Drake 0 Napisano 21 Lipiec 2007 czyzby odpowiedz microsoftu na rosnaca sprzedaz PS3 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dYzio 1 Napisano 21 Lipiec 2007 Albo zmiana wyglądu pada przez fana ps :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zia 0 Napisano 21 Lipiec 2007 nie zbyt mi sie on podoba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drake 0 Napisano 21 Lipiec 2007 No ja bym czegos takiego nie chcial ale zamiescilem to zdjecie zeby pokazac co ludzie potrafia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zia 0 Napisano 21 Lipiec 2007 aha, komus sie nudzilo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drake 0 Napisano 21 Lipiec 2007 No jasne ze tak komus sie nudzilo ale w ale nie wiadomo co w krytycznym stanie zrobilby MIcrosoft moze i takiego pada ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość nfs Napisano 21 Lipiec 2007 grałem troche na padzie xa jest całkien całkiem czemu nie ............... :P wersja ps3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drake 0 Napisano 21 Lipiec 2007 Pad od x-a moze byc ale sixaxis lzejszy i wygodniejszy oraz lepsze umiejscowienie analogow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arielooo 0 Napisano 1 Sierpień 2007 analogi śmierdzą w xboxowym padzie... i teraz wziąć do reki ciężkiego pada po tym jak się grało na sixaxisie ; o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach