maxelm2 0 Napisano 14 Grudzień 2008 Witam mam 2pytania w sprawie warszawy 1.Jakie jest u was największe centrum handlowe lub galeria ale takie największe. 2.I jaki polecacie bary mleczne(dla młodszych użytkowników to taki bar gdzie jest domowe jedzenie i tanie.Nie fast food.)jak bym mógł prosić to z nazwą i ulicą.:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lesin 2 Napisano 14 Grudzień 2008 jestem z sosnowca, ale ostatnio byłem w WWA i Złote tarasy są wielgachne, od razu przy wyjściu z centralnego, takie charakterystyczne kopuły Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 14 Grudzień 2008 BLUE CITY też jest niezłe :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
liquiD 0 Napisano 14 Grudzień 2008 Arkadia ... Blue city - wiesniackie centrum, gdzie nic ciekawego nie ma, miało być największe centrum, ale im nie wyszło. Złote tarasy - mają fajne kino :D (sala nr. 1 ), a tak to raczej robione pod tvn :P www.zumi.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LosGutos 0 Napisano 14 Grudzień 2008 Jest Wola Park, Jest Arkadia, Blue City, Złote Tarasy, CH Reduta, Galeria Mokotów, sporo tego jest :) o to barow mlecznych to polecam Prasowy bar mleczny na bodajze Marszalkowskiej 10 (mam tam blisko, czasem wpadam na pierogi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dylek 0 Napisano 16 Grudzień 2008 Moim zdaniem najlepsze CH w Wawie to Galeria Mokotów za Złotymi Tarasami jakoś nie przepadam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fzallah 0 Napisano 19 Grudzień 2008 Najlepsza w/g mnie jest CH Arkadia przy rondzie Radoslawa A bar mleczny? Bar Smak na Grojeckej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach