Skocz do zawartości
Gość Frozen

Dla wszystkich którzy pragną...

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Devom

Ludzie... jak x moze wygrywac?? Przeciez to nie realne >:( >:( taki shit!! >:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Devom: Microsoft oszukuje, przepychając na siłę kanałami sprzedażowymi konsole, które później leżą na magazynach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Frozen

widze z e dyskusja rozgorzała tak to prawda wygrywa ex i to tylko dlatego ze rok wczesniej wyszedł ale z tego powdu jest bardzo niedopracowany

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Devom

wiem ze wyszedl rok temu ale do tego czasu juz go powinni z rynku wyrzucic  ;) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Frozen

wiesz pwoiem ci że ja mam xboxa i sie nie skarże na niego też wyszło pare dobrych gier zabawa jest przednia no niema co sie piep** chyba ze z tymi zepsutymi konsolami ale ja już bede zmieniał na  wersje premium jak tylko zawita do europy 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Devom

Ją nie mówię że ta konsola jest zła tylko powinni zabronić takiej konsoli która jest w 30% zepsuta...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież to Microshit ... jak by zabronili sprzedawać windowsy (jeszcze większy shit) to co byśmy teraz mieli moi drodzy windows-userzy. Trzeba jednak przyznać, że największym plusem xboxa jest to, że się pojawił i stanowi konurencję dla Sony co obydwie strony motywuję do działania z korzyścią dla nas (lepsze gry, walka o graczy, niższe ceny itp.) - po prostu zdrowa konkurencja :) i tak trzymać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość danio32

heh...Sony ich dogoni.Microsoft ma duzą przewage czasową i ją wykorzystalo bo ludzie niemieli wyboru mogli brac tylko Xboxa bo od Songo nic niebylo ale teraz jest i sie wszystko zmieni.Jezeli chodzi o Xbox to wiem ze graficznie nieodstaje od PS3 tylko ze jest glosniejsze i megaWADLIWE.Dlatego nierozumiem ludzi ktorzy mogli to kupowac poniewaz ja balbym sie wydac chociazby 500 zlotych wiedząc ze po  dniach grania strace konsole na 3 tygodnie a potem bede mial jeszcze inne problemy  z konsolą i dlatego wole Sony bo wiem ze dostaje niebyle jaki sprzet ktory niezepsuje sie tak latwo a zespucie PS3 zdarza sie bardzo rzadko co jest do zrozumienia bo wszystko sie psuje.

A dla tych co mowią ze Xbox'a powinni wycofac to się duzo mylą ;) tak naprawde Nintendo to wedlug mnie troszke inny segment tak bym to nazwal bo ono oferuje nam slabszą grafike :)jezeli xbox;a by wycofali to Sony niemialby praktycznie rywali co wiąze sie z podwyzką cen-bo skoro ludzie niemogą kupywac Xbox'a nintendo oferuje im grafike ktora moze ich niezadowolic bo odstepuje duzo od Sony to mosieli by kupowac Sonego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeszcze bedziemy wygrywac, to kwestia pol, no moze roku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
jeszcze bedziemy wygrywac, to kwestia pol, no moze roku

Mam nadzieje że PS3 powtórzy sukces PS2 i też tak się sprzeda....

Ciekawy jestem jaka będzie polityka świąteczna Sony i Microsoftu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi