Rafi 3 Napisano 29 Grudzień 2008 Witam! Szukam skutecznego sposobu na szerokopasmowy bezprzewodowy internet. Niestety w mojej okolicy nie ma światłowodu TPSA a od 2 lat męczę się w iPlusie, który doprowadza mnie do szału. Chciałem też połączyć PS3 z internetem a przez modem to niemożliwe. Mam nadzieję, że ktoś mi pomoże. Podrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAATSS 2 Napisano 30 Grudzień 2008 (edytowane) Musi być konie3nie WiFi? Edytowane 30 Grudzień 2008 przez MAATSS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafi 3 Napisano 30 Grudzień 2008 Nie znam się specjalnie na tym, zależy mi by mieć podłączoną zarówno konsole jak i komputer. <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reflect 1 Napisano 30 Grudzień 2008 Witam!Niestety w mojej okolicy nie ma światłowodu TPSA Hehehe - to sie usmialem, to znaczy nic nie mam do kolegi, ale ten tekst jest zabawny, bo wiesz - im blizej do ery "miedzianej" niz do nowoczesnego swiatlowodu, dla przecietnego usera. Ale kurcze, jesli instaluja telefony to walcz z punktem obslugi klienta, ew. zamow usluge - mozliwe ze sie za jakis czas zlituja i zaloza w Twojej miejscowosci neostrade. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MoruS_PL 0 Napisano 31 Grudzień 2008 (edytowane) Jak nie ma tam ich telefonów to szanse są małe, u mnie np linia kończy się na sąsiadzie no i powiedzieli 10tys za ileś tam słupów i metrów kabli, albo czekać nie wiadomo ile aż będzie się im opłacać. Edytowane 31 Grudzień 2008 przez MoruS_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojek_gacek 0 Napisano 31 Grudzień 2008 Jak nie ma tam ich telefonów to szanse są małe, u mnie np linia kończy się na sąsiadzie no i powiedzieli 10tys za ileś tam słupów i metrów kabli, albo czekać nie wiadomo ile aż będzie się im opłacać. a nie masz w domu żadnych kabli telefonicznych? np z Dialogu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MoruS_PL 0 Napisano 31 Grudzień 2008 a nie masz w domu żadnych kabli telefonicznych? np z Dialogu? Nie, trzeba było wziąć taką radiówkę z Telbeskidu. Nie dość że droga to wolna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojek_gacek 0 Napisano 31 Grudzień 2008 Nie, trzeba było wziąć taką radiówkę z Telbeskidu.Nie dość że droga to wolna. no i jeszcze do tego nasypie śniegu na jakieś drzewo i możesz w ogóle nie mieć. To ja sam nie wiem co mam ci poradzić... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafi 3 Napisano 31 Grudzień 2008 (edytowane) im blizej do ery "miedzianej" niz do nowoczesnego swiatlowodu, dla przecietnego usera. Światłowód kończy się kilometr od mojego domu, mieszkam w takim punkcie gdzie wszystkie miejscowości dookoła mają dostęp do sieci a ja nie. Jest też linia telefoniczna która kończy się 200 metrów od mojego domu i jest nieczynna. Lipa, że każdy ma komórke i nie chce nikt domowych telefonów zakładać a dla 5 potencjalnych klientów nie będą ciągnąć linii czy światłowodu przez kilometr. Dopiero jak się będzie im opłacać czyli prawdopodobnie nigdy :confused: Edytowane 31 Grudzień 2008 przez Rafi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach