Patricko 8082 Napisano 11 Luty 2009 Hehe, wiem wiem XD Ale mimo wszystko chciałem spróbować. No ale serwera wtedy nie było. Kiedyś spróbuję i zobaczę co Ci goście tam wyczyniają. A jutro jak mi Burnout nie przyjdzie to się pobawię na różnych serwerach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
furio 0 Napisano 13 Luty 2009 Trofeum Puglist ( to z ubiciem 5 pacjętów i dojechaniem na 1 miejscu) najłatwiej chyba zrobić ustawiając wszystkich na ATV, a samemu jadąc na motorze. Z kolei to z przejechaniem 10 chodzących po trasie kierowców najlepiej wychodzi na trasie Beach Comber. Prawie za każdym razem jakiś typek chodzi tuż przed tym duużym skokiem lub zaraz po wylądowaniu od strony morza. Nie trzeba nawet kończyć wyścigów. wystarczy np. przejechać 2 i restart. pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebapes3 0 Napisano 13 Luty 2009 Czy ktoś mi może napisać jak zdobyć trofeum "Win 3 Online ranked races in a row"? Udało mi się parę razy wygrać 2 wyścigi pod rząd ale 3 nie daje rady. Macie jakiś pomysł? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 13 Luty 2009 Czy ktoś mi może napisać jak zdobyć trofeum "Win 3 Online ranked races in a row"? Udało mi się parę razy wygrać 2 wyścigi pod rząd ale 3 nie daje rady. Macie jakiś pomysł? Zmówić się grupą, ale pomysł nie wypalił. A jak tych typków trzeba przejechać to muszę w festiwalu, czy nie? Czy mogę wybrać Free Play, 5 okrążeń i rozjeżdżać przechodniów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 13 Luty 2009 Czy ktoś mi może napisać jak zdobyć trofeum "Win 3 Online ranked races in a row"? Udało mi się parę razy wygrać 2 wyścigi pod rząd ale 3 nie daje rady. Macie jakiś pomysł? przejdź time attack, pobij wszystkie czasy developerów i zabierz się na multi. Z takim skillem to na grunt/rookie/początkowy veteran będziesz przyjeżdżał o kilkadziesiąt sekund wcześniej od drugiego i trofum wpadnie, nawet się nie obejrzysz... SDRaid -> chodzi Ci o uderzenie 5 i wygranie wyścigu ? To możesz zrobić w free-play. Mapa Kanaloa Bay (czy jakoś tak), 2 okrążenia, bierzesz same motory, poziom easy i nie ma problemu. Z tym 10 dismounted drivers to w festiwalu tylko ich spotkasz, ja ich rozwalałem na pierwszym wyścigu na trasie Beach Comber - po tym pierwszym sporym skoku zawsze ktoś jest. Po prostu wjeżdżasz w niego. Ustaw sobie, aby pokazywało nicki graczy w dymkach nad nimi, to będzie prościej ich namierzyć. Walniesz kogoś, robisz restart i tak 10 razy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 14 Luty 2009 (edytowane) Z tym 10 dismounted drivers to w festiwalu tylko ich spotkasz, ja ich rozwalałem na pierwszym wyścigu na trasie Beach Comber - po tym pierwszym sporym skoku zawsze ktoś jest. Po prostu wjeżdżasz w niego. Ustaw sobie, aby pokazywało nicki graczy w dymkach nad nimi, to będzie prościej ich namierzyć. Walniesz kogoś, robisz restart i tak 10 razy... O to mi chodziło.. A ja głupi we Free Play'u w kółko jeździłem i szukałem wędrowców. Edytowane 14 Luty 2009 przez SDRaid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 14 Luty 2009 uff...ranga legend w multi już jest, 250 zwycięstw także :D Jeszcze tylko friendship, które zaliczę pewnie w maju, jak będę miał kierownicę jako dodatkowy kontroler i będzie 3 platyna. Bo sposobu, żeby to obejść bez 4 kontrolerów nie ma ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Luty 2009 Gratulacje. Ja mam Friendship akurat ale uważam, że tego typu trofea są głupim pomysłem. Jeśli będę wytrwały to może nawet zrobię te czasy w time attack i 96 złotych...Na razie nawet srebra jednego nie mam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebol 32 Napisano 15 Luty 2009 uff...ranga legend w multi już jest, 250 zwycięstw także :D Jeszcze tylko friendship, które zaliczę pewnie w maju, jak będę miał kierownicę jako dodatkowy kontroler i będzie 3 platyna. Bo sposobu, żeby to obejść bez 4 kontrolerów nie ma ? od kolegów jakichś kompowych padów nie możesz pożyczyć :)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Luty 2009 Przez chyba nie chodzą...Pozostaje kupić na giełdzie "dragon plusa 3" za 50 dyszek ale czy warto płacić tą cenę dla jednego trophy? Boże zadziwiam się. Ostatnie trophy dostałem tydzień temu...Ale teraz wpadnie parę z MS ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 15 Luty 2009 Przez chyba nie chodzą...Pozostaje kupić na giełdzie "dragon plusa 3" za 50 dyszek ale czy warto płacić tą cenę dla jednego trophy? Boże zadziwiam się. Ostatnie trophy dostałem tydzień temu...Ale teraz wpadnie parę z MS ;] u mnie Dragon Plus za lekko ponad 2 dyszki chodzi. Za 500zł to można mieć armię Sixaxisów ;) Sebol -> w sumie mogę. Ale nie będę wariował tak dla pucharku. Wpadnie za kilka miechów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 15 Luty 2009 Nie wszystkie pady działają. Ja podłączałem Logitecha Chillstream, i nie działało. Pisało tylko "unknow USB device has been connected" i tyle. PS. Logitech Chillstream, wersja która wygląda jak pad z XBox'a. Dokładnie ta: TUTAJ Szkoda, że twórcy wymyślają takie debilne trofea. W Burnoucie z użyciem PSEye też trochę przesada. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Luty 2009 Ta to trochę głupie ja też mam chillstreama, choć z drugiej strony istnieje wersja chillstreama na ps3, mogliby jakiś soft wydać do piecowego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 15 Luty 2009 Ta to trochę głupie ja też mam chillstreama, choć z drugiej strony istnieje wersja chillstreama na ps3, mogliby jakiś soft wydać do piecowego :) właśnie nie wydają, bo istnieje wersja na PS3 :turned: Pozatym układ przycisków jest wzorowany na X360, więc byłaby dywersja ;) Chociaż pad na PC jest znacznie droższy niż wersja PS3, pewnie sporo osób by się skusiło na niego, bo układ z zamienionym krzyżakiem i gałką analogową dla mnie to fajny pomysł i w padach do PS3 coś takiego by się przydało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 15 Luty 2009 (edytowane) A no mogliby. Tym bardziej, że to Logitech, a jak wiadomo większość produktów tej marki nigdy nie miała problemów z kompatybilnością z PlayStation. Już nawet za czasów "dwójki" prawie każda kierownica i pad działały bez problemu. Poczekamy zobaczymy, ale sami od siebie to oni chyba nie zrobią supportu tej wersji pada, musiałby jakiś mały ruch oporu na ich forum powstać czy coś takiego :P A co do wygody, to fakt. Bardzo przyjemnie się gra. Nie miałem okazji dłużej obcować z oryginalnym padem z Xboxa, ale na pewno nie różni się wiele od tego Chillstreama. Akurat to trzeba im przyznać, że pada mają równie wygodnego co DualShock :) Edytowane 15 Luty 2009 przez Patricko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smiti 0 Napisano 23 Kwiecień 2009 Mam narazie 8525k point z festivalu i 29/49 trofeow ale niemoge przejsc scarched i wildfire (ostatnie 3 wyscigi) macie jakas rade jak przejsc te wyscigi??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 23 Kwiecień 2009 Mam narazie 8525k point z festivalu i 29/49 trofeow ale niemoge przejsc scarched i wildfire (ostatnie 3 wyscigi) macie jakas rade jak przejsc te wyscigi??? pobij czas developera na tej trasie pojazdem, którym musisz jechać wyścig. Naucz się optymalnej trasy (ściągnij sobie ducha top50) i spróbuj - powinno pójść w miarę gładko, bo doświadczenie już widać masz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smiti 0 Napisano 25 Kwiecień 2009 1.Co trzeba zrobić w trofeach "Ghost rider" i "Hire me"?? 2.Jest jakis dobry sposob na przechodzenie spped eventow bo mam kilka w ktorych brakuje mi 2-3sec do zlota?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 25 Kwiecień 2009 1.Co trzeba zrobić w trofeach "Ghost rider" i "Hire me"??2.Jest jakis dobry sposob na przechodzenie spped eventow bo mam kilka w ktorych brakuje mi 2-3sec do zlota?? 1. pobić czasy developerów w trybie "Time Attack" na różnych trasach, różnymi wozami. W ghost rider wystarczy chyba 48 czasów, w hire me już wszystkie. 2. Maksymalnie poznać trasę przejazdu, wyrobić sobie optymalny tor jazdy i musi się udać. Nie jest prosto, bo czasy są wyśrubowane, ale speed eventy moim zdaniem są najłatwiejszą częścią festiwalu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 25 Kwiecień 2009 Maksymalnie poznać trasę przejazdu, wyrobić sobie optymalny tor jazdy i musi się udać. Nie jest prosto, bo czasy są wyśrubowane, ale speed eventy moim zdaniem są najłatwiejszą częścią festiwalu... W każdym poście to samo :whistling: I tak od dwóch miesięcy :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 26 Kwiecień 2009 W każdym poście to samo :whistling: I tak od dwóch miesięcy :thumbsup: gdyż niezmienną prawdą to co głoszę, jest... :pardon: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smiti 0 Napisano 30 Kwiecień 2009 Wielkie dzieki teraz mam 9600k i 39 trofeów, zaczynam w online sie bawic, gdyz boty nieoferuja juz zbyt wiele. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal21 0 Napisano 12 Czerwiec 2009 (edytowane) Ja chciałem włączyć, ale nikogo nie było :huh: MS mnie tak wku*wił, że właśnie skończyłem swoją długą przygodę z trofeami ;) popieram np wyścig z motorem z monster truck'ami tą gre to za trudną zrobili i jeszcze te trofeum split screen na 4 graczy ja mam tylko 2 pady i jeden do pc/ps2 no a z kąd mam wziąści 4 jak nikt z mojej okolicy nie ma także na ten moment zrobie tyle ile można Race Fan — Take part in 250 races i Winner — Win 250 races zalicz też w singel player czy tylko w festival ? o co z tym chodzi Ghost Rider — Beat 48 developer’s ghosts on Time Attack i dlaczego niedość że gra cholernie trudna to jeszcze zawsze gracz na końcu zaczyna dlaczego raz nie można być na czele ? Edytowane 12 Czerwiec 2009 przez michal21 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 13 Czerwiec 2009 Race Fan — Take part in 250 races i Winner — Win 250 races zalicz też w singel player czy tylko w festival ? obojętnie. Najszybciej wbić trofeum Winner ustawiając eliminator na jakiejś mapie z płaskim terenem po starcie (ja wybrałem tą plażę - nie pamiętam nazwy), bierzesz motor, rywalowi ustawiasz big riga i po chwili wyścig wygrany. Tak robisz aż do skutku... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal21 0 Napisano 13 Czerwiec 2009 Hire Me — Beat the developer’s best ghost times on every track with every vehicle czy można to zrobić w festivalu bo tam czsem są jakieś limity czasowe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach