Szpakos 0 Napisano 20 Grudzień 2008 Witam! Jakis czas temu gralem sobie w Metal Gear Solid 4 na Ps3, i nagle w ktorejs planszy gdzie bylo duzo sniegu nagle wlaczyla sie muzyka ktora bardzo mi sie podobala. niestety nie pamietam ani jak sie zwala, ani w ktorej misji :/ czy moglby mi ktos podac namiary na ten utworek... bardzo byl prosil bo chcialbym aby zawital na moim kompie... pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dante 2 Napisano 20 Grudzień 2008 Najlepiej ściągnij lub kup soundtrack cały. Wystarczy wpisać w google "download MGS4 OST". Osobiście polecam zakup bo soundtrack przedni, są 2 płytki a jakoś niesamowita na dobrych głośnikach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 21 Grudzień 2008 Zapewne chodzi ci o utwor "Best is yet to come" jest to nuta z MGS1. Wykonawcy nie pamietam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szpakos 0 Napisano 21 Grudzień 2008 Najlepiej ściągnij lub kup soundtrack cały. Wystarczy wpisać w google "download MGS4 OST". Osobiście polecam zakup bo soundtrack przedni, są 2 płytki a jakoś niesamowita na dobrych głośnikach. mam juz sciagniete 2 plytki MGS4 OST i niestety zaden z tych utworkow nie pasuje do tego ktorego szukam... :/ Zapewne chodzi ci o utwor "Best is yet to come" jest to nuta z MGS1.Wykonawcy nie pamietam. juz uderzam na google.. moze cos sie znajdzie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szpakos 0 Napisano 21 Grudzień 2008 tak to ten utwor! Dziekuje za pomoc :) dopiero po jakims czasie go poznalem... na youtube jest i jest bardzo ladny!!! jejku jak mi sie on podoba :) Dziekuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ClassicGOD 5 Napisano 23 Grudzień 2008 Przecie kiedy dochodzimy do tego miejsca i zaczyna graz muzyka w lewym (albo prawym - nie pamietam) dolnym rogu pojawia sie tytul i wykonawca :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 23 Grudzień 2008 Przecie kiedy dochodzimy do tego miejsca i zaczyna graz muzyka w lewym (albo prawym - nie pamietam) dolnym rogu pojawia sie tytul i wykonawca :D Pierwsze słyszę :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ClassicGOD 5 Napisano 24 Grudzień 2008 (edytowane) Pierwsze słyszę :D Bo tego nie masz uslyszec a zobaczyc :P na szybko wyszukany przyklad: http://pl.youtube.com/watch?v=eM00r-w-dmQ&fmt=18 okolo 4:50 nad menu itemow. Edytowane 24 Grudzień 2008 przez ClassicGOD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach