Skocz do zawartości
ONE

MotorStorm: Pacific Rift

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tam na 5 lvl nie mam szans 3 wyścigów pod rząd wygrać. Jeszcze z tym moim pechem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ja tam na 5 lvl nie mam szans 3 wyścigów pod rząd wygrać. Jeszcze z tym moim pechem :D

Jest na to prosty sposób.

Trzeba zebrać ekipę 6-12 graczy, aby można było dla nich stworzyć własny rankingowy wyścig. W tym wyścigu każdy z graczy musiałby przejechać tą traskę jako pierwszy 3 razy pod rząd. Po prostu musimy uzbierać squad i stworzyć wyścig. Ja się na to piszę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba zebrać ekipę 6-12 graczy, aby można było dla nich stworzyć własny rankingowy wyścig. W tym wyścigu każdy z graczy musiałby przejechać tą traskę jako pierwszy 3 razy pod rząd. Po prostu musimy uzbierać squad i stworzyć wyścig. Ja się na to piszę :)

za dużo zachodu. Wolę masterować w time trial trasy przejazdów i bez problemu zdobyć to trofeum. Znajomość optymalnej trasy na prawdę pomaga...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aż strach pomyśleć, że też coś takiego knułem. Ale chętnych osób brak :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nom. Może udałoby się zebrać ekipę, ale jak z czasem. Bynajmniej ja się piszę na coś takiego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Aż strach pomyśleć, że też coś takiego knułem. Ale chętnych osób brak :(

dla 4-5 osób by się to opłacało, ale dla 12 to jest łatwym rachunkiem 36 wyścigów do rozegrania, z komunikacją, kto ma wygrać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
dla 4-5 osób by się to opłacało, ale dla 12 to jest łatwym rachunkiem 36 wyścigów do rozegrania, z komunikacją, kto ma wygrać.

No to jeszcze jedna by się przydała, 12 wyścigów zaledwie. Po okrążeniu. Max. pół godziny, a srebro wpada :turned:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lista:

- See The O

- SDRaid

- The Michal

-

-

-

Ja mogę jeszcze cały tydzień :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Jak mnie złapiecie to mogę pomóc, mimo, że mam zliczone ;)

A w ogóle to dziś wbiłem złote Hero, jeszcze 1/3 rangi i platynka :D Chociaż muszę przyznać, że powoli zaczyna mnie to drażnić, poziom trudności jest już naprawdę wysoki, a jak do wyboru są monster trucki to źle startując można o wygranej pomarzyć ;) Tym bardziej, że start to moja pięta achillesowa, a później wyprzedzić MT to cud :D

@Down

hah, pamiętam twój PSN id z online MS: PR ;)

Jaka ranga teraz?

Edytowane przez Melon PS3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też się pisze na zdobycie tego trofeum, bo normalnie to hardkor jak dla mnie.Najtrudniejsze i najgorsze trofeum moim zdaniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ja też się pisze na zdobycie tego trofeum, bo normalnie to hardkor jak dla mnie.Najtrudniejsze i najgorsze trofeum moim zdaniem.

I dla mnie, te trofea są źle wyważone. No to mamy czterech, umawiamy sie na jutro?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oki. To lista wygląda następująco;

- See The O

- SDRaid

- The Michal

- M-E-L-O-N

- szczureknbone

To kiedy się zbieramy ?

Może dzisiaj ok. 18-20 ?

I kto ma HS ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
I kto ma HS ?

Ja nie mam, ale powinniście mnie usłyszeć :D Trzeba ustalić jakiś termin, najlepiej wieczorem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
I co działamy coś?:)

Jutro o 18, kto się zjawi ten będzie miał trofea.

Kto ma dobrego neta, by założyć sesje?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To mnie nie będzie... Dzisiaj wyjeżdżam o 15. Będę dopiero w niedzielę wieczorem. A neta mam 1Mb, ale stabilnego i nie miałem problemów z hostem 4 graczy w LBP.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
To mnie nie będzie... Dzisiaj wyjeżdżam o 15. Będę dopiero w niedzielę wieczorem. A neta mam 1Mb, ale stabilnego i nie miałem problemów z hostem 4 graczy w LBP.

Jakby ''ci z listy'' odzywali się częściej, to można by było choćby za chwilę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Jeśli robicie to w końcu w innym terminie niż dziś to ja się piszę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

skończyłem festiwal! 96 złotych medali! Skończyłem time attack! 128 pobitych czasów! :woot:

zdobyłem też ranked streak :teehee: Nawet nie jest to takie trudne - ja miałem troszkę farta, bo trafiłem na 3 pokoje z gorszymi graczami, których było po 6-7. Później, jak już nie ma nerwów jest jeszcze lepiej. Już dwa razy zaliczyłem 3 zwycięstwa z rzędu po zdobyciu trofea. Odpowiedni samochód, unikanie monster trucków i big rigów na początku i precyzyjna jazda po wcześniej obranej drodze - to recepta na sukces...

Edytowane przez TheMichal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
skończyłem festiwal! 96 złotych medali! Skończyłem time attack! 128 pobitych czasów! :woot:

Wkurzyłeś mnie i też zrobiłem Time Attack :D

Próżnował nie będę :D

O Streaku nie ma mowy:

-po pierwsze nerwy, a ja jestem strasznym nerwusem co mi nie sprzyja

-po drugie to, ze jak gram online to raz na dwa tygodnie, a FPP i TPP odzwyczajają mnie od ścigałek

-(edit) po trzecie, ostatnio forma w grach mi spadła (ku*wa! :verymad: )

To jak, pomożesz nam Streaka nabić? :rolleyes: Może jakieś rady od mistrza? :P

Edytowane przez SDRaid

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak jak pisałem w poście powyżej Twojego. Olewaj innych graczy, na początku nawet troszkę odpuść, niech się wykańczają. Później omijaj tylko wraki i jedź swoim torem. A ustawka na ranked streak raczej się nie opłaca - wyścig można zacząć od 5 osób, a w party wyścigu rankingowego może być max 4 osoby...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
tak jak pisałem w poście powyżej Twojego. Olewaj innych graczy, na początku nawet troszkę odpuść, niech się wykańczają. Później omijaj tylko wraki i jedź swoim torem. A ustawka na ranked streak raczej się nie opłaca - wyścig można zacząć od 5 osób, a w party wyścigu rankingowego może być max 4 osoby...

No nieraz się zdarzało, że dwa razy na starcie mnie rozwalili. Strata kolosalna. Efekt? Drugi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

TheMichal z ciekawośći - a jaką rangę masz? I gratulacje tak wogóle :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
...

To robimy to? :rolleyes: O której godzinie możesz, może ktoś się zjawi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Ja nie mogę tylko w okolicach 17:45 - 19:15 raczej ale jak by było nas dwóch to raczej dzięki...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi