KiLoS 0 Napisano 3 Styczeń 2009 (edytowane) Witam, szukam osobchetnych do grania przez neta, chetni niech podaja swoje nicki :thumbsup: dodajcie mnie do friends moje ID to KiLoS102 Edytowane 3 Styczeń 2009 przez KiLoS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolek5 0 Napisano 3 Styczeń 2009 Moje ID:petekolakowski Z chęcią wieczorkami pogram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
psdmaniac 0 Napisano 3 Styczeń 2009 psdmaniac_PL wieczorami siedzę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pacolex 0 Napisano 13 Styczeń 2009 moje pacolex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pike 17 Napisano 19 Styczeń 2009 Ja tez pogram z Wami :pike28 ....zaznaczam ze jestem poczatkujacy wiec za bardzo nie szalejcie:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evelan 0 Napisano 20 Styczeń 2009 ja też moge ale słaby jestem xDD PSN ID: evelan_pl :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartex003 0 Napisano 15 Luty 2009 Ja chetnie zagram ale mi wyskakuje jakis blad ze niemoge polaczyc sie z serverem czy cos takiego.Wiecie oco moze chodzic prosze o szybkom odpowiedz niedlugo podam dokladny komunikat.Z gory dziekuje :smile: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz28 0 Napisano 16 Luty 2009 (edytowane) Jestem wieczorem a czasami w nocy no i też rano a także popołudniu :ninja: MOTORSTORM (1-2)-THE BEST ARCADE!!! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Edytowane 11 Marzec 2009 przez Grzegorz28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kris498 0 Napisano 27 Luty 2009 Witam,jeśli są chętni to zapraszam na sobotę o godzinie 17stej na małe ściganie.Zainteresowani pisać na PSN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario_19823 0 Napisano 3 Marzec 2009 Witam panowie, też chętnie bym zagrał ale okazało się, że mam problem z połączeniem z serverem Motorstorm :( O dziwo jakiś miesiac temu mi działał online. Tak w ogóle mam NAT Type 2. Pomyślałem więc, że czarnula sfiksowałami i wywaliłem save i update 3.1, odpaliłem motorstorma i tu moje zdziwienie - ONLINE nadal nie działa: " Unable to connect with motorstorm server" :( Nie dość, że ta "operacja" nic nie pomogła, to jeszcze straciłem update (nie działa online, więc nie moge go ponownie pobrać) i teraz gra nie obsługuje wibracji :( Czy ktoś z Was miał/ma podobny problem i wie jak go rozwiązać ?? Będe wdzieczny za pomoc Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbynio81 2 Napisano 5 Marzec 2009 moje id: zbyszek81_PL_ols KILLZONE 2, MOTORSTORM 1 i 2, Burnout Paradise box zwracam uwage ze jest znak "_" a nie spacja :) Motorstorm najchetniej gram z samochodowek prosze o wysylanie zaproszen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymski 0 Napisano 5 Marzec 2009 Chętnie dołączę do wyścigów, ID: szymonius proszę chętnych o dodanie do znajomych. pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EvilGucio 3 Napisano 9 Marzec 2009 (edytowane) Wlasnie gram w motorstorma i nie moge rozpoczac zadnej rozgrywki online, po prostu wchodze na jakis serwer mam ta liste graczy i nie moge nic zrobic! Po chwili zaczynaja wyscig i tyle a ja nie moge dac, ze jestem ready itp. Prosze powiedzcie o co chodzi. Edytowane 10 Marzec 2009 przez EvilGucio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EvilGucio 3 Napisano 15 Marzec 2009 (edytowane) Eh odpowie ktoś? Czy raczej mogę się osrać... i wsadzić sobie MotorStorma w tyłek. Co jak co ale sądziłem, że u was zawsze uzyskam pomoc na każdy temat.. Jeszcze raz uprzejmie proszę o pomoc w sprawie trybu Online. Wszystko już działą, faktycznie, źle dołączałem :D Co ze mnie za ciemnota :P Dzięki i wybaczcie za uniesienie ;] Edytowane 24 Marzec 2009 przez EvilGucio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flovver 0 Napisano 15 Marzec 2009 Wlasnie gram w motorstorma i nie moge rozpoczac zadnej rozgrywki online, po prostu wchodze na jakis serwer mam ta liste graczy i nie moge nic zrobic! Po chwili zaczynaja wyscig i tyle a ja nie moge dac, ze jestem ready itp. Prosze powiedzcie o co chodzi. Na pewno dołączasz się podczas trwania wyścigu. Musisz poczekać aż skończą śmigać lub iść do innego lobby. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
noobtakub 1 Napisano 23 Marzec 2009 Ja tez czasami pogrywam w motorstrumie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Plamka 0 Napisano 15 Kwiecień 2009 Też czasami grywam dodawajcie mnie do friends _________________________________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmoQ_88 186 Napisano 16 Kwiecień 2009 to ja tez sie podepne ;] wysylajcie invy, rowniez chetnie moge zagrac w MS ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moniek130 0 Napisano 11 Maj 2009 Ja też z chęcią bym popykał, ale jeszcze muszę czekać max 5 dni na router, więc jak coś to piszcie na GG to się umówimy gg:11472523 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dazidek 1 Napisano 12 Maj 2009 A nie wyłączyli czasem serwerów ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moniek130 0 Napisano 21 Maj 2009 (edytowane) Nie, nie wyłączyli. Osoby chętne, które chcą zagrać niech dodają mnie do friends. PSN ID: MonieK_PL Edytowane 21 Maj 2009 przez moniek130 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crash5 29 Napisano 21 Czerwiec 2009 Czy na połączenie z grą w motorstorm się troche czeka? Czy to normalne? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torba_Piany 97 Napisano 21 Czerwiec 2009 Czy na połączenie z grą w motorstorm się troche czeka? Czy to normalne? Co znaczy 'trochę'. Może Ci się update ściąga? :biggrin: Wszystko powinno śmigać raz dwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crash5 29 Napisano 22 Czerwiec 2009 (edytowane) To znaczy chodzi mi o to , że jak się ładuje to lecą sekundy i czekałem tak z 2min raz. Wiecie o co chodzi? A po tym oczekiwaniu wybieram pojazd i śmigam ale mówie czekałem na to z 2min. Mówie o ONLINE oczywiście. Edytowane 22 Czerwiec 2009 przez crash5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moniek130 0 Napisano 10 Lipiec 2009 Wchodzisz na dany serwer i musisz czekać do max. 2min aż HOST ustawi wszystkie opcje serwera. Potem masz 30sec na wybranie wozu, czekasz aż wszyscy wybiorą i jazda!!! :biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach