denver666 31 Napisano 20 Grudzień 2008 dostałem takiego smsa :D ciśnienie mi podniósł nieźle, mówię wam, reakcja czytających bez cenna :D Wlasnie sie czegos dowiedzialem! Wiesz na jakiego glupka przez Ciebie wyszedlem ? Nie wiedzialem, ze taki jestes. Myslalem ze mozna Ci ufac, wszystko powiedziec! Wiesz jak to boli ? Nie chce Cie widziec i nie pisz do mnie. Co myslisz, ze kim Ty jestes? Bardzo mnie rozczarowales, mogles od razu powiedziec, ze Swiety Mikolaj nie istnieje ! ;)haha:) wychodzi 3 smsy. zobaczycie jak szybko wam odpiszą albo zadzwonią :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 20 Grudzień 2008 Haha :D Niezły ten sms :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 20 Grudzień 2008 hehe niezły, pozwolę sobie wykorzystać :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arab 271 Napisano 20 Grudzień 2008 hehe niezły, pozwolę sobie wykorzystać :D Ja wysłałem swojej żonie :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melon 2 Napisano 20 Grudzień 2008 A ja dziewczynie :pardon: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borys85 1 Napisano 20 Grudzień 2008 Tiaa, a jutro na forum zostaną same porzucone single, kobieta przeczyta połowe i będzie w domu gorąco :beee: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
noocnik 0 Napisano 21 Grudzień 2008 Tiaa, a jutro na forum zostaną same porzucone single, kobieta przeczyta połowe i będzie w domu gorąco Hehe.. jedyny co wykazuje obecność jako takiego instynktu samozachowawczego :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arab 271 Napisano 21 Grudzień 2008 Hehe.. jedyny co wykazuje obecność jako takiego instynktu samozachowawczego :D Jedyny który musi się bać, że jego żona/dziewczyna nie ma poczucia humoru :scare: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dazidek 1 Napisano 22 Grudzień 2008 Hehe dobre to :D Zaraz wyślę go kilku osobom :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gargalin 0 Napisano 23 Grudzień 2008 (edytowane) Co roku to nowa wersja tego sms'a jest. Dwa lata temu moja mama dostała chyba najlepszą xD Co była informacja o tym, że Św. Mikołaj nie istnieje podana w taki sposób, jakby ktoś z rodziny zmarł ;P Edytowane 23 Grudzień 2008 przez gargalin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach