Accoun 0 Napisano 4 Grudzień 2008 Takie małe pytanie, jako że chyba trochę osób tu ze Szczecina jest na tym forum: Jest w Szczecinie jakieś miejsce gdzie mógłbym wymieniać gry? (raczej na PS3, choć może nie tylko) Jakieś sklepy z grami albo coś w tym stylu? Przyznam się, że jestem w tym temacie "zielony", więc nie mam pojęcia, gdzie takie coś jest możliwe... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 9 Luty 2009 Takie małe pytanie, jako że chyba trochę osób tu ze Szczecina jest na tym forum: Jest w Szczecinie jakieś miejsce gdzie mógłbym wymieniać gry? (raczej na PS3, choć może nie tylko) Jakieś sklepy z grami albo coś w tym stylu? Przyznam się, że jestem w tym temacie "zielony", więc nie mam pojęcia, gdzie takie coś jest możliwe... Jest ;P Turzyn ;P prawo od Carrefour'a ;P budka z czerwonymi drzwiami :) , gry na ps3,xbox,psp ,gameboy'e xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dante 2 Napisano 9 Luty 2009 Taka mała ciekawostka. W szczecinie widziałem gre na GBC Mario za 229zł xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Efru 8 Napisano 9 Luty 2009 Taka mała ciekawostka. W szczecinie widziałem gre na GBC Mario za 229zł xD ROFL To ładne ceny tam mają xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
micak1 0 Napisano 9 Luty 2009 Też widzę że jest trochę osób ze Szczecina. Może by zorganizować jakieś spotkanko (piwko czy coś)?? Poza tym możemy powymieniać się grami między sobą. Pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arab 271 Napisano 10 Luty 2009 Jak pisałem o spotkaniu, to nikt nie przyszedł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
micak1 0 Napisano 10 Luty 2009 Jak pisałem o spotkaniu, to nikt nie przyszedł. Ja jestem od niedawna na forum, gdybym wiedział to na pewno bym przyszedł :rolleyes: Może warto spróbować jeszcze raz?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WhiteBanana 0 Napisano 10 Luty 2009 Elo ja jestem ze Szczecina ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dazidek 1 Napisano 10 Luty 2009 Accoun na tym forum również możesz się wymienić:) Temat w którym sie wymieniamy to Black Market :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
łozo 0 Napisano 10 Luty 2009 Jeżeli jest to okazja na browara, to ja się piszę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
guzik 0 Napisano 18 Luty 2009 wracając do tematu wymiany gier w Szczecinie/na Turzynie jak ktoś chce, to posiadam numer do babki ze wspomnianej budy z grami wystarczy zadzwonić i zapytać o pożądany tytuł, bo rotacja gier jest duża i co chwilę coś jest/czegoś nie ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chomik 1 Napisano 22 Luty 2009 jeszcze na prawobrzezu w heliosach jest stoisko z grami, tam tez mozna wymieniac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanbal 0 Napisano 8 Kwiecień 2009 wracając do tematu wymiany gier w Szczecinie/na Turzyniejak ktoś chce, to posiadam numer do babki ze wspomnianej budy z grami wystarczy zadzwonić i zapytać o pożądany tytuł, bo rotacja gier jest duża i co chwilę coś jest/czegoś nie ma Mozna prosic o nr do babeczki z Turzynu?? Bo jestem aktualnie w Angli i mzoe jkaies gry kupic to po dobrej cenie i by byla chetna kupic nowe? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
legisg 0 Napisano 8 Czerwiec 2009 wracając do tematu wymiany gier w Szczecinie/na Turzyniejak ktoś chce, to posiadam numer do babki ze wspomnianej budy z grami wystarczy zadzwonić i zapytać o pożądany tytuł, bo rotacja gier jest duża i co chwilę coś jest/czegoś nie ma Witam, Poprosze o ten nr. na email: legisg@hotmail.com. Dzekuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateusz-d 0 Napisano 24 Wrzesień 2009 Witam. Jeżeli można to poproszę numer do tej Pani co handluje grami na PW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lucell 0 Napisano 12 Listopad 2010 (edytowane) Teraz obok turzynu otworzono oryginalny sklep z grami tylko na PS3 a ceny mają bardzo niskie i to taniej niż an turzynie... sprzedawca mówi , że ta kobieta z turzynu przychodzi i odkupuje gry i sprzedaje u siebie. Można tam również wymieniać gry bez odpłacania jeśli gry mają podobną cene. Można utworzyć swoją karte i za kupno oraz wymiany gier dostaje się punkty za które można mieć zniżki i to porządne ;p Sklep znajduje się na krzywoustego od dołu (czyli od turzynu) Edytowane 12 Listopad 2010 przez Lucell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radpns 9 Napisano 15 Listopad 2010 Najlepszy sklep z grami na PS3 w Szczecinie i chyba w całej Polsce( jeżeli chodzi o podejście do klienta) to PLAY & GO. Wiem co mówię bo zwiedziłem ich trochę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach