SDRaid 100 Napisano 3 Luty 2009 Ja tam na 5 lvl nie mam szans 3 wyścigów pod rząd wygrać. Jeszcze z tym moim pechem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
imatix 5 Napisano 5 Luty 2009 Ja tam na 5 lvl nie mam szans 3 wyścigów pod rząd wygrać. Jeszcze z tym moim pechem :D Jest na to prosty sposób. Trzeba zebrać ekipę 6-12 graczy, aby można było dla nich stworzyć własny rankingowy wyścig. W tym wyścigu każdy z graczy musiałby przejechać tą traskę jako pierwszy 3 razy pod rząd. Po prostu musimy uzbierać squad i stworzyć wyścig. Ja się na to piszę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 5 Luty 2009 Jest na to prosty sposób. Trzeba zebrać ekipę 6-12 graczy, aby można było dla nich stworzyć własny rankingowy wyścig. W tym wyścigu każdy z graczy musiałby przejechać tą traskę jako pierwszy 3 razy pod rząd. Po prostu musimy uzbierać squad i stworzyć wyścig. Ja się na to piszę :) za dużo zachodu. Wolę masterować w time trial trasy przejazdów i bez problemu zdobyć to trofeum. Znajomość optymalnej trasy na prawdę pomaga... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 5 Luty 2009 Jest na to prosty sposób. Trzeba zebrać ekipę 6-12 graczy, aby można było dla nich stworzyć własny rankingowy wyścig. W tym wyścigu każdy z graczy musiałby przejechać tą traskę jako pierwszy 3 razy pod rząd. Po prostu musimy uzbierać squad i stworzyć wyścig. Ja się na to piszę :) Aż strach pomyśleć, że też coś takiego knułem. Ale chętnych osób brak :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
imatix 5 Napisano 5 Luty 2009 Nom. Może udałoby się zebrać ekipę, ale jak z czasem. Bynajmniej ja się piszę na coś takiego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 5 Luty 2009 Aż strach pomyśleć, że też coś takiego knułem. Ale chętnych osób brak :( dla 4-5 osób by się to opłacało, ale dla 12 to jest łatwym rachunkiem 36 wyścigów do rozegrania, z komunikacją, kto ma wygrać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 5 Luty 2009 dla 4-5 osób by się to opłacało, ale dla 12 to jest łatwym rachunkiem 36 wyścigów do rozegrania, z komunikacją, kto ma wygrać. No to jeszcze jedna by się przydała, 12 wyścigów zaledwie. Po okrążeniu. Max. pół godziny, a srebro wpada :turned: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
imatix 5 Napisano 5 Luty 2009 Lista: - See The O - SDRaid - The Michal - - - Ja mogę jeszcze cały tydzień :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melon PS3 16 Napisano 5 Luty 2009 (edytowane) Jak mnie złapiecie to mogę pomóc, mimo, że mam zliczone ;) A w ogóle to dziś wbiłem złote Hero, jeszcze 1/3 rangi i platynka :D Chociaż muszę przyznać, że powoli zaczyna mnie to drażnić, poziom trudności jest już naprawdę wysoki, a jak do wyboru są monster trucki to źle startując można o wygranej pomarzyć ;) Tym bardziej, że start to moja pięta achillesowa, a później wyprzedzić MT to cud :D @Down hah, pamiętam twój PSN id z online MS: PR ;) Jaka ranga teraz? Edytowane 5 Luty 2009 przez Melon PS3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szczureknbone 0 Napisano 5 Luty 2009 Ja też się pisze na zdobycie tego trofeum, bo normalnie to hardkor jak dla mnie.Najtrudniejsze i najgorsze trofeum moim zdaniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 5 Luty 2009 Ja też się pisze na zdobycie tego trofeum, bo normalnie to hardkor jak dla mnie.Najtrudniejsze i najgorsze trofeum moim zdaniem. I dla mnie, te trofea są źle wyważone. No to mamy czterech, umawiamy sie na jutro? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
imatix 5 Napisano 6 Luty 2009 Oki. To lista wygląda następująco; - See The O - SDRaid - The Michal - M-E-L-O-N - szczureknbone To kiedy się zbieramy ? Może dzisiaj ok. 18-20 ? I kto ma HS ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 6 Luty 2009 I kto ma HS ? Ja nie mam, ale powinniście mnie usłyszeć :D Trzeba ustalić jakiś termin, najlepiej wieczorem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szczureknbone 0 Napisano 6 Luty 2009 I co działamy coś?:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 6 Luty 2009 I co działamy coś?:) Jutro o 18, kto się zjawi ten będzie miał trofea. Kto ma dobrego neta, by założyć sesje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
imatix 5 Napisano 7 Luty 2009 To mnie nie będzie... Dzisiaj wyjeżdżam o 15. Będę dopiero w niedzielę wieczorem. A neta mam 1Mb, ale stabilnego i nie miałem problemów z hostem 4 graczy w LBP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 7 Luty 2009 To mnie nie będzie... Dzisiaj wyjeżdżam o 15. Będę dopiero w niedzielę wieczorem. A neta mam 1Mb, ale stabilnego i nie miałem problemów z hostem 4 graczy w LBP. Jakby ''ci z listy'' odzywali się częściej, to można by było choćby za chwilę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Luty 2009 Jeśli robicie to w końcu w innym terminie niż dziś to ja się piszę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 7 Luty 2009 (edytowane) skończyłem festiwal! 96 złotych medali! Skończyłem time attack! 128 pobitych czasów! :woot: zdobyłem też ranked streak :teehee: Nawet nie jest to takie trudne - ja miałem troszkę farta, bo trafiłem na 3 pokoje z gorszymi graczami, których było po 6-7. Później, jak już nie ma nerwów jest jeszcze lepiej. Już dwa razy zaliczyłem 3 zwycięstwa z rzędu po zdobyciu trofea. Odpowiedni samochód, unikanie monster trucków i big rigów na początku i precyzyjna jazda po wcześniej obranej drodze - to recepta na sukces... Edytowane 7 Luty 2009 przez TheMichal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 7 Luty 2009 (edytowane) skończyłem festiwal! 96 złotych medali! Skończyłem time attack! 128 pobitych czasów! :woot: Wkurzyłeś mnie i też zrobiłem Time Attack :D Próżnował nie będę :D O Streaku nie ma mowy: -po pierwsze nerwy, a ja jestem strasznym nerwusem co mi nie sprzyja -po drugie to, ze jak gram online to raz na dwa tygodnie, a FPP i TPP odzwyczajają mnie od ścigałek -(edit) po trzecie, ostatnio forma w grach mi spadła (ku*wa! :verymad: ) To jak, pomożesz nam Streaka nabić? :rolleyes: Może jakieś rady od mistrza? :P Edytowane 7 Luty 2009 przez SDRaid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 8 Luty 2009 tak jak pisałem w poście powyżej Twojego. Olewaj innych graczy, na początku nawet troszkę odpuść, niech się wykańczają. Później omijaj tylko wraki i jedź swoim torem. A ustawka na ranked streak raczej się nie opłaca - wyścig można zacząć od 5 osób, a w party wyścigu rankingowego może być max 4 osoby... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 8 Luty 2009 tak jak pisałem w poście powyżej Twojego. Olewaj innych graczy, na początku nawet troszkę odpuść, niech się wykańczają. Później omijaj tylko wraki i jedź swoim torem. A ustawka na ranked streak raczej się nie opłaca - wyścig można zacząć od 5 osób, a w party wyścigu rankingowego może być max 4 osoby... No nieraz się zdarzało, że dwa razy na starcie mnie rozwalili. Strata kolosalna. Efekt? Drugi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Luty 2009 TheMichal z ciekawośći - a jaką rangę masz? I gratulacje tak wogóle :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 8 Luty 2009 ... To robimy to? :rolleyes: O której godzinie możesz, może ktoś się zjawi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Luty 2009 Ja nie mogę tylko w okolicach 17:45 - 19:15 raczej ale jak by było nas dwóch to raczej dzięki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach