Skocz do zawartości
Slimeq22

Gry na Ps3 z polskimi napisami

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Chciałem się dowiedzieć ile już wyszło gier z PL napisami.

Jeśli ktoś wie, to proszę o tytuły.

PS. Może oprócz FIFA :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

deadspace1sr7.jpg

Jest Polska wersja z napisami ale bardzo profesjonalnie zrobiona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Assassin Creed

Call of Duty WoW

FIFA 09

Far Cry 2

NFS Undercover

Mirror's edge

MERCENARIES 2

SAINTS ROW 2

ARMY OF TWO

UEFA EURO 2008

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki :) mam nadzieję że wyjdzie więcej gier z polskimi napisami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja również tylko szkoda że jak już wychodzą to z tak dużym opóźnieniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a fallout 3? no to jest przykład niezłego opóźnienia.

swoją drogą, że jeszcze nie ma spolszczenia samego menu w sony to niezła plama.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie tam XMB spolszczony nie potrzebny :P Ale mimo wszystko takie coś świadczy tylko źle o Sony...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A Resistance 2 i Motorstorm Pacific Rift? :( SONY nas wrobiło, trochę się pochwaliło i już dupy legły pod gruzami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

skoro tv Sony zakupiony w Irlandii ma Polskie menu to dlaczego ps3 kupione w Polsce nie może mieć?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
skoro tv Sony zakupiony w Irlandii ma Polskie menu to dlaczego ps3 kupione w Polsce nie może mieć?

Swietne pytanie do supportu Sony PL.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Było by miło, ale chyba ogólnie każdy się połapie w ustawieniach. Poza tym czytałem że podłączone Ps3 do Tv z HD większość opcji ustawia się samoczynnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

słuchaj mnie nie interesuję, że ja czy TY znasz Angielski ewentualnie połapiesz się. mnie interesuje, że mieszkam w Polsce i wręcz żądam Polskiego menu. ciekawe co by taki Irlandczyk kupując Sony tv powiedział jak by tam było menu Polskie a Angielskiego nie było? właśnie to mnie wkur**** w tym kraju. ten sprzęt już jest dłuższy czas u nas, chwalą się sprzedażą 50tyś a nawet pss nie mamy po Polsku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
słuchaj mnie nie interesuję, że ja czy TY znasz Angielski ewentualnie połapiesz się. mnie interesuje, że mieszkam w Polsce i wręcz żądam Polskiego menu. ciekawe co by taki Irlandczyk kupując Sony tv powiedział jak by tam było menu Polskie a Angielskiego nie było? właśnie to mnie wkur**** w tym kraju. ten sprzęt już jest dłuższy czas u nas, chwalą się sprzedażą 50tyś a nawet pss nie mamy po Polsku.

No i taka jest przykra prawda. Sony niestety ma szeroko gdzieś polski rynek, dla nich jest to trzeci świat. Nie przynosimy dużych zysków to olewają Polskę. Miejmy tylko nadzieję, że to się kiedyś zmieni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
No i taka jest przykra prawda. Sony niestety ma szeroko gdzieś polski rynek, dla nich jest to trzeci świat. Nie przynosimy dużych zysków to olewają Polskę. Miejmy tylko nadzieję, że to się kiedyś zmieni.

to już chyba nawet nie wina Sony tylko Polskiego oddziału. czy oni w ogóle coś robią? zresztą, nie będę sobie podnosił ciśnienia w poniedziałek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mirror's Edge nie jest po polsku. :D

Buzz za to chyba jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ich nie interesuje mała garstka ludzi, tylko większość. Jak byś nie zauważył to dostępne są tylko najpopularniejsze języki, co zresztą wcale nie dziwi. Czy Polski do nich należy? Nie. Nie będą wszystkiego tłumaczyć dla 50 tys ludzi co jest niczym w porównaniu do innych krajów gdzie konsole sprzedają się w milionach. Tym bardziej, że nie ma tam nic takiego skomplikowanego do czytania, żeby trzeba to było spolszczyć. A jak Ci się nie podoba to trudno - nikt Cię do zakupu ps3 nie zmuszał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy spolszczenie XMB jest aż tak wielkim kosztem, że nie chcą tego zrobić? Nie wydaj mi się :( Tak jak napisał denver666 chodzi o sam fakt. Temat sklepu pomijam po co sie wk.....ć, chce wydać kasę a nie mam gdzie :)Rokugatsu a jaki sens ma tłumaczenie menu TV też dla garstki ludzi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A ich nie interesuje mała garstka ludzi, tylko większość. Jak byś nie zauważył to dostępne są tylko najpopularniejsze języki, co zresztą wcale nie dziwi. Czy Polski do nich należy? Nie. Nie będą wszystkiego tłumaczyć dla 50 tys ludzi co jest niczym w porównaniu do innych krajów gdzie konsole sprzedają się w milionach. Tym bardziej, że nie ma tam nic takiego skomplikowanego do czytania, żeby trzeba to było spolszczyć. A jak Ci się nie podoba to trudno - nikt Cię do zakupu ps3 nie zmuszał.

To już nie chodzi o to, że menu jest jakoś specjalnie skomplikowane, bo rzeczywiście jest dość proste i intuicyjne. Ale o sam fakt, że nie chce im się tego spolszczać, czy to jest naprawdę takie trudne?

50 tys.ludzi ma tylko ps3 ok. Ale czyja to może być wina? Słabej reklamy! Oczywiście istnieje też wiele innych czynników. Ale tak naprawdę granie na konsolach w Polsce nadal jest mało popularne.Od razu skreśli Polskę bo stwierdzili, że nie przyniesie im dużo zysku, a ludziom trzeba pokazać, że przy konsoli też można się nieźle zabawić. Niby coś ruszają teraz reklamy w tv jakieś plakaty ale co będzie dalej zobaczymy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm mozliwe ze tzw "olewanie" nas przez SONY nie zaczelo sie od ery ps3 tylko od ery ps2... mozliwe jakby nie bylo swap magica i chipow to by w polsce raczej sie wiecej gier sprzedawalo (gry raczej tez maja sporo do powiedzenia w tej kwestii) a tak co piractwo sie szerzylo dochod byl mniejszy SONY nie zauwazylo wiekszych zarobkow na Polsce no i ot tak w erze ps3 nas nie przyuwazaja...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rozumiem, że spolszczenie menu w tv wyszło im przypadkiem. tak, tak, idźmy Twoim tokiem rozumowania, zwłaszcza końcowa wypowiedz, tak wręcz uwielbiana przez tutejszych mędrców na tym forum.  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
rozumiem, że spolszczenie menu w tv wyszło im przypadkiem. tak, tak, idźmy Twoim tokiem rozumowania, zwłaszcza końcowa wypowiedz, tak wręcz uwielbiana przez tutejszych mędrców na tym forum. 

Mówimy o konsolach, a nie telewizorach. Widzisz różnicę? Jeśli nie to Ci pokażę. Tv ma prawie każdy, nawet po kilka w jednym domu; PS3 ma 50tys na 40 milionów ludzi w Polsce. Teraz rozumiesz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ajj tam narzekacie , kupcie xboxa microsoft dba o polski rynek i bedziecie mieli spokoj chyba przykladow nie musze podawac ? osobiscie polecam posiadac 2 konsole wiecej gier i na jednej z konsol mozna zaoszczedzic na grach.

PS3 ma 50tys na 38,5 milionów ludzi w Polsce. Teraz rozumiesz?

ŁAŁ ŁAŁ czuje sie zaszczycony ze jestem w tym elitarnym gronie :D buhah

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pikny offtopic..

dobry temat, sam się zastanawiałem co do ilości spolszczonych gier, a co z Tomb Raiderem najnowszym, nie ma polskich napisów?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mówimy o konsolach, a nie telewizorach. Widzisz różnicę? Jeśli nie to Ci pokażę. Tv ma prawie każdy, nawet po kilka w jednym domu; PS3 ma 50tys na 40 milionów ludzi w Polsce. Teraz rozumiesz?

o tak, w każdym domu stoją po kilka 40-calowych i większych tv. przyklasnąłem z zachwytu jaki to dobrobyt mamy w naszym kraju. nie doczytałeś jeszcze, że ja swój tv kupiłem w Irlandii. no, cóż ty się godzisz ze stanem rzeczy a ja nie. gdyby w latach 90 tak jak TY myśleli ludzi z TopWare to dalej gry na pc kosztowały by pewnie po 200zł i nie widział byś znaczka PL. to oni pierwsi sprzedawali gry po 49,99 całkowicie spolszczone i to oni pierwsi osiągnęli sprzedaż na poziomie powyżej 50tyś kopi. masz jeszcze jakieś ciekawe argumenty na temat "jesteśmy Polakami i lubimy być dymani w dupę przez wszystkich". 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi