timetoshake 78 Napisano 13 Marzec 2011 Co do piątkowej imprezy, to jak najbardziej jestem na tak, ale czy codziennie się spotykać? Uważam, że to nie ma sensu. Jak raz na tydzień się spotka większa grupa ludzi, będzie ciekawsze niż codzienne spotkania małej grupy. Oczywiście nic nie stoi na przeszkodzie ku temu, ale ja osobiscie preferuje cotygodniowe spotkania w klubie, a później sru "na miasto" ;) Stół bilardowy też nie byłby głupia rzeczą w klubie.. :) Ja zgadzam się z venrav'em :) Nie ma sensu chodzić codziennie, gdyż wiele osób ma dużo innych zajęć i chyba nie dało by rady codziennie przychodzić na spotkania. Według mnie wystarczy spotkanie, albo dwa spotkania w weekend ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiziorxd 0 Napisano 13 Marzec 2011 A to każdy może się do Was przyłączyć czy tylko ,,ludzie wybrani" :D . Bo jak każdy to ja jak najbardziej w piątek będę. Dodawać do znajomych. PSN ID: Kiziorxd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timetoshake 78 Napisano 13 Marzec 2011 A to każdy może się do Was przyłączyć czy tylko ,,ludzie wybrani" :D . Bo jak każdy to ja jak najbardziej w piątek będę. Dodawać do znajomych. PSN ID: Kiziorxd Spokojnie, każdy może do nas dołączyć. Wyślij join requesta do Polish VIP Club i sprawa załatwiona ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrOwned 0 Napisano 16 Marzec 2011 Halo? Dzieje sie cos w tym temacie? I jak to jest z kupowaniem mebli do klubu? Jesli mozna je wysylac to kilka swoich mebli oddam :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timetoshake 78 Napisano 27 Marzec 2011 Dzisiaj po raz pierwszy zorganizowałem ze znajomym małą sesję zdjęciową, której efekty możecie zobaczyć tutaj: https://picasaweb.google.com/ziolovip/SesjaTijoTijo?authkey=Gv1sRgCOWv1ZjUxOf3PQ# Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grolek89 1 Napisano 26 Grudzień 2011 Ja jestem chętny do grania szachów i grania bilardów. Proszę bardzo moje gg:26236152, nick psn grolek89 czekam na was kontakt :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach