Skocz do zawartości
Majkel

Ile się kiedyś płaciło za PSP

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Dziś przeglądałem moje stare i nowe fakturki i znalazłem coś takiego co mnie może i zachwyciło i zdenerwowało.

Jak mogłem wtedy dać za PSP i 2 gry ponad 1400zł o_O

post-35089-0-30641200-1299951927_thumb.j

Za takie pieniądze miałbym dziś Bundle packa PS3 Z LBP :]

A wy ile zapłaciliście za swoje PSP?

Te PSP mam do dziś

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie na szczęście ominął 'szał pał' w sprawie pojawienia się na rynku PSP i kupiłem po 2 latach za 700zł A teraz zamieniłem na Slima za 450zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zapłaciłem również 1100zł ;O no cóż, po miesiącu latały po 700zł Ale swoje Pink PSP mam do dziś

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kupiłem za 777 zeta a pamiętam dokładnie że PSP na początku kosztowało 1599 zeta, bo akurat widziałem w sklepie ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamietam jak mialem brac za ponad 1k, bo bylo w moim miescie, nawet zdecydowany bylem, ale pomyslalem zeby dac tyle kasy za takie male cos ;d

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kupiłem za 550 zł no i doliczyć cenę akcesorii do tego to wychodzi gdzieś powyżej 700 zł :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś miałem Fata, to dałem za niego 700zł używanego z Loco Roco z Anglii i kartą pamięci 128mb. Później go sprzedałem i teraz mam Slima kupionego nowego za 800zł z baterią Pandory Datela, Pokrowcem przenośnym, 2GB pamięci i zestawem do czyszczenia ekraniku, samej ceny PSP nie pamiętam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to ja wydalem 802 zl ( w tym karta 2 gb ) w sklepie nie dla idiotów :D

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zapłaciłem za psp 1004 czarny z grą, futerałem, pilotem, słuchawkami, demo diskiem 1200 zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja dałem 1500... bez gier ;| podobnie jak za ps3 też przepłaciłem i bez gier ;O żal i ból :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja do kupna swojej wiele razy się składałem, aż raz pewnego pięknego dnia na jednym z for o psp wyczaiłem ofertę zamiany psp za telefon, i pojechałem zamienić osobiście, tym samym nic nie płacąc. ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PSP-1004 Ceramic White + 3.01 OE-A + Sony MSPD 2 GB + kabel USB + HORI = 1150 PLN.

Karta 2 GB dalej dziala, choc to podrobka tkora potem wymienilem na 4 GB. Ta z kolei sie polamala (tandeta ze szok) a teraz siedze na 8 GB, za ktora dalem 450 PLN. Karty 2 GB uzywam do robienia update'ow na PS3, ktora uparcie nie chce przeprowadzic UPDATE'u z mojego pendrive'a (16 GB).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

paragon.jpg

A do tego 1GB MS Pro Duo od Soniacza za jakies 300 zł jeśli mnie pamięć nie myli.

Teraz lecę na 4 GB którą dostałem od kumpli na urodziny w zeszłym roku, a ta najdroższa pamięć w mojej historii leży i się kurzy w biurku.

Szaleństwo :)

Edytowane przez Yohnny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podawajcie jeszcze do tego datę nabycia PSP :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja za swoje psp rok temu dałem 800 zł w zestawie z kartą 4 gb,i 1 grą i mam je do dziś.Przeżyło rok bez większych napraw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ja dałem 1500... bez gier ;| podobnie jak za ps3 też przepłaciłem i bez gier ;O żal i ból :(

A czemu tak drogo O_O ??

Przeciez to w dzien premiery kosztowalo 1000 z hakiem

Ja za swoje dalem 720zl z gra :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja swoją kupiłem jakoś w maju 2007 czyli niedługo 2 będą lata :) dałem za nią 650 zł (sprowadzana z niemiec) plus etui, karta 4GB ultra II i folia na ekran co dało razem około 1000 zł - bawi mnie do dziś na długich i nudnych wykładach hehe

Edytowane przez woter

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi