Skocz do zawartości
pokeroman

Kupuje PS3, pomoc dla zielonego!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam zamiar kupic PS3. Ale nie wiem jaki model zabrac i czym sie roznia. Slyszalem np. że 40GB jest gorsza od 80GB nie tylko pod względem pojemności dysku. Tak więc liczę na pomoc!

pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najlepiej kupic 60 GB ale problemem moze byc jej mala dostepnosc a ponizej masz porownanie wszystkich wersji:

fac3c24b.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gry PS2 mnie nie interesują, a czytnik kart pamięci mam zewnętrzny więc na pewno da się go podłączyc przez USB. Dysk 40GB mi starczy, ale chce znalesc jak najtaniej się da. Wie ktoś moze po ile stoi w media PS3?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie znalazłem ze sklepu , odbior osobisty, PS3 80GB + 2 pady (1 nieoryginalny) za 1220zł. Opłaca się za taką cenę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
No właśnie znalazłem ze sklepu , odbior osobisty, PS3 80GB + 2 pady (1 nieoryginalny) za 1220zł. Opłaca się za taką cenę?

wejdz na strony ultima.pl psx extreme lub gram.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w Saturnie za 1399zł kupiłem 80GB+DualShock3+LBP, a teraz słyaszłem, że w MM za 1310zł są takie same jak ja mam ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak najbardziej się opłaca. Ja, w lipcu, za PS3 40GB (oczywiscie w srodku byl Sixaxis) + 2 gry (Ratchet i FIFA08) dałem na allegro 1300, więc sam widzisz, że za mniejszą cenę dostajesz bardzo wartościowy produkt.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ja w Saturnie za 1399zł kupiłem 80GB+DualShock3+LBP, a teraz słyaszłem, że w MM za 1310zł są takie same jak ja mam ;]

W Media Ekspert za 1310zł własnie taki pakiet. Promocja bez vatu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja za 1299 w Auchan kupilem ps3 80gb + Ratchet&Clank Tools of Destruction + Motorstorm ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ja za 1299 w Auchan kupilem ps3 80gb + Ratchet&Clank Tools of Destruction + Motorstorm ;)

wiecie moze gdzie mozna jeszcze dostac ta gun metal gray ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wiecie moze gdzie mozna jeszcze dostac ta gun metal gray ???

o ile mi wiadomo to była taka jedna konsola wystawiona na aukcji i poszła za dużoooo pieniędzy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

woow jak bym miał kupić PS3 za 1300 zł to bym się cieszył. Ja rok temu dałem 2000 Zł :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A da się na przykład przerzucic grę na dysk twardy, że pozyczam gre od kumpla i kopiuje ze czytnika BR na dysk, a pozniej gram bez plyty...?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A da się na przykład przerzucic grę na dysk twardy, że pozyczam gre od kumpla i kopiuje ze czytnika BR na dysk, a pozniej gram bez plyty...?

Póki co nie, bo do tego potrzebujesz obrazu płyt i ISO Loader, a w tej chwili żaden z programów uruchamiających obrazy ISO na PS3 nie działa. Może kiedyś, ale myślę, że troszkę to jeszcze potrwa :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi