cezary170 0 Napisano 13 Grudzień 2008 O co hodzi w tej fotce do czego mozna uzywać komórki w PS One Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 13 Grudzień 2008 O co hodzi w tej fotce do czego mozna uzywać komurki w PS One Bosz... komórki! nie komurki... poza tym to tak stary temat, że nie wiem czy warto go odświeżać a na dodatek z błędami :D i chodzi! nie hodzi... ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cezary170 0 Napisano 13 Grudzień 2008 ja sie nie pytam czy popełniłem błędy tylko do czego słuzy Komórka e PSone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 13 Grudzień 2008 ja sie nie pytam czy popełniłem błędy tylko do czego słuzy Komórka e PSone Ale ja Ciebie nie pytam o to o co Ty pytasz tylko piszę że jak się robi byki to: - instalujesz sobie FireFox który Ci podkreśli błędy, - idzie się do szkoły i uczy podstaw ortografii..., - czyta słownik ortograficzny i przy nim pisze! A to że komórka była podłączona do PSOne to tylko chwyt marketingowy (o ile dobrze pamietam) bo nigdy nie miało to urządzenie zastosowania jako takiego w rozgrywce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 13 Grudzień 2008 A to że komórka była podłączona do PSOne to tylko chwyt marketingowy (o ile dobrze pamietam) bo nigdy nie miało to urządzenie zastosowania jako takiego w rozgrywce. Bajka którą nas uraczyło Sony :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cezary170 0 Napisano 14 Grudzień 2008 A to szkoda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach