cwir 12843 Napisano 9 Luty 2009 Również mam wjazd na bete ;P tylko że nie jestem jakimś tam fanem Quake'a ;P poprostu gram sobie z nudów ;P jaki masz nick w QL? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KnodrPL 1 Napisano 13 Luty 2009 kiedy bedzie mozna grac normalnie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
c00kiemonstah 15 Napisano 13 Luty 2009 q3dm17 :D bleh nei znosze tej mapy ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Accoun 0 Napisano 19 Luty 2009 Jako, że nadal nie dostałem klucza, to mógłby mi ktoś wysłać zaproszenie? Mój mail: Tehstroyer[małpa]gmail[kropka]com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 19 Luty 2009 (edytowane) Przepraszam myślałem że mam jeszcze zaproszenia, ale musieli w między czasie pozabierać. Edytowane 19 Luty 2009 przez kill Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 22 Luty 2009 Otwrta beta rusza 24.02 link :woot: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 22 Luty 2009 Właśnie, ostatnio dali dość spory update. Teraz trzeba przejść obowiązkowy trennig , który określi Twojego skilla i według tych kryteriów będziesz parowany z innymi o podobnym skllu. W sumie dobrze, bo jak kiedyś wlazłem na serwer, to nie mogłem się podnieść z podłogi :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 23 Luty 2009 (edytowane) jaki masz nick w QL? Sorry ze po takim czasie ale dopiero teraz przypomniało mi się o temacie :P Mój nick to Fuviks Wiecie jak przejść ten trening? bo jak walczę z tym botem. te 10 minut to nic się nie dzieje... nie wiem co mam zrobić po tych 10 minutach Edytowane 23 Luty 2009 przez Fuviks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KnodrPL 1 Napisano 23 Luty 2009 jutro otwarta Beta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 23 Luty 2009 Sorry ze po takim czasie ale dopiero teraz przypomniało mi się o temacie :P Mój nick to FuviksWiecie jak przejść ten trening? bo jak walczę z tym botem. te 10 minut to nic się nie dzieje... nie wiem co mam zrobić po tych 10 minutach A odpaliłeś mecz F3 , czy tylko tak sobie strzelaliście na rozgrzewkę? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dobik 3 Napisano 25 Luty 2009 jest juz otwarta beta :) W sumie nie taki zly ten Quake fajnie i milo sie gra... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vin 0 Napisano 26 Luty 2009 Wideo recenzja Quake Live Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crow 1 Napisano 26 Luty 2009 kolejki jak za PRLu... moj rekord to 17315 miejsce w kolejce :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arab 271 Napisano 26 Luty 2009 A tam quake live - mamy killzone 2 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 27 Luty 2009 A odpaliłeś mecz F3 , czy tylko tak sobie strzelaliście na rozgrzewkę? :D grałem tylko mecz :P teraz pogram chwile by ogarnąć trochę tą grę :P A tam quake live - mamy killzone 2 :D Noo... tylko ze ja czekam na kasę do 8 marca ;| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach