kamol 0 Napisano 25 Grudzień 2008 Witam jestem tu nowy. Kupilem PS3 80GB z dwoma grami w zestawie MOTOR STROM i RATCHET CLANC mam pytanie napisze co mam zrobic zeby wszystko bylo ok 1. tzn caly system ma po angielsku czy mozna jakos to zrobic zebybylo po polsku 2 jak to wszystko zrobic zeby mozna bylo pobieaqc jakies dema z neta i jak podlaczyc to wszytsko do internetu 3 ta gra RATCHET nie chce chodzi bo pisze ze malo miejsca na dysku 4. jak macie jakies wskazówki to bardzoposze o jakies porady zebym jakos zaczal ta przygode z PS3 Dziekuje za wszystko pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 25 Grudzień 2008 (edytowane) 1. czekać na wyjście polskiego XMB 2. podłączasz kablem, dema ściągasz z PlayStation Store, dostępnym po założeniu konta PSN 3. zwolnić miejsce na dysku 4. kabel do gniazdka, do telewizora i zaczynasz... Edytowane 25 Grudzień 2008 przez TheMichal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hivonzooo 42 Napisano 25 Grudzień 2008 Co do tego Ratcheta, to wgraj jakiś film na PS3, a potem go usuń. Wtedy gra się zainstaluje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 25 Grudzień 2008 Już nie pierwszy raz słyszę o tym problemie z Ratchetem i miejscem na dysku w nowych konsolach, ciekawe czym to jest spowodowane? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michciu237 0 Napisano 25 Grudzień 2008 Już nie pierwszy raz słyszę o tym problemie z Ratchetem i miejscem na dysku w nowych konsolach, ciekawe czym to jest spowodowane? Mi się wydaje, że gra świruje, bo tylko z nią są takie jaja (ja przynajmniej nie słyszałem o innym przypadku) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal12514 0 Napisano 25 Grudzień 2008 (edytowane) hm, ja takich problemów z ratchetem nie miałem.. (mam ten sam zestaw, co kolega-autor tematu) - tyle, że czarnulę rozdziewiczałem motorstormem co9 do tematu - napewno zrób aktualizację softu, naładuj pad, zamknij się w pokoju, tymczasowo pościągaj dema i zarwij nockę ;) Edytowane 25 Grudzień 2008 przez michal12514 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach