pawlos26 2 Napisano 7 Styczeń 2009 FIRST MISSION - Play an Objectives mission online for the first time. PROBIE COMMANDO - Reach commando level 5. MISSION HANDLER - Host games with a combined session playtime of 1 hour. DEMOLITION EXPERT - Destroy 20 control panels. HACKER - Upload 20 blocks of data. WEAPONS 101 - Get 20 kills with each of the six primary weapons. GLOBE TROTTER - Play a complete game on every map online. ELITE COMMANDO - Reach commando level 15. BOOT CAMP BEAST - Complete all Grunt and Jarhead Boot Camp missions with a Commando Medal score. CRASH AND CONQUER - Win 20 online games. SURVIVAL OF THE FITTEST - Have all three survival bonuses activated at the same time in an online game 10 times. CRASH COMMANDO - Reach commando level 25. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AGArtha 786 Napisano 10 Luty 2009 Przyznam szczerze, że ta gra na początku mi się nie podobała, jednak z czasem dość mnie wciągnęła a wręcz bardzo przypadła mi do gustu :) Trofea są nawet proste - tylko ten 25 level zbliża się malutkimi krokami. Po osiągnięciu levelu 20tego wydaje mi się, że wręcz stoi w miejscu. Mam też problem z trofeum : GLOBE TROTTER - Play a complete game on every map online. Jak zdobyć to trofeum? Zagrałam w każdą dostępną grę online. Czy jest tu jakiś haczyk? Proszę o podpowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 10 Luty 2009 tez wlasnie mam problem :/ nie wiem jak to zrobic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 10 Luty 2009 Ustawiasz na Random Map sequences. Są dwie do wyboru. Musisz zagrać jedną a jak skończysz to drugą. Nawet nie trzeba wygrywać, czy czekać aż się ktoś dołączy. Ustaw na najmniejsza liczbę rund, i punktów, boty i chwila moment będziesz miał pucharek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AGArtha 786 Napisano 17 Luty 2009 (edytowane) Brakowało mi tylko 1 planszy do "GLOBE TROTTER" - zagrałam w Random Map sequences i po pierwszej planszy wpadło trofeum :) (kill dzieki za pomoc) Super. Mój postęp to level 24 - jeszcze tylko troszeczkę :) Zostanie mi tylko "HACKER" - i to będzie dla mnie dość trudne - mam problem żeby dostać się do Map Objectives Zakładając własną gre z Map Objectives - czekam i czekam i nikt nie chce ze mną zagrać :( Edytowane 23 Luty 2009 przez AGArtha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
djdario 3 Napisano 23 Listopad 2009 mam trochę zaległości w tej grze, jeśli ktoś ma ochotę na ustawkę to zapraszam, mój psnid djdario24 , gram głownie w sobotę i w niedzielę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gacek666 0 Napisano 21 Maj 2010 poszukuje kogos aby zrobic multikill madness i shootem up chetni pisac na psn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach