One Post Man 4596 Napisano 13 Grudzień 2008 Witam, jako ze nie ma dzialu ps2 pisze ten temat tutaj a teraz do rzeczy. Chcialbym abyscie mi napisali tutaj najlepsze gry w jakie graliscie na ps2 interesuja mnie tylko RPG i gry akcji(horrory tez), postanowilem sobie odgrzac niektore tytuly, ale tego jest tak wiele, ze bez pomocy kogos kto juz gral nie ogarne wszystkiego poprzez wpisywanie w jutubie "xxx gameplay", gralem na ps2 tylko w kilka tytulow co dla niektorych moze wydawac sie smieszne :D (gralem MGS'y FF'y Residenty). Czekam na wasza pomoc ;) pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 13 Grudzień 2008 Jak dla mnie to liczą się tylko tytuły: - Final Fantasy 10 - Metal Gear Solid 2, 3 - Resident Evil Veronica, Res 4 - Tomb Raider Anniversary - Seria Jak & Daxter no i to tyle ;)! Te gry mam nadal więc o nich piszę, jeśli już to polecam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hajpek 0 Napisano 13 Grudzień 2008 to ja dodam Silent Hill 2 Silent Hill 3 Resident Evil Code Veronica Devil May Cry 1 Tekken Tag Tournament Dead Or Alive 2 Hardcore Burnout'y Gran Turismo 3 i 4 ICO Shadow Of the Colosseum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Makaveli 0 Napisano 13 Grudzień 2008 hmmm God of War I God of War II Spartan Total Warrior Tekken 5 GUN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mniuwa 1 Napisano 13 Grudzień 2008 Shadow Of the Colosseum i Ico Polecam !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 13 Grudzień 2008 Okami Final Fantasy X Silent Hill 2 Kingdom Hearts 1 i 2 God of War 1 i 2 Metal Gear Solid 2 i 3 Shadow of the Colossus Shadow of Destiny Shin Megami Tensei: Digital Devil Saga 1 i 2 Władca Pierścienie: Trzecia Era .hack://G.U. 1-3 Rule of Rose God Hand Project Zero 3 Amplitude Disgaea 1 i 2 Z.O.E 1 i 2 Yakuza 1 i 2 Psychonauts Canis Canem Edit Persona 3 REZ Soul Nomad and The World Eaters Lego: Indiana Jones i Batman Killer 7 Killzone Crazy Taxi To gry które są obowiązkowe dla posiadacza PS2 (nie uwzględniam wyścigów, bijatyk i sportówek bo nie znam się na nich) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cerb3rus 1 Napisano 13 Grudzień 2008 Moje to: Okami (To nie gra to dzieło sztuki) Seria Ratchet & Clank God of War I & II Sly (seria) Constantine Midnight Club 3 Dub edition & Remix Rule of Rose Obscure I & II (Bije silenty na PS2) GTA San Andreas No i są jeszcze ale nie pamiętam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rhol 52 Napisano 13 Grudzień 2008 Skoro RPG to Baldurs Gate2:Dark Alliance. Chociaż z oryginałem na PC nie ma to wiele wspólnego (no może oprócz strzał Melfa) to jest to fajny diablo-podobny aRPG, w którego bardzo przyjemnie można pograć w dwie osoby :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 14 Grudzień 2008 Dzieki bardzo panowie za pomoc, najprawdopodobniej na mojej polce zagoszcza dzieki wam: Okami Shadow of the Colossus Spartan Total War God of War I i II (blagam, nie rzucac kamieniami :D) Yakuza I i II Obscure I i II saga .Hack saga Shin Megami Tenesi God Hand Ico od siebie dodam ze jeszcze zagram w Dragon Quest VIII Dziekuje wszystkim za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 14 Grudzień 2008 saga .Hack Która? Są dwie... Pierwsza raczej średnia (monotonna!) druga całkiem fajna (G.U.). saga Shin Megami Tenesi Czyli 5 gier: Digital Devil Saga 1 i 2 Devil Summoner Lucifer's Call Persona 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 15 Grudzień 2008 Która? Są dwie... Pierwsza raczej średnia (monotonna!) druga całkiem fajna (G.U.).Czyli 5 gier: Digital Devil Saga 1 i 2 Devil Summoner Lucifer's Call Persona 3 http://www.gry-online.pl/S032.asp?SEARCH=.hack&Submit= chyba wiecej niz 2 :) A co do Shin Megami Tenesi, tak mam zamiar we wszystkie pociorac do tego moze dojdzie jeszcze saga Xenosag'i :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 15 Grudzień 2008 http://www.gry-online.pl/S032.asp?SEARCH=.hack&Submit= chyba wiecej niz 2 :) Nie. Mimo iż seria liczy 7 części tak dzieli się na 2 sagi: ".hack" (4ep) i "G.U." (3ep) Niech Cię nie zmyli ilość odsłon - to są dwie gry tyle że w odcinkach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcizello 20 Napisano 26 Grudzień 2008 jesli chodzi o rpg to dla mnie liczą sie tylko dwie gry dragon quest VIII - najlepsza gra w jaka grałem w zyciu kingdom hearts - boska Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wolfman 1 Napisano 2 Styczeń 2009 Z.O.E 2 MGS 3 G.of.W 1,2 Rygar Legacy of Kain : Defiance Ico Shadow of Colossus CT Special Forces: Fire for Effect Devil May Cry 1,3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach