maxelm2 0 Napisano 26 Grudzień 2008 Ja spędzam tego sylwestra chyba pierwszy raz w swojej miejscowści.U dziewczyny w domu przy czerwonym winie i jej własnoręcznej zrobionej Kolacji.Innej opcji nie było chyba że z bratem całą noc przy PS3 i sylwestrem z jedynką:] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pips 16 Napisano 26 Grudzień 2008 Bede zdobywal trophy w IV Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 26 Grudzień 2008 (edytowane) A ja we Włoszech w Dolomitach :whistling: Przynajmniej tam będzie śnieg (przed domem co najwyżej kilka cm, mimo że pada od kilku dni i jest 5-cio stopniowy mróz). Edytowane 26 Grudzień 2008 przez SDRaid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kruk 0 Napisano 26 Grudzień 2008 impreza u kumpla ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nermal102 0 Napisano 26 Grudzień 2008 Ja rowniez jak wyzej impreza u kolegi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pkania6 0 Napisano 26 Grudzień 2008 mojego nikt nie przebije... Siedze u siostry i pilnuję jej dzieci :P Taki dobry brat jestem, ku*wa! ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 26 Grudzień 2008 mojego nikt nie przebije...Siedze u siostry i pilnuję jej dzieci :P Taki dobry brat jestem, ku*wa! ;D Kazdy kij ma dwa końce, powiedz ile dostaniesz cwaniaku :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pkania6 0 Napisano 26 Grudzień 2008 Kazdy kij ma dwa końce, powiedz ile dostaniesz cwaniaku :D A tyle, że może uskładam w końcu na Guitar Hero :P :P :P :P O daj boshe :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Swider112 2 Napisano 26 Grudzień 2008 Ja impreza z kolegami u... kolegi :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emenems 0 Napisano 27 Grudzień 2008 a ja nie uwierzycie, bede mial taka zajebista impre z super muza i dupeczkami... ...w domu z rodzicami i Szaranowiczem na tvp 2 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reflect 1 Napisano 28 Grudzień 2008 Hahahah - klika odpowiedzi mnie rozwalilo (szaranowicz i pilnowanie dzieci rulez) Ja pewnie spedze sylwestra jak co roku u znajomych mojej narzeczonej. Z tym wyjatkiem, ze pije w parzyste (bo ona prowadzi) wiec sie ciesze, bo o suchym pysku na ... to chyba bym wolal szaranowicza ;-) pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
łozo 0 Napisano 28 Grudzień 2008 jeżeli kumple nie zawiodą, (bo samemu nie chce mi się nic organizować) to będzie ciekawie. a jeżeli zawiodą(tfu, tfu) zostaje mi krzyś ibisz, magda mołek, doda, i papa di - czyli w skrócie sylwestrowa elita :D aaa o kombii zapomniałem i andrzeju sołtysiku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lesin 2 Napisano 28 Grudzień 2008 a ja mam zamiar używać rzeczy potępianych, włączając w to alkohol i susze roślinne, w gronie znajomych jeśli impreza wypali, a w najgorszym wypadku w gronie ps3 i muzyki ( lecz z wyżej wymienionymi używkami :P ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emenems 0 Napisano 29 Grudzień 2008 a ja mam zamiar używać rzeczy potępianych, włączając w to alkohol i susze roślinne, w gronie znajomych jeśli impreza wypali, a w najgorszym wypadku w gronie ps3 i muzyki ( lecz z wyżej wymienionymi używkami :P ) powiem twojej mamie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
łozo 0 Napisano 29 Grudzień 2008 nie mów, bo się jeszcze do niego dołączy i będzie miał mniej ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Masterod 0 Napisano 30 Grudzień 2008 U kumpla ze znajomymi impreza xD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robin96 0 Napisano 30 Grudzień 2008 Mini Imprezka w domu, z kolegami i koleżankami :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aki1986 57 Napisano 30 Grudzień 2008 (edytowane) Libacja ze znajomymi :) Oby tylko ręce zostały całe po małym pokazie pirotechnicznym :) Edytowane 30 Grudzień 2008 przez Aki1986 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Masterod 0 Napisano 31 Grudzień 2008 Libacja ze znajomymi :) Oby tylko ręce zostały całe po małym pokazie pirotechnicznym :) Dokładnie... mam taką samą nadzieję bo o godzinie 12 już nie będę tak sprawny jak kilka godzin wcześniej i napewno będę się brał za odpalanie fajerwerek xD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wolfman 1 Napisano 31 Grudzień 2008 SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU ,WIĘCEJ WOLNEGO CZASU NA GRANIE , DUUŻO KASY NA SPRZĘT , GIERKI I INNE PRZYJEMNOŚCI WSZYSTKIM KONSOLOMANIAKOM ŻYCZY WOLFMAN Winko z panienką i cioranie do rana w Lair/Devil may Cry 4 ,może ukończe R&C Quest for Booty a jak już będę wstawiony to na 100% odpalę AMPLITUDE na Z5400 75% głośności i petard nie słychać .... no chyba że te (BIG TIGER) co blokami trzęsą ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wolfman 1 Napisano 31 Grudzień 2008 a ja mam zamiar używać rzeczy potępianych, włączając w to alkohol i susze roślinne, w gronie znajomych jeśli impreza wypali, a w najgorszym wypadku w gronie ps3 i muzyki ( lecz z wyżej wymienionymi używkami :P ) Suszu roslinnego nie dostałem :-( ........ daj no troszkę :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach