cwir 12843 Napisano 15 Październik 2008 No to kto jest z Londynu i kiedy może? Ja i mogę w weekendy, przy czym Piątki najlepiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 15 Październik 2008 Hah chętnie bym wpadł na piffo ale choroba daleko troszkę A może jakieś zorganizować przy okazji spotkanko w Wawie?... przy piwie ... (sorki cwir że się wpycham ale od dłuższego czasu szukałem miejsca na to pytanie)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 15 Październik 2008 Hah chętnie bym wpadł na piffo ale choroba daleko troszkę A może jakieś zorganizować przy okazji spotkanko w Wawie?... przy piwie ... (sorki cwir że się wpycham ale od dłuższego czasu szukałem miejsca na to pytanie)... http://www.ps3forum.pl/index.php?showtopic=10818 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reflect 1 Napisano 15 Październik 2008 Pisz kiedy i gdzie. Ja bede! pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D4Ru73K 15 Napisano 16 Październik 2008 Ja aktualnie leniwię się w PL, a w Londynie będę pod koniec roku, więc na razie odpadam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 16 Październik 2008 Darudek, choroba Ty z tym czocherem w avatarze to jakiś nie Ty ale podpis w sygnaturze nie pozwoli się pomylić... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach