Skocz do zawartości
cwir

Warszawiacy

Rekomendowane odpowiedzi

Kto jest z Warszawy (badz okolic) i chce sie spotkac na bronxie - pisac!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja z chęcią wpadne na spotkanko.. Byle by termin odpowiadał.. Jestem z podwarszawskich Janek więc kawałek drogi do Wawki mam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No cwir Cię arab pogoni za bałagan

Ja z chęcią, może i Dimsona bym namówił... też do Wawy niedaleko mamy więc...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja też jestem chętny. Ale trzeba się konkretnie umówić, bo już rok temu było kilka inicjatyw i nic z tego nie wyszło. Proponuję sobotę 29.11 albo 6.11 gdzieś w Warszawie. Co do miejsca...nie wiem. Najlepiej gdzieś w okolicach centrum, bo tam jest najłatwiejszy dojazd. Gdzie dokładnie nie wiem, dobrze byłoby w okolicach jakiegoś Media Markt, albo podobnego, bo MM w okolicach centrum nie ma, żeby oblegać może jakieś standy z konsolami albo ponaśmiewać się z Xboxów leżących na półkach . Musi być też miejsce, żeby usiąść w kilka osób i pogadać. Więc albo okolice EMPIKU na Marszałkowskiej, albo np. centrum handlowe Arkadia (niedaleko stacji dworzec Gdański). Co sądzicie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Chciałbym poinformować, że spotkanie Warszawskich fanów ps3 odbędzie się w sobotę, 4 lipca o godzinie 16:00 w centrum handlowym Arkadia, przed Sony Style (koło Cinema City ) Jest to pierwsze organizowane spotkanie, (za pośrednictwem nowego forum http://ps3wawa.pl) wiec programu żadnego jeszcze niema, chociaż można liczyć na rozmowy o PS3 , grach i różnych bajerach i ewentualne snucie planów dotyczących kolejnych spotkań które będą na pewno bardziej zorganizowane...

Liczymy na rozsądną obecność fanów ps3 ponieważ chcemy zacząć w Warszawie łatwiejszą , wymianę gier, poglądów i ruszyć ogólnie na przód stołeczną społeczność...

Wszystkich chętnych zapraszamy, uwagi prosimy pisać http://ps3wawa.pl/Spotkania-f14/topic21.html <- tutaj

Wstęp wolny, akcesoria Microsoftu zabronione :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spoko ! Ja bede o 16 pod sony :D Bede pewnie najmłodszy ale co tam :whistling:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi