bbyykk 0 Napisano 10 Grudzień 2008 Witam. Znajomy kupił PSa 80 GB i problem polega na tym że nie idzie zainstalować żadnej gry sprawdzałem GT5 i Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction i wyskakuje error że jest za mało miejsca na dysku żeby wrzucić grę. Dysk ma około 60 Gb wolnego miejsca. Nie bardzo wiem co z tym fantem zrobić?? Gry na innej konsoli chodzą poprawnie. Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam. ByK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver666 31 Napisano 10 Grudzień 2008 było na forum. trzeba coś wrzucić małego i wykasować. a swoją drogą robiliście update konsoli? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 10 Grudzień 2008 Może nie małego tylko właśnie dużego :) Wrzuć z 1gb plików z pendrive. Filmy, muzyka, zdjęcia. Później skasuj i uruchom grę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bbyykk 0 Napisano 10 Grudzień 2008 Ok dzięki za odp jutro do mnie wpadnie i zrobię tak jak mówicie. ________________________________________________________________ Ok już działa dziękuje za pomoc. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach