B4n4N 0 Napisano 26 Grudzień 2008 Hej, mam taki problem. Otóż nie mam zielonego pojęcia jak podłączyć głośniczki Creative P5800 (złącza na subwooferze http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=21f1c3c63e9b263c ) do konsoli. Nie mam obecnie środków na zakup nowych głośników, ani telewizora HD. Dopiero co planuję zakup monitora LG LCD 22'' Flatron W2252TQ-PF i kabelka HDMI-DVI (2m). Pomożecie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qgar 49 Napisano 27 Grudzień 2008 Niestety na zdjeciu nie ma zaznaczone czy gniazda cinch (RCA) to wejscia czy wyjscia. Mimo wszystko zostaja max 2 warianty jezeli nie chcesz kupowac dekodera do dzwieku przestrzennego: 1. Kupic przejsciowke 2xcinch -> minijack i podpiac do gniazda "front (minijack)" 2. jezeli gniazda RCA to wejscia, to obejdzie sie bez przejsciowki. Niestety w powyzszych przypadkach nie uzyskasz dziwku przestrzennego (wiecej niz stereo) i nie uda ci sie to bez dekodera DD/DTS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B4n4N 0 Napisano 27 Grudzień 2008 Czyli aby otrzymać doskonały dźwięk wystarczy amplituner. Hm, mam w domu na zbyciu taki Unitra PW 3015. (http://unitra.eu.org/files/images/3015pw.thumbnail.jpg) Podpiąć konsolkę via wejście Mutli Out do amplitunera, a potem poprzez wyjście na słuchawki podpiąć głośniczki. Może być? Dziękuję bardzo za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qgar 49 Napisano 27 Grudzień 2008 Multi out to na moje kulawe oko jest wyjscie :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B4n4N 0 Napisano 27 Grudzień 2008 Tak to jest wyjście, właśnie o to mi chodzi:) Działa. Wystarczy kabelkiem AV połączyć PS3 z amplitunerem. (Multi Out -> RCA) Potem podłączam subwoofer do wzmacniacza i wszystko śmiga:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wolfman 1 Napisano 30 Grudzień 2008 POLECAM LOGITECHA Z SERII Z (THX) kupisz za około 1000 zł Tymczasowo powinieneś zaopatrzyc się w tzw .. kostkę dzięki której uzyskasz 2xstereo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach