Allu 4 Napisano 16 Październik 2008 Jako że obecnie bawię się tym systemem (i nie marudzę jak większość ludzi - podoba mi się) a nie znalazłem nigdie prosiłbym o jakiś wykaz starszych tytułów współpracujących z nim. Jeśli ktoś się z czymś takim spotkał lub też sprawdzał jakieś gry to poproszę o poradę Ze swojej strony: Baldurs Gates 1 i 2 - działają Fallout 1, 2 i Tatctics - działają Z góry dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D4Ru73K 15 Napisano 16 Październik 2008 Generalnie wszystkie gry chodzą z Vista, jedne lepiej, inne gorzej. Ja proponowałbym obrać sobie jakiś konkretny tytuł w który chciałbyś pograć, a potem w razie problemów googlować za patchem, modem lub poradami na forach, gdzie, co i jak przestawić w configach by the way BG2 - 8 miesięcy wycięte z życiorysu ahh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
legileg 2 Napisano 16 Październik 2008 Baldurs Gates 1 i 2 - działająFallout 1, 2 i Tatctics - działają Czyli najważniejsze gry na PC działają Co do starszych gier to przeważnie da się znaleźć na necie odpowiednie patchy, a czasem nawet całe kody przepisane na nowo w przypadku abadonware. Pytanie tylko, czy naprawdę chcemy wracać do starych tytułów, czy lepiej pozostawić je w pamięci takimi jakie wydaje nam się że były. Jeśli mocno przywykliśmy do dzisiejszych standardów to taki powrót może być cholernie bolesny... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 16 Październik 2008 Ja mam Viste juz rok i jest troche gierek ktore nie chodza (dlatego mam tez chudego xp).. Nie wiem czy to tytuly ktore Cie interesuja ale wymieniam z pamieci co tam mi nie furzylo: - Settlers VI - STALKER - Cossacks II - Anno 1701 hmm.. nie pamietam wiecej ale bylo tego wiecej na pewno. GRID zainstalowalem na XP bo na Viscie mi slabiej chodzil (tylko gry z obsluga dx10 lepiej beda chodzic na Vista) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 16 Październik 2008 Czyli najważniejsze gry na PC działają A żebyś wiedział Nocami w pracy teraz szaleję w świecie Fallout Pytanie tylko, czy naprawdę chcemy wracać do starych tytułów, czy lepiej pozostawić je w pamięci takimi jakie wydaje nam się że były. Jeśli mocno przywykliśmy do dzisiejszych standardów to taki powrót może być cholernie bolesny... Jak ktoś przeskoczył kilkadziesiąt fajnych gier a traktuje je jako swoją pasję to musi to nadrobić. I nic mnie braki w grafie nie obchodzą Ja nawet teraz szarpię na emu N64 (ZELDA!) - STALKER No to dziwne bo kumpel ma Viste i w to pogrywa Dzięki wielkie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 16 Październik 2008 No to dziwne bo kumpel ma Viste i w to pogrywa Mi STALKER nie chodzil na Viscie dopiero na XP poszedl. Moze jakas inna wersja (ja pirata mialem na LANie znalezionego wiec hooy wi co to bylo) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bolek 7 Napisano 16 Październik 2008 z mojej strony CHODZI: Mafia MDK2 Call of duty 2 Różowa Pantera po skarb się wybiera NIE CHODZI: Jack Orlando Larry 7 Rajd na Berlin Książę i Tchórz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Październik 2008 Mi STALKER nie chodzil na Viscie dopiero na XP poszedl. Moze jakas inna wersja (ja pirata mialem na LANie znalezionego wiec hooy wi co to bylo) Mojemu kolesiowi też normalnie chodziło , chyba jakiś taki skok w bok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D4Ru73K 15 Napisano 16 Październik 2008 - Settlers VI- STALKER Oba tytuły muszę chodzić i chodzą spokojnie na Vista z prostego powodu: >> premiera Vista to styczeń 07 >> Settlers VI, premiera we wrześniu 07 >> STALKER, premiera w marcu 07 Mojemu kolesiowi [...] chyba jakiś taki skok w bok pozdrowienia dla chłopaka haha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 16 Październik 2008 No ok, premiera premiera, ale przeciez nie instalowalbym gier na systemie ktorego juz nie uzywam jesliby chodzily na Viscie.. Settlersi mi na bank nie dzialaly. Stalker tez ale ta wersja byla wogole jakas hardkorowo zhakowana wiec bym sie nie sugerowal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 17 Październik 2008 Polecam Ci Uplink oraz Darwinia. Gierki graficznie mają bardzo niskie wymagania, działają na Viście, a na dodatek wciągają jak mało która inna gra. Wczoraj wróciłem do Uplinka na swoim lapku i gdy zacząłem grać była 22 a jak potem popatrzyłem na zegarek to była 3 w nocy. Dawno mnie tak nie wciągło. Ale Uplinka już znam dość dobrze, jeszcze Darwinie muszę pomęczyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wonx 0 Napisano 17 Październik 2008 Diablo II Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 18 Październik 2008 Polecam Ci Uplink Gierki graficznie mają bardzo niskie wymagania, działają na Viście, a na dodatek wciągają jak mało która inna gra. Wczoraj wróciłem do Uplinka na swoim lapku i gdy zacząłem grać była 22 a jak potem popatrzyłem na zegarek to była 3 w nocy. Dawno mnie tak nie wciągło. Kurde! PAMIĘTAM TO! Męczyłem ją i to dość mocno na kompie kolegi Już wiem co będę dzisiaj robił Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 9 Listopad 2008 SystemShock 2 nie działa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach