matteo 0 Napisano 15 Listopad 2008 Mam takie pytanie, czy w PS3 jest możliwość tworzenia folderów? Aktualnie w zakładce VIDEO mam dosyć dużo materiałów, które chciałbym sobie w miarę logicznie posegregować i dobrą rzeczą była by możliwość tworzenia folderów. Tymczasem mam tylko opcję sortowania danych jako: ALL, ALBUM, MONTH, TITLE Podobnie sytuacja wygląda w przypadku muzyki, jest jakaś logiczna opcja katalogowania zbiorów za pomocą PS3? Przeszukiwania zaczyna być coraz bardziej uciążliwe niestety Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubawolfram 0 Napisano 15 Listopad 2008 Musisz klikać trójkątem na każdy plik Video albo MP3 i zmieniać Artist np. i wziac Sort By Artist. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matteo 0 Napisano 15 Listopad 2008 kubawolfram napisał: Musisz klikać trójkątem na każdy plik Video albo MP3 i zmieniać Artist np. i wziac Sort By Artist. Wiem, że mogę edytować nazwy plików i później sortować, ale pisałem o katalogowaniu Przykładowo, jak wejdę w VIDEO, zakładam katalog FILMY i wrzucam filmy, zakładam folder ZWIASTUNY i trzymam w nim zwiastuny itd. itp. To samo w przypadku muzyki, gdzie tworzę katalog np. RED HOT CHILI PEPPERS i w nim kolejne podkatalogi z poszczególnymi albumami tego zespołu... Na zasadzie, zakładam katalog, przenoszę do niego poszczególne zasoby Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Makus 1 Napisano 15 Listopad 2008 matteo napisał: Wiem, że mogę edytować nazwy plików i później sortować, ale pisałem o katalogowaniu Przykładowo, jak wejdę w VIDEO, zakładam katalog FILMY i wrzucam filmy, zakładam folder ZWIASTUNY i trzymam w nim zwiastuny itd. itp. To samo w przypadku muzyki, gdzie tworzę katalog np. RED HOT CHILI PEPPERS i w nim kolejne podkatalogi z poszczególnymi albumami tego zespołu... Na zasadzie, zakładam katalog, przenoszę do niego poszczególne zasoby Zmieniasz w opcjach danego wideo album na filmy i sortujesz po albumie. Tak dla kazdego filmu. Inaczej sie nie da... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dk75 0 Napisano 16 Listopad 2008 dodatkowo na stronie informacyjnej filmu musisz wypełnić pole "album" bo nic z tego nie będzie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malin 1 Napisano 16 Listopad 2008 To ja się przyłączę do tematu i zapytam czy istnieje jakakolwiek możliwość poukładania rzeczy, które są w Games ? Czy tylko opcje sortowania istnieją ? Bo w pewnym momencie rozrost gier z PSS, czy też dem był tak spory w moim przypadku, że nie szło się połapać co gdzie leży :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dk75 0 Napisano 16 Listopad 2008 Tak samo jak w przypadku Muzyki, Filmów tak samo i w przypadku gier można sortować po albumach. Tylko każdej grze trzeba w jej informacjach przypisać album (wpisuje się ręcznie tekst nazwy albumu). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Max Shadow 0 Napisano 16 Listopad 2008 Malin napisał: To ja się przyłączę do tematu i zapytam czy istnieje jakakolwiek możliwość poukładania rzeczy, które są w Games ?Czy tylko opcje sortowania istnieją ? Bo w pewnym momencie rozrost gier z PSS, czy też dem był tak spory w moim przypadku, że nie szło się połapać co gdzie leży :] Ze tak zapytam: co moderujesz, jaki dzial? Jak chcesz moderowac forum, jesli nie masz pojecia o podstawowych opcjach PS3? Uznasz, ze ktos pisze bzdury i spam, na podstawie wlasnego "widzi mi sie"? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach