SDRaid 100 Napisano 15 Grudzień 2008 Można na upartego powiedzieć, że to następca Ferrari Challange. Poza Ferrari (m.in. Enzo, FXX)zobaczymy takie samochody jak Koenigsegg CCX, Pagani Zonda F, Mercedes McLaren SLR, Lamborhini Murcielago LP640 GT, Chevrolet Corvette Z06 (wersja wyścigowa ZR06 ??), Bugatti Veyron, Aston Martin DBR9,(podobno) McLaren F1, bla bla i łącznie ponad 40 samochodów. Torów tylko 20, choć w GT5: P kilkanaście godzin da się wytrzymać, więc może nie będzie tak źle. Tryby to trophy, career, arcade, quick race i 16-osobowy multiplayer. Poprawiona ma zostać grafika (przydałoby się) i dźwięk (także komentarze Tiffa Needella) i AI przeciwników. Co najlepsze zdołają wszystko zrobić i dopracować do perfekcji na wiosnę przyszłego roku. Koniec NFS, początek ''xxx Challange''??? Acha, jeszcze zniszczenia w stylu burnoutogridomotorstormowym. screeny http://www.worthplaying.com/article.php?sid=58272 (na razie na niepodrasowanym silniku). Oczywiście już widać, że jest to konkurent dla Race Pro. Tylko, że ta druga powstaje już 1,5 roku, a System 3 chce zrobić konkurenta w niecały rok. Co sądzicie? Dla mnie wystarczyłaby lepsza grafika i zniszczenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 20 Luty 2009 Pojawił się trailer przedstawiający system pracy kamer, ale jest tak żałosny, ze nie podaję linka ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 20 Luty 2009 (edytowane) No patrząc po screenach to rzeczywiście grafikę muszą jeszcze sporo poprawić. Co jak co, ale jak na PS3 i dzisiejsze czasy to jest naprawdę słabo. Szczególnie modele samochodów w menu. Mam nadzieję, że to tylko screeny z jakiejś wczesnej alphy. Nie wiem jak z fizyką jazdy, i resztą spraw. Na razie tylko pobieżne informacje na temat ilości samochodów, tras, itd. Na konkretne informacje, oraz jakieś dobre filmiki z gry trzeba poczekać. Ale liczę, że uda się ta gra. Bo chętnie pograłbym w jakąś poważniejszą samochodówkę, a do GT5 jeszcze bardzo daleko. No i żeby tryb kariery był rozbudowany, typu start od szmelcu i po szczebelkach się wspinać, a nie od razu do mega fury, i tylko wygrywać kolejne wyścigi. Edytowane 10 Kwiecień 2011 przez Patricko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 21 Luty 2009 Mam nadzieję, że to tylko screeny z jakiejś wczesnej alphy. Nic więcej się nie spodziewaj po grze, która powstaje krócej niż rok (liczone do czasu premiery)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuczak 43 Napisano 21 Grudzień 2011 Nic więcej się nie spodziewaj po grze, która powstaje krócej niż rok (liczone do czasu premiery)... dzisiaj wyszlo na PSS, gral ktos? warto? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shady 34 Napisano 22 Grudzień 2011 dzisiaj wyszlo na PSS, gral ktos? warto? Również chętnie przeczytam opinie. Zastanawiam się między tą grą, a Ferrari Challenge Deluxe które również jest dostępne na psstore. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OrchidalnyPL 2 Napisano 29 Styczeń 2012 Również chętnie przeczytam opinie. Zastanawiam się między tą grą, a Ferrari Challenge Deluxe które również jest dostępne na psstore. Gra bardzo przyjemna, może grafika nie powala, ale generalnie warta swojej ceny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
3pstrzy 11 Napisano 22 Luty 2012 A jak z dzwiękiem silników aut ? Chciałbym pograć w grę gdzie wreszcie usłyszę prawdziwy dzwięk silnika Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 22 Luty 2012 A jak z dzwiękiem silników aut ? Chciałbym pograć w grę gdzie wreszcie usłyszę prawdziwy dzwięk silnika Jak na razie najlepsze dźwięki silników to są chyba w SHIFT. Może nawet są za bardzo tam przesadzone, bo wyją tak, że bębenki w uszach pękają. Ale wrażenie z jazdy jest naprawdę super. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 28 Marzec 2012 Grał ktos i moze dac opinie? czy moze lepiej isc w strone ferrari czy cos takiego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 28 Marzec 2012 Nie grałem, ale grałem w Ferrari i to jest podobno wszystko to samo tylko, że z innymi furami i nic więcej. Jeśli jak tam samo nudne jak Ferrari to sobie odpuszczę ten tytuł...może kiedyś :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach