Skocz do zawartości
Gość

QUAKE LIVE

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

QUAKE LIVE jest to najzwyklejszy QUAKE 3 ARENA z taka roznica, ze gry sie nie instaluje tylko gra sie w nia w przegladarce internetowej!!! (tak jak np: PLEMIONA, IKARIAM). Grafika w calosci 3D :) Ciekawe jestem kiedy bedzie gotowy produkt na sieci, tworcy mowia ze bedzie w calosci za darmo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oooo sieeet :). Strasznie chcialem sie wbic w ta bete.. Czytalem duzo o QL i wywiady z Carmackiem i sie doczekac nie moge. W Q3A sie zagrywalem niemilosiernie! Fakt ze ta gra bedzie za darmo i w przegladarce zrobi masakre :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moglbys porobic foty? Bo jestem tego ciekaw. I czy trzeba do tego sprzetu? Czy po prostu smiga w przegladarce bez obciazania PC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe... Myślicie, że odpali się to w PS3? o ile w ogóle da się coś takiego uruchomić na konsoli :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No, zadaje sobie to samo pytanie...

Pewnie jak gra nabierze popularności, Sony wyda stosowny Firmware ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Moglbys porobic foty? Bo jestem tego ciekaw. I czy trzeba do tego sprzetu? Czy po prostu smiga w przegladarce bez obciazania PC

Ja mam 4 letni komputer (w który nie inwestowałem)  i śmiga bardzo dobrze. O specyfikacje komputera to raczej się nie martw (wiem na własnym przykładzie ;D ), z kolei mam internet 1mb i chodzi bez problemu, zero przycięć itp. (a w przeglądarce miałem otworzone nie tylko QUAKE LIVE, oczywiście między innymi było włączone PS3SITE ;p )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do Q3 wystarczy voodoo 3, 128mb ramu i duronek 600 :) bo na takim grałem jak wyszedł Q3 i śmigało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

45499708fs3.th.jpg

83836797ul7.th.jpg

58908950hg7.th.jpg

60141060nm2.th.jpg

Proszę o to screeny :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Genialnie. Mam w pracy Q3 i czasami jeszcze nawet to odpalę. jak na tamte czasy to grafika jest świetna, a gra daje mnóstwo radochy. Najbardziej lubię te mampy ze skakaniem. Tam gdzie mamy rail guna na odległej wysepce.

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Genialnie. Mam w pracy Q3 i czasami jeszcze nawet to odpalę. jak na tamte czasy to grafika jest świetna, a gra daje mnóstwo radochy. Najbardziej lubię te mampy ze skakaniem. Tam gdzie mamy rail guna na odległej wysepce.

pozdro

q3dm17 :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A.K.A Jedna-Z-Najlepszych-Map-MP-Ever! ;)

Ale nie najlepsza :D ja osobiście nie przepadałem, najlepsze mapy to dm6, t4, ztn1 i hub3.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja uwielbialem The Longest Yard. gralem na niej jakies 70% mojego kilkuletniego grania w Q3 :)

kazdy piksel mapy na pamiec z zamknietymi oczami. mialem czas gry wlaczony w rogu i wiedzialem kiedy sie czerwony armor pojawia za kazdym razem i megazdrowie. rocket jumpy z jednej platformy na druga w standardzie :). no i railowanie bez zooma pikseli na drugim koncu mapy jak skakaly po raila na ta mala platformke.

zalozmy w tym temacie klub Quake Live i bedziemy smigac w wolnych chwilach :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostalem dzis zaproszenie do bety Quake Live :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
zalozmy w tym temacie klub Quake Live i bedziemy smigac w wolnych chwilach :)

Dobry pomysł, założymy sobie w online po premierze.

Cwir sprawdź w becie, czy da się wczytać własny cfg.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dobry pomysł, założymy sobie w online po premierze.

Cwir sprawdź w becie, czy da się wczytać własny cfg.

Quake Live jest genialny :D. Chodzi jak zloto!! Nie wiem jak oni to zrobili ze z przegladarki tak smiga ta gra ale jest taka jak Q3A z 5 lat temu. Chodzi megaplynnie i gra sie rewelacyjnie!

Nie widzialem opcji wczytania wlasnego cfg (moze jest ale nie szukalem jakos bardzo), ale jest i tak mocno konfigurowalny. Klawiature i myszke mozna dowolnie skonfigurowac i to calutka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja dostalem bete juz z jakies pol roku temu pogralem raz ale na moim PC nie pogralem komfortowo ;(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też dostałem klucz do bety ale jeszcze nie stestowałem bo nie było czasu. niedługo o nadrobię :-)

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Też dostałem klucz do bety ale jeszcze nie stestowałem bo nie było czasu. niedługo o nadrobię :-)

pozdro

nadrabiaj nadrabiaj. moze sie gdzies spikniemy. ja wlasnie odpalam :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaki jest sens wsadzania Quake 3 do przeglądarki www? Przecież Quake 3 i tak po necie krąży na każdej stronie internetowej za free :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jaki jest sens wsadzania Quake 3 do przeglądarki www? Przecież Quake 3 i tak po necie krąży na każdej stronie internetowej za free :P

uznam ze to zart co piszesz... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bez oryginalnego klucza to sobie najwyżej pograsz z Botami w zajebistego singla ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bez oryginalnego klucza to sobie najwyżej pograsz z Botami w zajebistego singla ;)

Klucz to nie problem jeśli się ma point release nie większe niż 1.31, od 1.32 pojawiały się już problemy, gdyż punkbuster potrafił wykopywać z mapy dość często.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Również mam wjazd na bete ;P tylko że nie jestem jakimś tam fanem Quake'a ;P poprostu gram sobie z nudów ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi