TheMichal 20 Napisano 8 Luty 2009 TheMichal z ciekawośći - a jaką rangę masz? I gratulacje tak wogóle :) veteran, w połowie drogi do hero... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 8 Luty 2009 Ja nie mogę tylko w okolicach 17:45 - 19:15 raczej ale jak by było nas dwóch to raczej dzięki... Jak tamci sobie przypomną, że pisali tu, to są szanse. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szczureknbone 0 Napisano 8 Luty 2009 (edytowane) Ja jestem wolny jakby co:) Idę pograć jakby co to zaproszenia słać na id:szczureknbone Edytowane 8 Luty 2009 przez szczureknbone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 9 Luty 2009 no...ranga hero w multi. Ciężko się zaczyna robić - obowiązkowa już jest nieomylna jazda i szczęście na starcie - irytują mnie tylko monster trucki, taranujące bez przerwy i specjalnie zatrzymujące się na starcie, aby szybsze samochody wjeżdżały im w tyły. Ale gra się niezmiernie przyjemnie mimo to. Tylko tej platyny szkoda, bo friendship dopóki sobie nie kupię kierownicy na wakacje raczej nie zaliczę, a tylko 3 trofea mi zostały... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melon PS3 16 Napisano 9 Luty 2009 Ja prawdopodobnie jutro będę grał pomiędzy 15.30, a 18... ale zwolniłem z MS: PR na rzecz LBP, więc już trochę trudniej mi się dopasować, żeby wam pomóc... ;) A w ogóle to złotko w Hero już jest (30%), ale monster trucki tak mnie wqrwiają, że już czasami się odechciewa ;P Tak więc potwierdzam słowa TheMichała :) Najgorsze jeszcze jest to, że starty najrzadziej mi wychodzą i poźniej trzeba pomiędzy MT odrabia straty, można nieźle się napocić:D Ale gra fajna :ok: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 9 Luty 2009 Ja prawdopodobnie jutro będę grał pomiędzy 15.30, a 18... ale zwolniłem z MS: PR na rzecz LBP, więc już trochę trudniej mi się dopasować, żeby wam pomóc... ;) A ja odłożyłem grę, bo zrozumiałem, że z tym netem po prostu się nie da. Wku*wiłem się i straciłem z 50 % na Hero srebro. 3 razy gościa przejechałem i nadal jechał przede mną, po prostu ja go przejechałem, ale dla niego mnie tam nie było, bo jechał dalej. O tym, jak przewróciło mi Monster Truck najeżdżając na motor wolałbym już nie pisać. Ale napiszę, bo koleś jechał dalej! Albo jak na starcie mnie jeden przejechał, respawn, przejechany, respawn, jakis idiota we mnie uderzył, wracam na trasę... wiadomo. Nie rozumiem tez że jednych respawnuje od razu, bo ja np. musze obejrzeć durna animację lotu, więc nawet bedąc 1, po wypadku ostatni. A inni też mieli wypadki! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melon PS3 16 Napisano 9 Luty 2009 (edytowane) To samo mam mimo neta 6mb, z początku, gdy kupiłem grę takich numerów nie było, a przynajmniej nie tak często ;) Oczywiście ma to też dobre strony, bo czasami to nam się uda. Np. jadę, a przede mną rozwalił się MT, tak, że tak czy inaczej na niego wpadnę i się rozbiję... ale cm przed nim zrobił się przezroczysty, a ja ładnie przez niego przejechałem :D Tak, czy inaczej najgorzej się jeździ w "peletonie", trzeba zawsze szukać jakiejś drogi, gdzie inni ci nie wyskoczą, albo dobrze wystartować i cieszyć się 1st place od początku, a później tylko ją otrzymać ^_^ pozdro :) P.S Dodam jeszcze, żeby nikt się nie zraził zbytnio, że przeszkadza to dopiero na rangach Hero, Legend, gdzie liczą się ułamki sekund, na niższych rangach to nie przeszkadza... :thumbsup: @Dazidek Przeczytaj początek mojego posta ;) Edytowane 9 Luty 2009 przez Melon PS3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dazidek 1 Napisano 9 Luty 2009 A ja odłożyłem grę, bo zrozumiałem, że z tym netem po prostu się nie da. Wku*wiłem się i straciłem z 50 % na Hero srebro. 3 razy gościa przejechałem i nadal jechał przede mną, po prostu ja go przejechałem, ale dla niego mnie tam nie było, bo jechał dalej. O tym, jak przewróciło mi Monster Truck najeżdżając na motor wolałbym już nie pisać. Ale napiszę, bo koleś jechał dalej! Albo jak na starcie mnie jeden przejechał, respawn, przejechany, respawn, jakis idiota we mnie uderzył, wracam na trasę... wiadomo. Nie rozumiem tez że jednych respawnuje od razu, bo ja np. musze obejrzeć durna animację lotu, więc nawet bedąc 1, po wypadku ostatni. A inni też mieli wypadki! To w tej grze są takie lagi czy to twój net jest temu winny ? :ermm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 9 Luty 2009 najlepsze są wyścigi takie, gdzie do wyboru jest tylko motor, ATV, buggy - wtedy jest uczciwie i ciekawie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
winiasz 94 Napisano 9 Luty 2009 (edytowane) Najlepiej jak sa same ciezkie Mudp. Big Rig i MS zwlaszcza na Mudslide... duzo osob tam bierze MS a ja bardzo dobrze Big Rigami jezdze (moje ulubione chyba) wiec tam mi zazwyczaj bardzo dobrze idzie PSN ID Gejsza_Mati Jakby ktos chcial pograc... ale musze przyznac ze mistrzem nie jestem : D Edytowane 9 Luty 2009 przez winiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melon PS3 16 Napisano 9 Luty 2009 Hah, a właśnie, moje ulubione kategorie, zawsze inni zapominają, że można spychać kierowców z pojazdów :P Więc jak ktoś do mnie podjedzie - PYK i go nie ma :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 9 Luty 2009 Hah, a właśnie, moje ulubione kategorie, zawsze inni zapominają, że można spychać kierowców z pojazdów :P Więc jak ktoś do mnie podjedzie - PYK i go nie ma :D a jak podjedzie big rigiem ? :biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
imatix 5 Napisano 9 Luty 2009 Czyli trofeum, na "przystawkę"... KK, ja tam wolę Rally Car & Monster Trucki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 9 Luty 2009 PSN ID Gejsza_Mati Nie gram z gejszami :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 11 Luty 2009 już będę jeździł, póki pamiętam dobrze trasy, ale ten multiplayer jest strasznie irytujący. Za 2 miejsce dostaję na silver hero 3%, a za 9 -5%. Dzisiaj grałem ze 2h i zrobiłem 25%. Melon -> Tobie też tak powolnie naliczały się te procenty ? Od czego to zależy ? Ech... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melon PS3 16 Napisano 11 Luty 2009 Noo... mam nadal 30% złotka, ostatnio włączyłem na pół godzinki i tyle, ile wbiłem to tyle straciłem :D Czyli nadal miałem 30% :/ Zależy to od wysokości rangi, im wyższa tym więcej się traci, a mniej zarabia... Dlatego trochę mnie to irytuje i dałem sobie spokój, mimo, że "Legend" to moje ostatnie trophy do wbicia :P No ale trudno, jeszcze do tego wrócę, na razie LBP! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 11 Luty 2009 Ilość otrzymywanych procentów głównie zależy od poziomu reszty zawodników. Najlepiej jak są na takim samym poziomie jak Ty lub wyższym. Jeździłem dzisiaj z 7 graczami, którzy mieli prawie, że najniższe ranki, i nie otrzymywałem żadnych procentów, a byłem cały czas pierwszy. Potem miałem wyścig z 12 graczami, i wszyscy mieli Hero srebrne i złote. Za 3 miejsce dostałem 7%, czyli na tym poziomie teraz dobrze. A mam Hero srebrne 50%. I tak jak Melon, też mi się nie chce grać w tego MS już. Nie dość, że na tych poziomach to grają już ludzie, którzy chyba nic innego poza graniem w tą grę nie robią, przez co i zabawa traci sens. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 11 Luty 2009 gorsze są monster trucki. Jedziesz ładnie przez 1,5 okrążenia, później jakiś idiota wpada w tył, masakruje samochód i kończy się 7 czy 8 miejscem. Evolution przesadziło z HC w tej grze.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melon PS3 16 Napisano 11 Luty 2009 (edytowane) Ilość otrzymywanych procentów głównie zależy od poziomu reszty zawodników. Owszem, ale mając rangę Hero nie pojeździsz w ranked z ludźmi mającymi rangę gorszą niż veteran (chyba, że na zaproszenie), przynajmniej mnie nigdy tak nie połączyło, więc zadza się to z tym co pisałem wyżej ;) I tak jak Melon, też mi się nie chce grać w tego MS już. Nie dość, że na tych poziomach to grają już ludzie, którzy chyba nic innego poza graniem w tą grę nie robią, przez co i zabawa traci sens. I tak w większości jest... jak sprawdzałem sobie na "players met" trofea typków, którzy mi w MS zaimponowali to faktycznie to była w większości jedyna gra z trofeami która mieli, lub jedyna która miała duża ilość trophies :D No i dokładnie, teraz, przy tak wysokim poziomie gra nie sprawia już takiej radości... a ja dla radości gram :P A co do MT, pisałem już o tym wcześniej... jak go wybiorę to o coś zachaczę i gleba (z resztą uważam, że jedyne trasy na które MT się nadaje to "beach comber" i "mudslide"), a jak nie wybiorę to ktoś inny wybierze i mnie zgniecie xD Edytowane 11 Luty 2009 przez Melon PS3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 11 Luty 2009 (edytowane) Tzn. ja grywałem ostatnio tak z rana do południa. Wtedy chyba mało ludzi gra i łączy po prostu z kim popadnie. Przynajmniej tak mi się wydaje. A wieczorem to fakt, kiedy gra sporo ludzi to przeważnie łączy z ludźmi na podobnych rankach. I masz rację, również gram dla radości z samej gry, a nie dla pucharków :) Fakt, jak grę się przejdzie to można się w to pobawić, zawsze dodatkowa zabawa, ale są granice :P Niektórzy to chyba za wszelką cenę muszą zrobić jak najwięcej tych trofeów. Rozwala mnie też kupowanie przez ludzi gier na PSS specjalnie po to, żeby dobić sobie liczniczek. Tylko po co to? Ja tego nie rozumiem :) Edytowane 11 Luty 2009 przez Patricko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melon PS3 16 Napisano 11 Luty 2009 Nie jesteś sam ;) Hmm... w sumie dobrze jest, w piątek zaczynam ferie to może przedpołudniami na lajcie zgarnę "legend" i finito! Przynajmniej do 1szego dodatku, bo tak czy inaczej wg. mnie gra jest kozacka i na pewno jeszcze do niej wrócę ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 11 Luty 2009 Fakt, MotorStorm jest świetny, chociaż muszę przyznać, że niekiedy mało nie wyszedłem z siebie :) Teraz na horyzoncie mam Burnout'a, a potem to nie wiem. Może jakaś przygodówka w końcu? :) Ale to już temat na osoby dział :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 11 Luty 2009 zagrałem na serwerze US przed chwilą i straszne leszcze tam są ;) Tak jak w EU ciężko jest wskoczyć na podium, w USA byłem 1, 1, 1, 4 - wskoczyło 20% :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 11 Luty 2009 Ja kiedyś chciałem grać na japońskim serwerze, a i tak połączyło mnie z europejskim. Ale to temu, że po prostu nie było japońskich serwerów i łączyło normalnie z pierwszym lepszym. Spróbuję zmienić na US jak będę kiedyś grał i może rzeczywiście będzie różnica :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melon PS3 16 Napisano 11 Luty 2009 Na JPN nie wchodź lepiej, chyba wiesz jak grają Japończycy ... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach