DaraS 506 Napisano 22 Grudzień 2008 Outrun: Coast to Coast bo tak nazywa się poprzednik Outrun Online Arcade były swego czasu bardzo ciekawymi wyscigami arcadowymi, więc informacja o kontynuacji która pojawi się na PSS bardzo cieszy. Outrun Online Arcade będzie wyglądał niemal identycznie jak poprzednik, producent ma zamiar dostarczyć nam jeszcze większą porcję szaleństwa w HD, tryb wielosobowy online, voice chat oraz trofea plus listy rankingowe wyłącznie dla PS3. Data premiery: początek 09 Trailery: Gametrailers Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 22 Grudzień 2008 zbyt arcadowe jak dla mnie. Burnout wystarczy :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 22 Grudzień 2008 Online moża naprawde dostarczyć dużo zabawy, jeżeli cena tylko będzie przystępna (max 30zł) to czemu nie, swego czasu miałem okazję ciupnąć w tą gierkę i mogę powiedzieć, naprawdę przyadła mi do gustu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 29 Kwiecień 2009 Świetna gierka, jak ktoś lubi arcadowe klimaty. Szybkość Ferrari i kilkuset metrowe drifty zapewnione. Są trofea, ale dość wymagające, nie jest to przechadzka w stylu Magic Ball czy Cuboid. Grafika bardzo ładna i soczysta. Raczej 60 klatek. Kolorowo. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wilku 3 Napisano 3 Maj 2009 Podpiszę się pod poprzednikiem, szkoda że tylko tak niewiele trybów gry (na PSP jest tego więcej). Zabawa na ładnych pare dni jak ktoś chce trofea wyjezdzić (chylę czoła przed tym kto zrobi je w pare godzin), oraz okazjonalnie aby zapomnieć o innych tytułach. Lubiłeś oryginał to ta gra jest dla Ciebie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jontr 0 Napisano 4 Maj 2009 Podpiszę się pod poprzednikiem, szkoda że tylko tak niewiele trybów gry (na PSP jest tego więcej). Zabawa na ładnych pare dni jak ktoś chce trofea wyjezdzić (chylę czoła przed tym kto zrobi je w pare godzin), oraz okazjonalnie aby zapomnieć o innych tytułach. Lubiłeś oryginał to ta gra jest dla Ciebie. zloty pucharek w tej grze jest poza zasiegiem normalnego czlowieka ;-) co ja mowie - poza zasiegiem kogokolwiek - jesli system rankingowy dziala poprawnie, to wyglada na to, ze jeszcze nikt na swiecie zlotka nie zrobil (zloto = AAA we wszystkich przejazdach z panna u boku). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CoZaBzdura 0 Napisano 4 Maj 2009 offtop: Sialala czesc !! :) widze ze tutaj urzedujesz :) skasowalem konto na poly wiec bede siedzial tutaj :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
subek 3 Napisano 5 Maj 2009 W multi ktoś śmiga? Ja zagrałem może ze dwa razy singla i jeżdżę tylko w multi ale trudno o jakąś dobrą ekipę do pościgania. Jakby ktoś chciał pojeździć to mój ID subeek, dawajcie do znajomych :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wilku 3 Napisano 5 Maj 2009 zloty pucharek w tej grze jest poza zasiegiem normalnego czlowieka ;-)co ja mowie - poza zasiegiem kogokolwiek - jesli system rankingowy dziala poprawnie, to wyglada na to, ze jeszcze nikt na swiecie zlotka nie zrobil (zloto = AAA we wszystkich przejazdach z panna u boku). O ile pamiętam AA wymęczyłem ale wyżej faktycznie jest trudno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pab28 0 Napisano 7 Maj 2009 Na poczatku nie podobal mi sie Outrun ale po 3 wyscigach zmienilem zdanie swietny arcadowy racer w multi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 26 Sierpień 2009 GRa niesamowicie wciąga :) online super zabawa, Drifty przy 280km/h to podnosi adrenalinę :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ajakdwalin 14 Napisano 27 Sierpień 2009 O ile pamiętam AA wymęczyłem ale wyżej faktycznie jest trudno No fakt ale idzie wyćwiczyć. Wkurzam się bo mi brakuje jednego AAA żeby mieć komplet i dostać AAA za całość.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach