pitek427 0 Napisano 22 Październik 2007 60GB Czarna wersja Gry:Motor storm,Fifa 08,GT HD,Def jam icon,F1 championship ed,Za pare dni PES 2008!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Manux07 0 Napisano 23 Październik 2007 19-10-2007 Swiezutka PS3 60GB + Motorstorm + Resistance + LCD Samsung LE37R82B. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość misiaj Napisano 23 Październik 2007 id: MISIAJ-POLAND kupiona: zaraz po premierze 60 GB gry: tekken dr, motorstorm , w przyszłosci koniecznie ; killzone2 ,tekken6, resident evil5, final fantasy, metal gear solid ,Uncharted: Drake's Fortune ,devil may cry i wszystko co za free z pss zapraszam do zabawy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pafcio 0 Napisano 23 Październik 2007 id: pafciopl kiedy: jakieś dwa tygodnie temu gry: resistance, warhawk :D proszę dodawać mnie do listy ziomali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Vasgoth Napisano 25 Październik 2007 Witam. ID: Vasgoth Kiedy: 15.10.2007 - czarne 60GB Gry: MotorStorm, Resistance, F1 CE, Heavenly Sword Pozdrawiam wszystkich. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dzulian Napisano 25 Październik 2007 Witam Ps3: 60giga wiek:22 gry: LAIR, RESISTANCE, HEAVENLY SWORD pozdrawiam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość dawhook Napisano 26 Październik 2007 WITAM:) ps3 starter pack jakoś na początku promocji zakupiony:) wiek 26 gry: MotorStorm, Resistance, Ninja Gaiden Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość COBRETTI Napisano 27 Październik 2007 Jaka:60GB kolor:czarna region:UE kiedy:dzisiaj :D gry:MOTOR STORM , RESISTANCE FALL OF MAN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xiem 1 Napisano 28 Październik 2007 Model: Czarna, EU 60 gb, 2x sixasis, pilot bt, zamowiona w quelle.de Kiedy: 6 tygodni temu Gry: Warhawk +hs, Heavenly sword, Motostorm, Ridge Racer 7, NFS carbon, Formula One Championship edition, preorder Assassin Creed. Wiek: 21 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ligniak 0 Napisano 28 Październik 2007 Czarna Eu Kiedy: 22 pazdziernika 2007 <evil> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Lucasz Napisano 29 Październik 2007 PS3 & 2xSIXAXIS od:23MARZEC GRY: MOTORSTORM ; NINIA ; HEVENLYSWORD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Październik 2007 - 40 GB czarna, EU; - Wczoraj (28.10.2007); - Heavenly Sword. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 29 Październik 2007 - 60 GB EU - 2 pady - od kwietnia moje gry: pes, warhawk, dirt, ninja gaiden, oblivion, motorstorm, f1, resistance, nba2k7, tekken5dr, blazing angels + pare klasykow gry mojej dziewczyny: kaczki, lemingi, locorocco, sudoku, puzzle costam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zdzisiek 0 Napisano 29 Październik 2007 witam, od 27.10. PSN Id: Zdzisiek 60GB póki co Motorstorm i Resistance:FoM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
f0ol 0 Napisano 29 Październik 2007 starter pak 60gb kiedy 29.10.2007 doszła do domku gry: Warhawk +hs, Motorstorm, Resistance Fall OF Man wiek: 26 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość PepeK Napisano 30 Październik 2007 czarna 60gb dzisiaj doszla do domu to jest 30.10.07 :) gry: Fight night 3 i formula 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fido 0 Napisano 30 Październik 2007 60Gb Starter Pack. Dostarczona 30.10.2007r. Jedna z dwudziestu czarnul, jakie się ostały w cenie 1997 zł ;) Ponieważ jest to mój pierwszy wpis, chciałem się przywitać z całym szanownym forum. Witajcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Isaac 0 Napisano 30 Październik 2007 Od dwóch dni jestem szczęśliwym posiadaczem PS3 40 GB i nawet Spidermana 3 mi dali gratis oczywiście na Blu-Ray.Gier jeszcze nie mam :( ale preodery już złożone na Uncharted i Ratcheta ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Chlebek_morena Napisano 31 Październik 2007 Jaka: 60GB Czarna Kiedy: Początek czerwca Gry: Tylko R:FoM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shubnyggurath 0 Napisano 2 Listopad 2007 Jaka: Czarna 60GB Kiedy: Jakieś dwa miesiące temu (X-klocek mi padł i krew mnie zalała, sprzedałem go za grosze i kupiłem czarnule) Gry: MotorStorm, Sega Rally, Heavenly Sword, Armored Core 4, Virtua Fighter 5, U.L. Dark Kingdom. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yerys 0 Napisano 2 Listopad 2007 Miło dołączyć do doborowego towarzystwa:) Od kiedy: 2 listopad 2007 Jaka: 40Gb bez żadnych starter packów Gry: Fifa, Colin... narazie... w najbliższym czasie planuje nba, nfs, assasin, cod (jak powychodzą ofc) Pierwsze wrażenia: ... wow... plusy za bycie "user friendly", świetne i proste połączenie z netem oraz za multimedialność Id: Yerys Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vitsnd 0 Napisano 2 Listopad 2007 W końcu... Jaka:60GB SP Kiedy: od wczoraj (1.11.2007) gry:Motor Storm i Resistance Wrażenia: bezcenne :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ghost 0 Napisano 3 Listopad 2007 Jaka: 60GB Od kiedy: 23.10 Gry: póki co brak :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin 0 Napisano 3 Listopad 2007 PSN ID: dudekmarcin Jaka: Starter Pack 60GB Od kiedy: 31.10.2007 Gry: Motorstorm (nawet nie odpalałem), Resistance (Nuda), Demo Gran Turismo: Prologue (dla tej gdy kupiłem PS3 ;) Wrażenia po graniu w GT:P bezcenne ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antubis 0 Napisano 3 Listopad 2007 PS3 starter pack 60gb -motorstorm -Fall off w planach - Ratchet n' clank Kupione w Qatarze,a dokładniej w Doha za około 1900zł [brak podatku] niecałe 3 miesiace temu. Wrażenia świetne, choć motorstorm powoli zaczyna irytować ;] Obecnie brak psn net bo konsola stoi w salonie [nie ma wtyczki], na dniach kupuje tv do sypialni i zaczne pocinać po sieci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach