Skocz do zawartości
Masterod

Prison Break

Rekomendowane odpowiedzi

No własnie czy lubicie ten serial? Ja przyznam się szczerze, że uwielbiam xD. Ściągam 4 serię z internetu (ja wiem, że piractwo ale w Polsce będzie ona za rok więc nie mam zamiaru czekać). Co wy myślicie o tym serialu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepszy serial, zobacz na pbelite.org

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam cały pierwszy sezon na DVD, jak tylko będę miał kasę kupię pozostałe (oczywiście w TV je oglądałem). teraz tylko czekam na 4 sezon :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nareszcie ktoś założył temat o PB :thumbsup: Wszyscy moi znajomi uważają, że z tego serialu zrobiło się dno i tylko 1 seria była warta oglądania. Ja jakoś nie mogę się odciągnąc, kiedy leci w tv. 4 serię właśnie oglądam, ale kiszka, bo trzeba do wiosny czekac na kontynuację.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nareszcie ktoś założył temat o PB :thumbsup: Wszyscy moi znajomi uważają, że z tego serialu zrobiło się dno i tylko 1 seria była warta oglądania. Ja jakoś nie mogę się odciągnąc, kiedy leci w tv. 4 serię właśnie oglądam, ale kiszka, bo trzeba do wiosny czekac na kontynuację.

Zgadzam sie z twoimi znajomymi, byłem wielkim fanem tego serialu w 1 i 2 sezonie ale 3 juz mi sie nie chcialo oglądać.

Tak samo Zagubionych, tak ciągną te seriale że hoho.

Już mają ich złapać ale nie jeszcze 6 sezonów, no jak Moda na sukces

monek1995@wp.pl.png

Edytowane przez kuchar95

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mój 3 ulubiony serial - po Californication ( zajebioza !) i Dexterze. Dziś akurat obejrzałem 16 odcinek 4 sezonu, troche to się wszystko przeciąga i gmatwa, ale i tak są emocje i ogląda się to przyjemnie. Nie to co denny Lost :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obejrzałem 3 serie i 2 odcinki z 4 serii.

Ale mam już dość tego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem co w w tym widzicie bez kitu dla mnie to jest zwala... Wole nic tak nie wciąga jak Dragon ball jak sie ma 16 lat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kwestia gustu :) Dla mnie najlepszy serial w historii i basta!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę wstyd się przyznać ale jestem serialowym maniaciem, ogladam wiele dosłownie wiele odcinków roznych seriali... Teraz staram się ograniczać, ale mogę powiedzieć, że 1 sezon PB przebija wszystko... Lecz z kolejnymi sezonami to róznie bywało. Byłem na bieżąco i jestem nadal. Co tydzień wyczekuje kolejnego odcinka i musze przyznać przyjemnie sie oglada ale to juz jest szmira niestety;/ z sezonu na sezon jest gorzej i bardziej abstrakcyjnie... sa tak bezsensowne i dupne watki ze az nie umiem tego opisac, ale ogladam bo chce zobaczyc jak sie to wszystko zakonczy. Jesli lubicie seriale tego typu to polecam Traveler - 8 odcinkow tylko czystej akcji i napiecia jak dla mnie bomba:))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Trochę wstyd się przyznać ale jestem serialowym maniaciem, ogladam wiele dosłownie wiele odcinków roznych seriali... Teraz staram się ograniczać, ale mogę powiedzieć, że 1 sezon PB przebija wszystko... Lecz z kolejnymi sezonami to róznie bywało. Byłem na bieżąco i jestem nadal. Co tydzień wyczekuje kolejnego odcinka i musze przyznać przyjemnie sie oglada ale to juz jest szmira niestety;/ z sezonu na sezon jest gorzej i bardziej abstrakcyjnie... sa tak bezsensowne i dupne watki ze az nie umiem tego opisac, ale ogladam bo chce zobaczyc jak sie to wszystko zakonczy. Jesli lubicie seriale tego typu to polecam Traveler - 8 odcinkow tylko czystej akcji i napiecia jak dla mnie bomba:))

Wiadomo, ze zawsze pierwszy sezon jest najlepszy. Moim zdaniem na 4 serii powinni zakończyc serial, bo potem juz się z tego szmira zrobi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wiadomo, ze zawsze pierwszy sezon jest najlepszy. Moim zdaniem na 4 serii powinni zakończyc serial, bo potem juz się z tego szmira zrobi.

Nie zawsze:P Czasami zdazaja sie fenomeny ze kolejne sezony dorownuja a nawet przewyzszaja swoich poprzedników... W serialach jak dla mnie dobrym przykladem moga być "Gotowe na wszystko" (z ang. "Desperates housewives") gdzie kolejne sezony (ocywiscie nie wszystkie) jak dla mnie sa na poziomie pierwszego a moze i lepsze. A np w filmach Ojciec Chrzestny to klasyk ale 2 cześć go przebija, podobnie jak z nowymi batmanami... Ale niestety takie sytuacje to rzadkosc:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie trawie tego serialu bardziej mi sie podobaja zagubieni

a pamietam jak na tvp2 kiedys lecial taki jakby horrorowaty, francuski kryminal"kamienie smierci" omg to byl dopiero shit xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie tam wszystkie sezony bardzo sie podobały. Nie wiem czemu ludzie narzekali szczególnie na trzeci. Był krótki to fakt, ale na planie panował wtedy strajk. Ale dla mnie był świetny :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mnie tam wszystkie sezony bardzo sie podobały. Nie wiem czemu ludzie narzekali szczególnie na trzeci. Był krótki to fakt, ale na planie panował wtedy strajk. Ale dla mnie był świetny :)

Ja też uważam wszystkie serie za udane, ale boję się, żeby nie wzięli się za piątą, bo wtedy na 80% wyjdzie im coś a la moda na sukces

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obejrzalem wszystkie odcinki a z 4 serii juz 16 odcinkow, czyli wszystkie jakie sie ukazaly.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sezon 1- wypasiony

sezon 2- jeszcze lepszy niż 1

sezon 3- nawet ciekawy

sezon 4- totalna pomyłka, nie wiem jak można z takiego dobrego serialu zrobić takie dno, następnych sezonów nie powinni kręcić:P

Ale ogólnie serial spox

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Powinni na 4 sezonie skończyć. Wiadomo kiedy będzie emisja reszty odcinków z 4 sezonu? Coś mówią o marcu... prawda to?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w polsce pewnie na jesien, watpie że w marcu jak jeszcze nawet w usa nie skonczyli emisji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
w polsce pewnie na jesien, watpie że w marcu jak jeszcze nawet w usa nie skonczyli emisji

Ale on sie chyba pytał właśnie o emisję w USA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sorry źle zinterpretowałem, nie doczytałem słowa "reszty". my bad

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Wydawalo mi sie to logiczne ze dla USA ale dla tych ktorzy dalej maja z tym problem, tak chodzi mi o USA.

W polsyfie to nie wiem czy skonczyli emitowac 3 czesc, a jak skoncza to puszcza ja jeszcze raz zanim wejdzie 4 sezon.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi