Souly 2 Napisano 27 Kwiecień 2009 dla CS:Sowców, proponuję któregoś dnia wbić się na serwer S^Li (Strasznych Lotów). daj ip, ale to jakieś ffa perfidne :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kar0 3 Napisano 28 Kwiecień 2009 Ja mam STEAM cs 1.6 i css ale jak dla mnie cs1.6 jest o wiele bardziej grywalny... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fakir87 0 Napisano 15 Lipiec 2009 Na pc gram w CoD4 wiedźmina a był czas, że grałem nawet w głupiego Metina 2 (wstyd się przyznać ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oski 5 Napisano 26 Lipiec 2009 Gram często w: Gothic III SW:KotOR Full Spectrum Warrior Mount & Blade Grywam czasem: The Settlers IV i II Dziesięciolecie Warcraft III Metal Fatigue Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianek274 4 Napisano 26 Lipiec 2009 Z Oryginałów na PC mam Ghost Recon oraz Rainbow Six Vegas Poza tym chyba dwa orginały :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lodecki 41 Napisano 27 Lipiec 2009 Starcraft i wszystko jasne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ayla 0 Napisano 27 Lipiec 2009 ekh... WoW (BL i SL) Draconica FFXI(yeah taru tarus^^) czasami w simsy3 i RO zwykle PT,BG2,PoR,MI,Warcia3,mk2,b&w2 i pare innych i juz niedlugo w Aiona wiem, ze to grzech, ale gram wiecej na piecu, glownie z braku mmorpg na psiaku, coz to moja uzywka ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aki1986 57 Napisano 31 Lipiec 2009 A ja z kolei czasami lubię w DSJ pyknąć ,za czasów Małyszomani wszyscy grali a mi tak jakoś zostało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wax 0 Napisano 31 Lipiec 2009 Ja tylko komputer wykorzystuje do muzyki której mam ogrom,przeglądanie stron i jak już to w wolnej chwili to CS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 31 Lipiec 2009 (edytowane) Ja od czasu do czasu teraz odpalam Carcassone - wciągające niemieckie gówno :P Edytowane 31 Lipiec 2009 przez Wronator Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CritiCalz 9 Napisano 31 Lipiec 2009 Ja gram na PC w sztrzelanki (głównie CoD4). Kupiłem CoD5 ale się okazało że nie działa na moim PC nawet po OC więc leży w folii w szafce :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SouL 4 Napisano 31 Lipiec 2009 (edytowane) Ja PC, a dokładnie laptop używam tylko do celów internetowych i pracy. Ostatnio jednak miałem demko TRINE - dobrze wiedzieć, że karta graficzna działa :P Edytowane 31 Lipiec 2009 przez SouL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CritiCalz 9 Napisano 31 Lipiec 2009 A taki mały OT (mam nadzieje że mnie nie będziecie bić) Skąd się ściąga dema gier na PC ? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barti17 3 Napisano 5 Sierpień 2009 A taki mały OT (mam nadzieje że mnie nie będziecie bić) Skąd się ściąga dema gier na PC ? :P Z "góglów" :tongue: . A tak na serio to ja wpisuje w googlach np. "Fifa 09 PC Demo", wchodzę w pierwszy lepszy link i już :D Moje gry na PC: Silkroad Online, Call of Duty 4: Modern Warfare, Call of Juarez (reszta na PS3 :tongue: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Uncharted 0 Napisano 9 Sierpień 2009 Mój słaby komp i ja jesteśmy z sobą 7 lat XD W co gram ? Counter Strike 1.6 CZ i Source i 2D Track mania No i nie wiem czy wracać do sa-mp Gta san andreas grałem 4 lata (ciekawe czy gta 4 też to sprawi niedługo kupię) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melon PS3 16 Napisano 9 Sierpień 2009 Ostatnimi czasy pykam z bratem w Sniper Elite przez neta (jego komp nie pociągnie nic lepszego, a tak samo fajnego), zabawa świetna :D A co do gry, to niby nic wielkiego a taki ma klimat... ahh :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qekon 0 Napisano 18 Sierpień 2009 na PC hmm no to pogrywałem kiedyś w : -Counter Strike 1.6 -Red Alert 3 -Command Conquer 3 -Command Conquer 3 :Gniew <dodatek> -Call of Duty 2,4,5 chyba tyle :) stare dobre czasy heheh mój sprzęt Pentium 4 3.0,2gb ramu,Geforce 7300 GT,dysk WD 250 gb,zasilacz jakiś badziew 450w złom heheh pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szczawiu 0 Napisano 18 Sierpień 2009 Moj ostati zakup to ANNO 1404 Polecam miodzio grafika i calkiem ciekawie opracowane misje zapewniaja mase frajdy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach