dominik146 0 Napisano 30 Listopad 2008 Na początku chciałem wszystkich serdecznie powitac, ponieważ jest to mój pierwszy post! Za ok 2 tygodnie stanę się szczęśliwym posiadaczem ps3 80gb i po zakupie od razu chcę miec możliwośc połączenia z internetem. Moje pytanie: Czy używa ktoś Thrustmaster wifi usb key do połączenia ps3 z internetem?? Link do tego urządzenia: http://www.allegro.pl/item493513581_thrust...r_ps3_60gb.html . Czy warto w to zainwestowac, czy lepiej jednak dokupic jakiś router?? Dodam, że mam Neostradę 1MB podłączoną przez zwykły modem adsl sagem 800. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qgar 49 Napisano 30 Listopad 2008 tylko i wylacznie router, chyba ze chcesz zesiwiec przy tym gwizdku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik146 0 Napisano 30 Listopad 2008 A jaki router najlepiej się sprawdzi do mojej Neo?? Najlepiej w miarę tani Może zadaję nie za mądre pytania, ale za bardzo się na tym nie znam. qgar napisał: tylko i wylacznie router, chyba ze chcesz zesiwiec przy tym gwizdku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qgar 49 Napisano 30 Listopad 2008 najlepiej jakis router ADSL linksysa z wifi i koniecznie ANNEX A. PRzeszukaj net i na pewno cos znajdziesz. Zazwyczaj te modele maja w nazwie WAG (np. 200G EU). Jak chcesz to mozesz poszukac cos innej marki byleby bylo routerem ADSL z annexem A i wifi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik146 0 Napisano 30 Listopad 2008 Ten będzie dobry?? http://www.allegro.pl/item486016976_router..._td_w8910g.html najlepiej jakis router ADSL linksysa z wifi i koniecznie ANNEX A. PRzeszukaj net i na pewno cos znajdziesz. Zazwyczaj te modele maja w nazwie WAG (np. 200G EU). Jak chcesz to mozesz poszukac cos innej marki byleby bylo routerem ADSL z annexem A i wifi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin007 0 Napisano 30 Styczeń 2009 dominik146 napisał: Ten będzie dobry??http://www.allegro.pl/item486016976_router..._td_w8910g.html najlepiej jakis router ADSL linksysa z wifi i koniecznie ANNEX A. PRzeszukaj net i na pewno cos znajdziesz. Zazwyczaj te modele maja w nazwie WAG (np. 200G EU). Jak chcesz to mozesz poszukac cos innej marki byleby bylo routerem ADSL z annexem A i wifi mam pytanie.wiem ze to nie na temat ps3 ale mugłby mi ktoś powiedzieć czy jak mam internet przez łacze telefoniczne(neostrade)to moge w jakis sposób pograc sobie na moin psp przaz neta? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebol 32 Napisano 30 Styczeń 2009 router WiFi z modemem ADSL Annex A, lub taki klucz USB do kompa jak ten thrustmaster. Ale lepszym wyjściem jest router bo za cenę tego klucza dostaniesz porządny router z WIFI ale ze starszych modeli, a jego możliwości są o wiele większe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianeqq 0 Napisano 30 Styczeń 2009 marcin007 napisał: mam pytanie.wiem ze to nie na temat ps3 ale mugłby mi ktoś powiedzieć czy jak mam internet przez łacze telefoniczne(neostrade)to moge w jakis sposób pograc sobie na moin psp przaz neta? chyba tak ale musisz mieć router z wi fi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin007 0 Napisano 30 Styczeń 2009 Adrianeqq napisał: chyba tak ale musisz mieć router z wi fi dzięki za wiadomość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin007 0 Napisano 30 Styczeń 2009 morze być taki router http://www.allegro.pl/item535994070_router...sieg_wi_fi.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Efru 8 Napisano 30 Styczeń 2009 Nie wiem czy moRZe ale ten raczej moŻe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nxtfun 2 Napisano 31 Styczeń 2009 Jeżeli chcesz mieć neta w ps3 a nie chcesz na razie kupować routera to można prościej bez tego czegoś na USB. Udostępnianie neta przez zwykły kabel a nie bezprzewodowo. Szybciej, taniej, more baddas ale musisz mieć ciągle włączonego kompa. (Jeżeli szykowałeś się do kupna "tego czegoś" to chyba różnicy nie robi) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebol 32 Napisano 31 Styczeń 2009 Ale kolega też pisał o PSP a jego z pomocą kabla nie podłączysz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nxtfun 2 Napisano 31 Styczeń 2009 Nie lepiej już remote play? A jak trzeba coś ściągnąć to można przez ps3 i przekopiować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebol 32 Napisano 31 Styczeń 2009 Tyle, że remote play nie umożliwia grania online na PSP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Armand 1 Napisano 31 Styczeń 2009 Sebol napisał: Tyle, że remote play nie umożliwia grania online na PSP Tak jest i w tym przypadku nasz kolega musi sie powaznie zastanowic co zrobic. Pomysly ma juz podsuniete! Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tollo 0 Napisano 25 Czerwiec 2009 A czy dzięki temu można by było nagrywać filmiki z gry? KLIK Sorry coś mi się skopiowało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach