Gość Piorun Napisano 4 Lipiec 2007 Jakiego palmtopa do 2000zł doradzacie,przede wszystkim musi mieć dobra i glosną muze, przydal by sie ekran dotykowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Patri295 Napisano 4 Lipiec 2007 A ty chcesz palma do muzy?? (Jak Ci do pracy itp nie potrzebny to nie polecam bo sam niepotrzebnie kupiłem) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Piorun Napisano 4 Lipiec 2007 A ty chcesz palma do muzy?? (Jak Ci do pracy itp nie potrzebny to nie polecam bo sam niepotrzebnie kupiłem) nie tylko do muzy ale ja jeszcze nie pracuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Patri295 Napisano 5 Lipiec 2007 Ja bym wziął jakiegoś ACER albo ASUS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dYzio 1 Napisano 5 Lipiec 2007 Jak już to jak kolega mówi wybierz sobie coś z asusa bardziej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Frozen Napisano 8 Lipiec 2007 ja mam Hp ale kupiłem w niemczech i to po dużych zniżkach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FireMan 0 Napisano 8 Lipiec 2007 A nie interesowała by cię czasem komórka a`la palmtop - SonyEricsson P990i (tej samej firmy co PS3) ;D :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zia 0 Napisano 8 Lipiec 2007 a gdyby był lepszy i tańszy z M$ to bys nie wziął?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach