Skocz do zawartości
Allu

Ki diabeł?!?!?

Rekomendowane odpowiedzi

No jak co? Nie widać? Nowa konkurencja dla Nintendo prosto od GIGANTÓW z Chin... Jak dla mnie to będzie hit xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no fakt i tą wojnę konsol wygrają na pewno ;) wii nie ma szans :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
No jak co? Nie widać? Nowa konkurencja dla Nintendo prosto od GIGANTÓW z Chin... Jak dla mnie to będzie hit xD

Żarty żartami ale to coś nowego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakiś Chiński badziew... na aukcji masz opisane co to potrafi :P to tak samo jak z tymi pegasusami co były.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakiś stary odgrzewany sprzęcik z nowej obudowie. kiedyś czytałem o podróbkach ps3 w chinach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w Chinach mają podróbki wszystkiego :P nawet podróbki podróbek  ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jakiś stary odgrzewany sprzęcik z nowej obudowie.

Ale obudowa jak najbardziej fajna :) Z chęcią bym sobie to przetestował. Niestety moja chęć nie zamierza mi sfinansować tego sprzętu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sprzęt może wydawać się fajny dla dzieciaków pod warunkiem, że nie mają nikogo z xboxem lub ps3. wiadomo jakie są dzieci. śmiercią tego pierwszego sprzętu są wbudowane gry w pada. bo tak, mógł by się rozwijać jak pegasus.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ale obudowa jak najbardziej fajna :) Z chęcią bym sobie to przetestował. Niestety moja chęć nie zamierza mi sfinansować tego sprzętu ;)

Szkoda że nie mieszkamy bliżej, można by się zrzucić na toto ;) Dla testów ku potomności :D

Ogólnie to na Wii nie opłaca się robić piratów, lepiej zrobić podróbkę Wii jak widać :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ee co Ty piszesz, ludzie mają piraty na Wii.

No wiem, ale to taka 'przenośnia', 'żart', 'aluzja'... do Wii jeśli nie zauważyłeś ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakby to powiedzial Pezet "to nie moze k***a nie byc hiit!!!" :) za taki hajsik to nawet jakby mi sie ps3 (odpukac) popsulo to zrobilbym bym sobie przerwe od peceta i ponaparzal w wedkowanie :P, najlepsza jest nazwa vii, mogli dac wioo albo prr :)

szkoda ze "Czajniki" nie mowia po Polsku :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

To jest taka marna imitacja Wii :P

Grafika jak z PSX (moze gorsza, ale grafika to nie wszystko :D ) to wyszlo z 2 miesiace po Wii:D (szybka riposta z CHIN)

Wogole to dziala jak by chcialo a nie moglo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem to dzisiaj na WP. z tego co pamiętam to chyba było to opisane jako konkurencja dla PS3 i Xboxa 360  :D

Może my czegoś nie wiemy :o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nieźle ;D Wszystko podrobią :) Widzieliście PSP (tiaaa) na allegro za 30zł? Normalnie myślałem, że wybiorę "zgłoś naruszenie zasad"... Paranoja! Tandeta na maksa, grafika 2d, zero możliwości, kilka wbudowanych gierek i dumna nazwa: PSP xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WTF!!! aaaaaaa!!! ale beka! to cos ma pada prawie jak z pski + pilka??? i co z ta pilka sie robi?? boze jaki badziew.. ze nikt jeszcze atomu na chinczykow nie spuscil za takie swietokractwo!! masakra!! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ze nikt jeszcze atomu na chinczykow nie spuscil za takie swietokractwo!! masakra!! :D

Brak mi słów...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi