hugibugi 0 Napisano 7 Październik 2008 A więc tak wchdozimy na yourprint.canon-europe.com/index.html?ctx=83&locale=pl_PL dodajemy jakąś fotkę od 200kb do 1mb. Następnie dajemy dalej, wybieramy drukarkę, wpisujemy swoje dane,dajemy tylko byle jaki email i wysyłamy. W ciągu 5 dni dotrze do nas fotka. Wady: - Na fotce jest mała reklama Canona ale to mi nie przeszkadza. - zawsze zmieniajcie email - nie wysyłajcie więcej niz 10 fotek dziennie ponieważ listonosz się wkurwi xD ENYOJ - możecie kumplom wysyłać gołe baby:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 7 Październik 2008 Zdjęcie 10x15 kosztuje 45 gr nie wiem czy jest sens. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matekdb 0 Napisano 12 Październik 2008 no ale zawsze to jakas przydatna ciekawostka ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wach 1 Napisano 13 Październik 2008 Ciekawe, coś w Polsce za darmo? O.o Muszę to sprawdzić ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xAndre77x 1 Napisano 18 Październik 2008 Ciekawe, coś w Polsce za darmo? Nie, ten cud zaliczam do 5 niespełnialnych (1. w Polsce za darmo; 2. w Polsce za bezcen; 3. w Polsce za nic; 4. w Polsce bezpłatnie; 5. w Polsce bez płacenia - oto wszystkie 5 niespełnialnych cudów )... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArczX 4 Napisano 18 Październik 2008 Co do tematu... . Działa Sam wypróbowałem. Zdjęcia extra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majkel 0 Napisano 18 Październik 2008 a ja dziś zamówiłem :] zobaczymy kiedy dojdzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
netox187 0 Napisano 20 Październik 2008 jaka drukarke wybraliscie? ja mam mp510 w domu to nie wiem czy jest sens zeby mi wysykllali sam sobie wydrukuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArczX 4 Napisano 20 Październik 2008 PIXMA MX850 !! Tylko tą bierzcie. Najlepsza z tamtych a jakość powala na kolana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LosGutos 0 Napisano 23 Październik 2008 Zdjęcie 10x15 kosztuje 45 gr nie wiem czy jest sens. no tak ale kapska nie trzeba z domu ruszac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
netox187 0 Napisano 30 Październik 2008 wyslalem sobie killzona 2 a koledze muskularnego pana z pozdowieniami od netoxa dzieki za stronke ciekawe czy i kiedy dojdzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach