Skocz do zawartości
m0rGi

Wasze gry na pc?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam jezeli ktos z was ma ochote pochwalic sie w jakie gry tazke gra na pc nie chodzi mi tu o wylacznie nowosci moga byc klasyki , gry internetowe ale wmiare przejzyscie to moze ja sproboje

Gram czesto :

Pure , Grid , Dead Space , DMC 4 , counter-strike 1.6 xd

Pogrywam :

Gears of war , bioshock , assasin creed , fallout 3 , cod 4 , crysis , crysis warhead , heros of .. 5,lost planet 9, Raibow six vegas 2 , UT3 , moto gp 08 , warcraft 3 dalej nie pamietam a czasem tibia

Komp moj atlon 2x 4.8+ , 2 gb ramu , geforce 8600 gts

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w Q3A sie zagrywalem strasznie kiedys

A tak to zawsze mam Cywilizacje z dodatkami, Locomotion (dawniej Trasport Tycoon) i Counter Strike Source

No i Risk 2, Zuma, Electra

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja na kompie nie gram w gry chociaż sa dwie Alien Shooter i Call of Duty 4. Lubie za to przez neta grac, najczesciej w pana na kurniku nick psxextreme albo jagielloniabi jakby ktoś chciał zagrac Gram jeszcze w footballarena.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na pc zazwyczaj żadko pogrywam bo mam chlebaka, a jak już zasiądę to :

On-Line : Fear Combat, CoD4, CS:S, GTA:SA (SAMP, czasem z kolegą pogram )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oooooo! Dużo tego, ale powiem te, w które yrtsx zwykle pogrywam w przerwach miedzy Bioshockiem

Larry7, MDK2, Mafia2, Jack Orlando, Sherlock Holmes:Przebudzenie, Różowa Pantera Na kłopoty i hokus pokus, trackmania: sunrise, GTA:SA i Sitting Ducks.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obecnie gram w bete Call of Duty World at War, później jest CSS Czasami CoD4, Dead Space.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiedźmin: Edycja Rozszerzona

Fallout 2

Uplink

S.T.A.L.K.E.R. Cień Czarnobyla

No i emu N64, SNES i Sega Genesis.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cywilizacja 4 z dodatkami + polskim modem

kiedys, 8 lat gralem w csa.

poczawszy od bet, po 1.0, na css skonczywszy (aktualnie, jestem na detoxie pol rocznym)

poza tym, wszelkie total war'y

colonization

z sentymentu - transport tycoon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe a moje to:

Photoshop CS3

Flash Professional CS3

Dreamveawer CS3

Corel Draw 4X

Office 2007 Enterprise

Najczęściej zagrywam się w Photoshopie, później Corel Draw no i ostatnio jakoś nie mam weny do włączenia Flash'a, ale niedługo powróci do łask!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja (jak pewnie i wielu z was) distalem kod do bety cod 5 wiec teraz do premiery tylko to...gra to miazga niszczy reza ... a szkoda

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Photoshop CS3

Czasami też "gram" w to

Ciekawe czy zrobią port na PS3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
mimo wszystko wole sofe, 42", pada i piwko.

Zgadzam się w 100%

Ale z drugiej strone tego zestawu nie zabiorę ze sobą do pracy (a szkoda!!!) a swojego laptopka już tak

Wszystko ma swoje plusy i minusy Tylko to zgarbione granie nad M&K... tragedia...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
cywilizacja 4 z dodatkami + polskim modem

kiedys, 8 lat gralem w csa.

poczawszy od bet, po 1.0, na css skonczywszy (aktualnie, jestem na detoxie pol rocznym)

poza tym, wszelkie total war'y

colonization

z sentymentu - transport tycoon

Heh, w te same giery gramy . Colonization fajna ale za krotka jak na moj gust. Juz mi sie znudzila.

A co do tego TT - w Locomotion grales? Atari Chris Sawyer's Locomotion konkretniej.. To jest dopiero wypas. Scena jest na swiecie dosc powazna. Goscie robia modele z calego swiata. Sa nawet polskie wszystkie pociagi . Zolto-niebieskie osobowczaki PKP i tym podobne

Hehe a moje to:

Photoshop CS3

Flash Professional CS3

Dreamveawer CS3

Corel Draw 4X

Office 2007 Enterprise

Najczęściej zagrywam się w Photoshopie, później Corel Draw no i ostatnio jakoś nie mam weny do włączenia Flash'a, ale niedługo powróci do łask!

Ja mam Photoshop CS3, Dreamweaver CS3 i Flash CS3 otwarte CALY CZAS . Taka praca..

Mam tylko jedno pytanko: Corel Draw????? A Illustratora Pan nie widzial? .. Widze ze w Polsce dalej Corelomania obowiazuje.. Ostatnio robilem logo jednej firmie w PL i gosc poszedl do drukarni z plikami ode mnie (w Illustratorze) i mu powiedzieli ze nie zrobia bo oni tylko .cdr przyjmuja ewentualnie jakies .eps.... Porazka..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Crysis, Farcry 2, Wiedzmin, Unreal Tournament 3, Fallout 3 (dzis powinienem dostac)

pozdrawiam

P.S.

Mam jeszcze Bioshock-a ale nie chce dzialac na 64 bitowym systemie :-(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Heh, w te same giery gramy . Colonization fajna ale za krotka jak na moj gust. Juz mi sie znudzila.

A co do tego TT - w Locomotion grales? Atari Chris Sawyer's Locomotion konkretniej.. To jest dopiero wypas. Scena jest na swiecie dosc powazna. Goscie robia modele z calego swiata. Sa nawet polskie wszystkie pociagi . Zolto-niebieskie osobowczaki PKP i tym podobne

right on!

dokladnie takie same odczucie mialem co do colonization.

dawno ja przeszedlem, tylko zostawilem sobie na dysku.

wg mnie, sid oprocz pirates, nie wypuscil tak nierozbudowanej gry.

byla prosta, krótka, wydaje mi sie.. jakby zaslugiwala na przezwisko "nie pelnometrażowej".

bardzo by pasowala jako dodatek czy bezplatny mod do cywilizacji, niz kompletna gra.

co do locomotion - nigdy nie slyszalem!

ale, skoro mamy podobny gust, chetnie ja wyprobuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
co do locomotion - nigdy nie slyszalem!

ale, skoro mamy podobny gust, chetnie ja wyprobuje

o stary.. nie pozalujesz.. gram w ta gre od 4 lat.. jest to po prostu unowoczesniony Transport Tycoon. Te same zasady i bajery plus nowe i graficzka fajna (juz 4-letnia ale i tak)..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obecnie w nic, rok temu quitnąłem WoWa, grałem od samego początku, alphy, bety itp. Mykało się po 8 godzin (i więcej) prawie dzień w dzień przez 3 lata . Gruuuubeee uzależnienie - żeby nie było, to nie żałuję ani chwilki - genialne MMO (głównie PvE).

Obecnie czekam na Starcrafta2 i Diablo3. I to chyba tyle z gier na PC.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Czasami też "gram" w to

Ciekawe czy zrobią port na PS3

Hmm, jakoś jednak wolę Photoshopa CS3 na PC niż PS3 A w sumie już jest CS4...

mimo wszystko wole sofe, 42", pada i piwko.

Oj tak! nie ma to jak dobrze się rozsiąść i... pykać!

[...]

Mam tylko jedno pytanko: Corel Draw????? A Illustratora Pan nie widzial? [...]

Wiesz, widziałem, ale jednak wolę Corela!, poza tym w ilustratorze również pracuję, ale przyzwyczajenie bierze górę!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najwiecej w morrowinda i tonego hawka 3 a jedyna kupiona gra na kompa to bloodrayne 2 reszte porzyczalem, teraz komp to tylko do neta i to sporadycznie, dla gg glownie i gdy cos musze sciagnac bo tak to neta mam na konsoli. no i tez w gta vc, sa i 3 ale to kiedys, teraz tylko ps3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
najwiecej w morrowinda i tonego hawka 3 a jedyna kupiona gra na kompa to bloodrayne 2 reszte porzyczalem, teraz komp to tylko do neta i to sporadycznie, dla gg glownie i gdy cos musze sciagnac bo tak to neta mam na konsoli.

Widzę, że podobny guścik Morrowind to 400% Obliviona, piękna gra na setki godzin. No i jeszcze Władca Pierścieni: Bitwa o Śródziemie I i II, a także Company of Heroes.. najlepsze strategie ever, tym bardziej dla fana trylogii Tolkiena

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehh skleroze mam... Jak mogłem zapomnieć o Mafii ? Genialna, świetna, piękna, epicka i wzruszająca gra! Nie zabraknie też czarnego humoru, krwi i ostrych akcji. Coś wspaniałego- jak dla mnie gra bez minusów. Gorąco polecam! Żadne MGS czy gra od Team ICO nie zrobiła na mnie tak wielkiego wrażenia jak Mafia. Gorąco polecam.

Aha i fabuła stoi na tym samym poziomie co Ojciec Chrzestny czyli...GENIUSZ. Dobra ja was nie zanudzam, zaczynam grać po raz czterdziesty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi