cwir 12843 Napisano 15 Październik 2008 Kto jest z Warszawy (badz okolic) i chce sie spotkac na bronxie - pisac! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shenmue 2 Napisano 15 Październik 2008 Ja z chęcią wpadne na spotkanko.. Byle by termin odpowiadał.. Jestem z podwarszawskich Janek więc kawałek drogi do Wawki mam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 15 Październik 2008 No cwir Cię arab pogoni za bałagan Ja z chęcią, może i Dimsona bym namówił... też do Wawy niedaleko mamy więc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scrappy 0 Napisano 16 Październik 2008 Też moge wpaśc.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZetBe 1 Napisano 19 Październik 2008 Ja na miejscu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 23 Listopad 2008 ja też jestem chętny. Ale trzeba się konkretnie umówić, bo już rok temu było kilka inicjatyw i nic z tego nie wyszło. Proponuję sobotę 29.11 albo 6.11 gdzieś w Warszawie. Co do miejsca...nie wiem. Najlepiej gdzieś w okolicach centrum, bo tam jest najłatwiejszy dojazd. Gdzie dokładnie nie wiem, dobrze byłoby w okolicach jakiegoś Media Markt, albo podobnego, bo MM w okolicach centrum nie ma, żeby oblegać może jakieś standy z konsolami albo ponaśmiewać się z Xboxów leżących na półkach . Musi być też miejsce, żeby usiąść w kilka osób i pogadać. Więc albo okolice EMPIKU na Marszałkowskiej, albo np. centrum handlowe Arkadia (niedaleko stacji dworzec Gdański). Co sądzicie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 2 Lipiec 2009 Witam Chciałbym poinformować, że spotkanie Warszawskich fanów ps3 odbędzie się w sobotę, 4 lipca o godzinie 16:00 w centrum handlowym Arkadia, przed Sony Style (koło Cinema City ) Jest to pierwsze organizowane spotkanie, (za pośrednictwem nowego forum http://ps3wawa.pl) wiec programu żadnego jeszcze niema, chociaż można liczyć na rozmowy o PS3 , grach i różnych bajerach i ewentualne snucie planów dotyczących kolejnych spotkań które będą na pewno bardziej zorganizowane... Liczymy na rozsądną obecność fanów ps3 ponieważ chcemy zacząć w Warszawie łatwiejszą , wymianę gier, poglądów i ruszyć ogólnie na przód stołeczną społeczność... Wszystkich chętnych zapraszamy, uwagi prosimy pisać http://ps3wawa.pl/Spotkania-f14/topic21.html <- tutaj Wstęp wolny, akcesoria Microsoftu zabronione :biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skillz0r 43 Napisano 2 Lipiec 2009 Spoko ! Ja bede o 16 pod sony :D Bede pewnie najmłodszy ale co tam :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach