m0rGi 0 Napisano 6 Styczeń 2009 (edytowane) witam ostatnio sciaglem dziwna gre z japonskiego psn ktora ma logo czerowne N krzaczki i na koncu napisane jest Beta , duzo sie po niej niespodziewalem .. (wkacu beta wazaca 130 mb) a tu patrze i takie klasyki jak Pacc man , galaxian i 2 inne giery rodem z pegasusa :D spotkal sie ktos z ta gra? cos wiadomo aby miala wyladowac na euro czy amerykanskim psn ? dla takich klasykow a w pelnej wersji pewnie bedzie ich mnustwo bym sie poswiecil teraz z kolegami mielismy taka polewke zagrywajac sie w pacc mana ze wciaglo mnie na dobre 2 godziny XD Edytowane 6 Styczeń 2009 przez m0rGi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 6 Styczeń 2009 jest to NAMCO MUseum :D a co do dostepnosci na storach to nie mam pojecia :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rGi 0 Napisano 6 Styczeń 2009 (edytowane) o pawlos dal bym glowe ze dzisiaj jeszcze niemiales moderatora :] Edytowane 6 Styczeń 2009 przez m0rGi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 6 Styczeń 2009 awansowała morda jedna :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 6 Styczeń 2009 ale zaszczyt ^^ nawet nie wiedziałem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach