skwapa 5 Napisano 29 Lipiec 2009 a gra ktos jeszcze w MotorStorm bo z tego co widziałem to na angielskim ser.. jeszcze ktos gra a gdzie polacy ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kejterr 0 Napisano 13 Wrzesień 2009 Ja czasami gram ;) Ale to bardziej z sentymentu dla MS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ortegus 0 Napisano 13 Wrzesień 2009 dodajci mnie do swoich znajomych. moje ID: ortegus zapraszam do gry w : MOtor storm pacyfik rift, Fat princess, Mortal kombat jak równiesz do rozmowy przez słuchawki w czasie gry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torba_Piany 97 Napisano 22 Wrzesień 2009 Czy ktoś ściągał 2 dodatki przedłużające festival (Revenge i Devil Weekends)?? Pzy obu jest ta sama data i nie wiem który ściągać pierwszy i czy ma to w ogóle jakieś znaczenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bangog 0 Napisano 22 Wrzesień 2009 Jest ktoś chętny na mały sparing ? Albo raczej "poduczenie mnie":D. Mam HS jakby co to możemy sie pośmiać i pogadać ! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torba_Piany 97 Napisano 24 Wrzesień 2009 (edytowane) Taka mała ciekawostka. Ostatnio przeglądając IGN trafiłem na wiadomość, że serwery MotorStorma zostały zamknięte. Nie wiem czy pamiętacie, ale kiedyś po wejściu w 'online' był wybór 'uniwerese': USA, Europa i Australia. No i faktycznie tego wyboru już nie ma! Wygląda na to, że tylko my - Europejczycy możemy nadal grać w MotorStorma online!! Edytowane 17 Październik 2009 przez Torba_Piany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szyjka 4 Napisano 19 Grudzień 2009 Z tego co widze otworzyli znwo serwer nie tylko nam:) Jesli ktos bylby jeszcze chetny pograc to moje ID: szyjka_66 lub gg:923978 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
go0ma 0 Napisano 22 Grudzień 2009 Witam, tez bardzo chętnie grywam moje PSNid: g-o_0-ma Zapraszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Guinamo 0 Napisano 23 Sierpień 2010 Grywa ktoś jeszcze?? Jakby co to mój PSNid: Guinamo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaViD91 1 Napisano 5 Wrzesień 2010 Jestem chętny wieczorkiem na motorstorma ;] ID ExtraKILLZONE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Davideri 0 Napisano 14 Marzec 2011 Też się chętnie pościgam. Gram przeważnie wieczorami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymsonPL 0 Napisano 5 Październik 2011 nie działa mi online w Motorstorm 1 i nie wiem co robić czy to już serwery zamknięte?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k_nemo 0 Napisano 21 Styczeń 2012 (edytowane) Witam Prosze o informacje czy dzialaja jeszcze serwery Motorstorm ? Czy ktos gra po sieci ? Edytowane 21 Styczeń 2012 przez k_nemo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mateuka 1 Napisano 25 Maj 2012 Czy działają servery MotorStorma 1? bo planuje zakupić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach