Skocz do zawartości
Gość Zielokino

Detektyw Rutkowski - Is back!

Rekomendowane odpowiedzi

Gość
Heh co do gry to może nie będzie taka zła jak się pominie grafike, tytuł i fabułe.

Jeszcze trzeba pominąć grywalność, wywalić muzykę i skasować misje ;].

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Grandi
Jeszcze trzeba pominąć grywalność, wywalić muzykę i skasować misje ;].

Wywalić, napisy, bohatera, i rozprowadzać ją za darmo.

Czyli z gry która miała być hitem zostało nam? Opakowanie, które pewnie nie będzie wyglądać ładnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Być może gra urzeka nie przeciętną fabułą i genialną muzyką i gameplayem???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Być może gra urzeka nie przeciętną fabułą i genialną muzyką i gameplayem???

Mała reflekcja na temat tytułu - gra nie ma nic wspólnego z Rutkowskim, oprócz tytułu i okładki. Wiem, bo czytałem =).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ale wolę to niż DRIV3RA ;].

no i te zachwyty Mateusza Borka "proszę państwa, co za gol!" gdy bramkarz wbiegł z piłką do własnej bramki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
no i te zachwyty Mateusza Borka "proszę państwa, co za gol!" gdy bramkarz wbiegł z piłką do własnej bramki

Cała rzesza komentatorów sportowych telwizji polsat to banda wycackanych pajaców dla których opakowanie żelu to jednorazowka!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LOL

bije po oczach tandeta...

Zdecydowanie lepiej wychodzi nam produkcja kielbasy i wodki niz gier

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwi mnie pogląd, że w Polsce nie ma utalentowanych programistów. Przecież jako kraj wygrywamy olimpiady i turnieje informatyczne, a w klasyfikacji miast Warszawa jest chyba 1 albo 2, w państwach Polska jest 3. Po prostu nie ma ludzi, którzy mogą wyłożyć kasę na porządną produkcje, chyba, że raz na jakiś czas jak w przypadku Wiedzmina, czy Painkillera.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakby mi zapłacili bym przeszedł ta grę.... ale mowie tu o sposobie gramy w AC zasłaniamy oczy chusta zatykamy uszy przechodzimy Rutkowskiego xD

mam pomysł za grę SIMZ CITYY : Imperium Rydzyka ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dziwi mnie pogląd, że w Polsce nie ma utalentowanych programistów. Przecież jako kraj wygrywamy olimpiady i turnieje informatyczne, a w klasyfikacji miast Warszawa jest chyba 1 albo 2, w państwach Polska jest 3. Po prostu nie ma ludzi, którzy mogą wyłożyć kasę na porządną produkcje, chyba, że raz na jakiś czas jak w przypadku Wiedzmina, czy Painkillera.

Pieniądze rządzą światem:/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swietnych programistow jest w Polsce wielu - lekarzy tez, ale popatrz na sluzbe zdrowia...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pieniędzy nie ma, a co do lekarzy, może i są dobrzy, ale mogli by zacząć stosować się do przysięgi Hipokratesa . A nasi programiści nie raz udowodnili, że są świetni i pewnie nie raz jeszcze udowodnią. Życzyć im kolejnych sukcesów i pieniędzy w kraju tylko .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta gra to jakieś badziewie!

----------------------------------------------------------------------------------------------------

SonnyTRK.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nooo. Jakby nie mieli co robić.

JA CHCĘ CRASHA OD PSIAKÓW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nooo. Jakby nie mieli co robić.

JA CHCĘ CRASHA OD PSIAKÓW

a ja chcę aby ktoś w Polsce zainteresował się wydaniem Sins of the Solar Empire. Nabijasz posty bardziej niż na ja początku...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi