Skocz do zawartości
fialas

Wymiana gier

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, po ok. 17 latach wróciłem na stare śmieci (D.G. - Katowice). Jako, że kompletnie nie jestem zorientowany, to mam pytanko czy jest gdzieś w Katowicach, lub w okolicy jakiś pkt. gdzie będę mógł za tą dopłatą wymienić gierki? Uprzedzając pytania, już się dowiadywałem u wujka google ale nie znalazł, forum też chyba nie posiada takiego tematu...

Chciałbym wymienić gierke, może jakąś kupić, a przyda mi się to na pewno na przyszłość

Aha pyt. dla zorientowanych, czy mając gierke 4xFR wymienie ją bez problemu? np. na tą samą ale w wersji 3xA?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po 1. wymiana w sklepach zazwyczaj wygląda tak że można wymienić tylko i wyłącznie zakupioną u nich grę. Nie ma innej opcji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Giełda w Katowicach.

Będziesz miał problem taką wymienić na 3xA bo to raczej one są priorytetem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie tego się spodziewałem, no nic spr jakoś się pozbyć tej francuskiej wersji a nóż może się uda

Przy okazji jak ta giełda działa, chodzi mi o dni i godziny? Byłbym wdzięczny.

ArczX chodziło mi raczej o sklepy typu ROBSON czy coś takiego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Weekendy chyba od 9ej do 18ej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie to sobota i niedziela 9 - 13 mieści się na dworcu PKP, tyle że nie opłaca się tam wymieniać lepiej poprzez allegro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  Ukasz napisał:
ArczX chodziło mi raczej o sklepy typu ROBSON czy coś takiego.

No więc mówie. Nikt Ci nie przyjmie tak gry i nie da innej. To możesz kraść gry i dawac, a za np. 50zł mieć nie kradzioną

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ArczX albo ja Ciebie nie rozumiem albo Ty mnie ;P

Robson np. ma możliwość wymiany gier, wysyłkowo lub na miejscu daje im moją grę+30zł i biore inną. O taką wymianę mi chodziło

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak tylko ta gra musi byc wczesniej kupiona u nich nie ? Nie wymienia ci gry ktora kupiles np. na allegro ? no chyba ze o czyms nie wiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jak jest w innych sklepach, ale w Gdyńskim Nintusiu wymieniają/skupują mi każdą grę. Gry zawsze kupuje na allegro i wymieniam u nich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KowalHoly, dzięki bardzo może lepiej mi będzie tam się wymienić niż na dworcu w Katowicach Spróbuje tam pozbyć się tego francuskiego badziewia (badziew bo w niezrozumiałym języku )

ArczX No tak jak piszą wyżej, nie musisz u nich kupować gierki żeby wymienić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  ArczX napisał:
no chyba ze o czyms nie wiem

No właśnie nie wiesz. Są sklepy które wymienią Ci dowolną grę w dobrym stanie na inną (opłata oczywiście musi być).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Bytomiu jest taki sklep, koło szkoły muzycznej ma na witrynie wielki napis KONSOLE czy coś takiego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Troche stary temat.. ale co tam. Bytom Playsoft i Tarnowskie Góry Playsoft, wymiana gier na konsole x360, ps3, ps2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  Xiem napisał:
Troche stary temat.. ale co tam. Bytom Playsoft i Tarnowskie Góry Playsoft, wymiana gier na konsole x360, ps3, ps2

Bosz... Xiem Ty żyjesz? Ile to ja Cie nie widziałem?!... od maja chyba, od kiedy mam skończonego Burnouta

Co do wymiany gier w okolicach Żyrardowa, Grodziska Mazowieckiego i pobliskich wsi... To wymiany dokonuje gość na rynku w Żyrardowie w małej budce. Koszt wymiany 20zł + różnica między tytułami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż - ludzie z okolic Katowic:

Zawsze możemy się jakoś zgadać i powymieniać. Zapewne jakoś się uda dogadać (oczywiście nie na wszystko ale zawsze...)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to jak ktoś chce to mam na zamiane nowego MoH : Airborne, raz grany moge dopłacić.

Dziś na giełdzie w katowicach co najmniej pare stoisk wymieniajacych gry za opłatą widziałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.