pawlos26 2 Napisano 7 Styczeń 2009 Can't Get Enough - Complete 25 different Layouts in 'Infinity' Mode Come Out and Play - Play 50 Network Games Didn't Buy a Clue - Complete an entire Tale without using the Hint Button Dragon Slayer - Complete all Levels in 'Motion' Mode I Don't Need No Stinking Power-Ups - Complete 'Motion' Mode without using 'Bomb', 'Cannon', 'Ice' and 'Wild number' Power-Ups Quick on the Draw - Make 5 Quick Matches in-a-row Sage - Complete all Tales in 'Ancient Tales' Mode Score! - Score 2500 remaining tiles points in one 'Ancient Tales' level Speed Reader - Complete an 'Ancient Tales' Layout in less than 2 minutes The Duelist - Win 5 Network games in-a-row The Gunslinger - Win 25 Network games Why Stop With Just One? - Complete a single Tale in 'Ancient Tales' Mode Infinity and Beyond - Complete 100 different Layouts in 'Infinity' Mode Matchmaker - Match 2000 sets of Tiles Who's The Master? - Receive 'Sage', 'Dragon Slayer' and 'Can't Get Enough' Who Needs Sleep? - Complete 'Motion' Mode without losing a single Life Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AGArtha 786 Napisano 10 Luty 2009 Największy problem sprawia mi gra online - są straszne lagi. Poza tym mało osób gra w tą gierkę. Dużym wyzwaniem jest też zrobienie 100 Layouts w 'Infinity' - ale może kiedyś... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emsi82 7 Napisano 11 Luty 2009 Ja się pisze na grę online więc możesz mnie dodać do friends list. PS. Jeszcze nie udało mi się zagrać online :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AGArtha 786 Napisano 17 Luty 2009 (edytowane) Jak zrobić trofeum: Quick on the Draw - Make 5 Quick Matches in-a-row ? Chodzi o 5 par klocków tego samego typu, np. kwiatków czy tych "od pogody" ? czy wystarczy 5 obojętnie jakich par? i co ma na myśli autor mówiąc "quick" - jak szybko? Podpowiedzcie proszę. Męczę Layouts 'Infinity' (próbuję zrobić 100- tragedia!) i przy okazji chciałam zrobić to trofeum , jednak do końca nie wiem o co w nim chodzi :) EDIT: OK! Dałam radę - udało mi się zdobyć : "Quick on the Draw" , jednak sama nie jestem pewna jak mi się to udało :) Muszę się pochwalić, że wymęczyłam też 100 Layouts w 'Infinity' :P Teraz powoli robię 'Motion' :/ Jeśli Ktoś ma ochotę na On-line to zapraszam gorąco! Edytowane 9 Marzec 2009 przez AGArtha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AGArtha 786 Napisano 23 Marzec 2009 (edytowane) Poradziłam sobie już prawie ze wszystkimi trofeami... Zostały On-line - powoli , powoli i się uda :) Zostało mi praktycznie tylko I Don't Need No Stinking Power-Ups - Complete 'Motion' Mode without using 'Bomb', 'Cannon', 'Ice' and 'Wild number' Power-Ups I tu mam problem: Wiem już nawet czego mogę używać : - heart (serducho - dodatkowe życie) - hammer (młotek) - magic wand (różdżka) - rainbow tiles (?) - dump tile (ogień) Tu mam 2 pytania: 1. Co to są "rainbow tiles" ?? To te podświetlone klocki, które kasują wszystkie z widniejącym na nich obrazkiem? 2. Czy młotka mogę używać tylko do rozbijania klocków czy mogę nim również rozbijać special tiles, których nie mogę używać, żeby dostać to trofeum (cannons, bombs, ice, wild number)?? Proszę o podpowiedź - jeśli udało się Komuś zdobyć to trofeum - bardzo by mi się przydała pomoc. 45 plansz to trochę sporo i metoda prób i błędów jest długoterminowa :) Edytowane 24 Marzec 2009 przez AGArtha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karolinka 0 Napisano 2 Maj 2009 (edytowane) Mam ten sam problem - nie mam pojęcia jak to przejść, używałam tylko "dozwolonych" rzeczy i nie wpadło:( Może dlatego że rozbijałam młotkiem np. cannon - ale to chyba nie to bo cannon przy rozbiciu młotkiem nie wybuchał... A restartowałaś levele czy wszystko jednym ciągiem? Edytowane 2 Maj 2009 przez karolinka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach