cwir 12843 Napisano 18 Grudzień 2008 http://www.us.playstation.com/PS3/Games/Crash_Commando Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 18 Grudzień 2008 Swietna gierka :D Wlasnie sciagnalem i pogralem chwile i jest przemiodna :). Przetestuje online i dam znac jak sie gra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver666 31 Napisano 19 Grudzień 2008 ech gdzie te czasy http://pl.youtube.com/watch?v=gQcnUz7DcCY Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roki 0 Napisano 19 Grudzień 2008 Wiecie może czy w tą gierkę można pociskać w dwie osoby na jednej konsoli?? I czy można w nią grać offline czy jest ona tylko gra online?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 19 Grudzień 2008 Wiecie może czy w tą gierkę można pociskać w dwie osoby na jednej konsoli??I czy można w nią grać offline czy jest ona tylko gra online?? Zdaje sie ze nie da sie w wiecej niz 1 osobe na 1 konsoli. Offline mozna spokojowo grac. Jest Single Player ktory jest jak multi z botami i sie przechodzi misje kolejno gdzie trzeba coraz wiecej fragow zdobyc albo zadan wypelnic. Trafenie 2 gosci na raz granatem w powietrzu = esencja :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roki 0 Napisano 19 Grudzień 2008 Ile ta gierka będzie kosztować na polskim PSS? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 19 Grudzień 2008 Ile ta gierka będzie kosztować na polskim PSS? nie wiem. ja dalem cos kolo 7 funtow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nxtfun 2 Napisano 25 Kwiecień 2009 Sorry że tak odkopuję stary temat, ale chciałem się zapytać, czy rozgrywka nie przypomina soldata na PC? Była to jedna z najlepszych strzelanek w jakie grałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszol_PL 138 Napisano 25 Kwiecień 2009 Przypomina i to bardzo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AGArtha 786 Napisano 27 Kwiecień 2009 Super gierka! Kto ją kupił - zapewne nie żałuje :) A Kto jej jeszcze nie ma - powinien kupić! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qgar 49 Napisano 27 Kwiecień 2009 Hmmmm tytul mi sie kojarzyl z jajkas archaiczna gierka z commodore czy cos w tym stylu. Myslalem ze to jakis remejk. Ale obejrzalem podlinkowana recenzje i jakos mnie ciagnie w jej strone. Mozliwe ze jeszcze dzis cos tam postrzelamy :) bo w soldata sie troche zagrywalem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Doug 2 Napisano 28 Kwiecień 2009 ahh soldat to były czasy ;) Mój młodszy brat nadal w to gra :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ultimatume 3 Napisano 7 Czerwiec 2009 super gierka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vin 0 Napisano 12 Czerwiec 2009 Vin2k9 Mozecie dodawać mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ultimatume 3 Napisano 14 Czerwiec 2009 Ktoś chętny na zrobienie trofea "HACKER" ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melon PS3 16 Napisano 14 Czerwiec 2009 odezwij sie do mnie na PSN, mam kilka trofeów do zrobienia w CC (w tym hacker) ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crash5 29 Napisano 24 Czerwiec 2009 Pytanko. Dużo ludzi gra na necie w Crash Commando? I czy widać moje fragi na ekranie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ultimatume 3 Napisano 10 Lipiec 2009 No dużo ludzi gra , nie było problemu znaleźć serwer z ludźmi. Gra poszła w zapomnienie po uzyskaniu 100% , może kiedyś do niej powrócę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzibada 14 Napisano 28 Sierpień 2009 Cena gry Crash Commando spada o połowę. W okresie od 27 sierpnia do 10 września 2009 r. cena gry Crash Commando zostanie obniżona o połowę z XX do XX. LINK Taka informacje znalazlem :D, wyszlo tez sporo dodatkow takze chyba sie skusze. Gra jeszcze w to ktos on-line ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bandicoot2111pl 0 Napisano 28 Sierpień 2009 (edytowane) ta , CC na PSS jest za 18 zl.Chyba sié skusze :) Edytowane 28 Sierpień 2009 przez Bandicoot2111pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ultimatume 3 Napisano 29 Sierpień 2009 Ja dodatek kupie chociaż by dlatego że miałem 100% gry w trofeach teraz lipa spadło do ~60% :/ trzeba będzie kolejne trofiki zdobyć :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach