hajpek 0 Napisano 7 Grudzień 2008 Tak jak w temacie jakie gry z konsol ruszą na jakich palmtopach? Ja mam della axima x50v z parametrami: Dell Model:Axim X50v Procesor:Intel XScale PXA270 624MHz Pamięć:64 MB SDRAM 128 MB Flash ROM Posiada wbudowany akcelerator 3D System operacyjny:Microsoft WM2003,WM05,WM06 Waga:175 Ekran:TFT 3.7" VGA 640x480 65K Wymiary:Inne Funkcje:Wi-Fi, Bluetooth, USB, IrDA, SD/MMC/SDHC card slot (SDIO), CF, 119 x 73 x 16.9 mm, MP3, dyktafon cyfrowy, Intel2700G multimedia accelerator with 16MB Wiem że nie jest to jakiś pocisk bo wieki temu go kupiłem ale sprawdza się wyśmienicie jako GPS w aucie ;) z gier jakie mi chodzą z konsol to jest to FF7 oto link jak to wygląda http://pl.youtube.com/watch?v=5OTulLVj3Ww może wiecie co by jeszcze ruszyło? No i piszcie jakie gry na jakich palmtopach chodzą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 7 Grudzień 2008 Ja mam HTC Touch Dual Procesor: Qualcomm MSM 7200, 400 MHz Pamięć: 128 MB SDRAM 256 MB Flash ROM System operacyjny: WM 6.0 Professional Ekran: 240 x 320, 2,6 cala, dotykowy Karty pamięci: microSD - do 4GB Ogólnie urządzenie fajne, stabilne i poręczne. Więcej mi daje poza domem niż nie jedna NOKIA... Czy i co można na tym postawić, aby ruszyło jakiś emu z grą z PSX? Jestem zielony z tego!... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hajpek 0 Napisano 7 Grudzień 2008 Ja mam HTC Touch DualOgólnie urządzenie fajne, stabilne i poręczne. Więcej mi daje poza domem niż nie jedna NOKIA... Czy i co można na tym postawić, aby ruszyło jakiś emu z grą z PSX? Jestem zielony z tego!... http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=38911.0 używa się programu fpse do emulowania gier z psx ;) obadaj i napisz jak ci będzie chodzić. Gdzieś mam jeszcze emu gameboy'a 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 7 Grudzień 2008 U mnie kiszka! Włączyłem, wgrałem bios i inne duperele, pokazuje mi FPS 40 - 70 na ekranie oraz rozdzielczość i na tym koniec. Nie wchodzi w grę, nie pokazuje nic więcej tylko trwa i trwa i trwa czarny ekran z wyzej wymienionymi danymi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pastorek23 0 Napisano 14 Grudzień 2008 emulacja straszna rzecz nie da rady tak ładnie pociągnąć żaden sprzęt jak konsola Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rhol 52 Napisano 14 Grudzień 2008 z gier jakie mi chodzą z konsol to jest to FF7 oto link jak to wygląda http://pl.youtube.com/watch?v=5OTulLVj3Wwmoże wiecie co by jeszcze ruszyło? No i piszcie jakie gry na jakich palmtopach chodzą. Tym linkiem trochę sobie sam odpowiedziałeś na pytanie :) Popatrz w ramkę "filmy podobne" tam kilka tytułów się jeszcze przewija :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hajpek 0 Napisano 14 Grudzień 2008 Tym linkiem trochę sobie sam odpowiedziałeś na pytanie :) Popatrz w ramkę "filmy podobne" tam kilka tytułów się jeszcze przewija :) no w sumie tak ;) ale chodziło mi o jakieś inne tytuły :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach