SDRaid 100 Napisano 13 Czerwiec 2009 Hire Me — Beat the developer’s best ghost times on every track with every vehicle czy można to zrobić w festivalu bo tam czsem są jakieś limity czasowe NIE, czasy nabijesz w Time Attack. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal21 0 Napisano 13 Czerwiec 2009 co tutaj zrobić Necessary Roughness — Knock down 10 dismounted drivers Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 13 Czerwiec 2009 co tutaj zrobić Necessary Roughness — Knock down 10 dismounted drivers Musisz przejechać 10 ''zagubionych'' kierowców Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 13 Czerwiec 2009 w wyścigach festiwalowych można ich spotkać - najlepiej ustaw jakiś początkowy, zatrzymaj się na starcie i jedź, szukając kierowców stojących obok swoich maszyn. Trzeba ich rozjechać. Łatwiej ich zauważyć jak włączysz te dymki informujące o nickach kierowców (R3 albo L3 - nie pamiętam już)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 14 Czerwiec 2009 A nie ma kogoś, kto robi to trofeum z 4 padami? Coś na zasadzie trophy z kamerką w Burnout'cie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal21 0 Napisano 14 Czerwiec 2009 A nie ma kogoś, kto robi to trofeum z 4 padami?Coś na zasadzie trophy z kamerką w Burnout'cie? i co ma wywalać kase na 3 pady ja na szczęście mam 3 2 do ps3 i jeden do pc ktury diała na ps3 musze jeszcze jeden skombinować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 14 Czerwiec 2009 Chodziło mi o to, że może ktoś ma 4 pady, i mógłby pomóc przy robieniu... Jak ktoś kupuje 3 pady, żeby zrobić trofeum...to pozostawiam to bez komentarza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marek1234itd 12 Napisano 7 Lipiec 2009 a ja mam takie pytanie jak mam do zrobien trofeum np. z 96 drugimi miejscami koncze wyscig na 2. miejscu i biore restart to ten wynik przepada ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 7 Lipiec 2009 chodzi Ci o to, że jak zdobędziesz złoto, to przepadnie srebro ? Tak nie jest, złoto w wyścigu automatycznie oznacza zaliczenie w nim srebra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melon PS3 16 Napisano 7 Lipiec 2009 Jeśli zrobisz restart po dojechaniu do mety to myślę, że nie, ale możesz się upewnić wchodząc przed takim wyścigiem i po do zakładki trophies w grze, tam przy danym trophy Runner Up albo Champion będzie pisało ile wyścigów masz zaliczonych ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skwapa 5 Napisano 15 Sierpień 2009 koledzy zakupiłem gre motorstorm pacific... i mam pytanie czy we wszystkich wydaniach tej gry są pucharki ?? pozbierałby ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keil 11 Napisano 15 Sierpień 2009 w "jedynce" nie ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 15 Sierpień 2009 w jedynce nie, ale każdy PR ma trofea od razu, bez konieczności instalacji żadnych patchów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skwapa 5 Napisano 16 Sierpień 2009 ok dzieki juz parke chyciłem ;) to juz wiem pozdr; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal21 0 Napisano 22 Sierpień 2009 Necessary Roughness — Knock down 10 dismounted drivers co tu trzeba zrobić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 22 Sierpień 2009 Necessary Roughness — Knock down 10 dismounted drivers co tu trzeba zrobić wejdź do bardzo przyjaznej wyszukiwarki forumowej i znaleźć odpowiedź... http://www.ps3site.pl/forum/topic/5943-motorstorm-pacific-rift/page__view__findpost__p__201802 - bo nie chce mi się pisać 2x tego samego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
afwi 0 Napisano 6 Październik 2009 dzisiaj wpadlo trofeum za 96 zlotych medali :) jestem z siebie dumny, i z pada ktory przezyl wiele nerwow podczas gry w ta gre :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
prart 0 Napisano 5 Styczeń 2010 Robimy ustawke pod ranked streak (i przy okazji immortal), niby jest jakis pomysl, ale ze wzgledu na automatyczny maychmaking nie jestem do konca przekonany czy zadziala. kiedys probowalem i albo przydzielalo nam kogos "obcego" ktory rozwalal plan, albo kilka osob ladowalo w innej grze, albo i jedno i drugie. ale sprobowac mozna, ostatnie moje podejscie. chetni niech pisza (po angielsku!) na PSN ID: Scotsman-15. jak sie zbierze 12 to dostaniecie instrukcje co i jak dalej, ale spodziewajcie sie ustawki o jakies "trudnej" godzinie (pozna noc/wczesny ranek). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal21 0 Napisano 16 Luty 2010 dzisiaj wpadlo trofeum za 96 zlotych medali jestem z siebie dumny, i z pada ktory przezyl wiele nerwow podczas gry w ta gre zgadzam sie ta gra i mnie do szalu doprowadza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakub1989 0 Napisano 8 Kwiecień 2010 Chce zrobić pugilist ustawiam sobie 10 motorów sam biorę coś wiekszego i ich rozjeżdżam ale niestety pucharek nie wpada. Robię coś źle ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 3 Sierpień 2010 (edytowane) Albo post jest tam gdzie był, albo go nie ma. Edytowane 3 Sierpień 2010 przez SDRaid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tajwan94 0 Napisano 19 Lipiec 2011 Witam Organizuje ustawkę na trofeum: "Ranked Streak" (wygrać 3 wyścigi online rankingowe pod rząd), możliwe też trofea za wbijanie rang online ( "Hero", "Legend" ) Najlepiej by było zebrać 12 osób, bo wtedy nikt by nam nie przeszkadzał. Ale w mniej też by mogło się udać. Obecnie bardzo ciężko jest wogóle znaleźć jakąś grę, a jak już się znajdzie to grają tam takie boty co 5lvl mają, i jeżdżą bezbłędnie. Czekam na chętnych, lub też bardzo proszę o pomoc jak tylko ktoś ma jeszcze Motorstorma PSN ID: tajwan90 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torba_Piany 97 Napisano 18 Wrzesień 2012 (edytowane) Jako że 1 października zamykają serwery to szukam chętnych na nabicie kilku online trophy Edytowane 1 Październik 2012 przez Torba_Piany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kebz 13 Napisano 23 Wrzesień 2012 Ja szukam kogoś z kim będę mógł wbić trofea z dlc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torba_Piany 97 Napisano 23 Wrzesień 2012 @Kebz Wiesz może czy kierowcy i tory z DLC są od razu dostępne czy coś trzeba wygrywać? Pytam bo jeszcze DLC nie kupiłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach