hunk 6 Napisano 11 Styczeń 2009 Witam dziś przeglądając youtube natknełem się na coś takiego '' http://pl.youtube.com/watch?v=i0GThnicj7g&...feature=related '' Wie ktoś z was moze co to jest... Czy jest to naprawde ps3 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 11 Styczeń 2009 Witam dziś przeglądając youtube natknełem się na coś takiego '' http://pl.youtube.com/watch?v=i0GThnicj7g&...feature=related '' Wie ktoś z was moze co to jest... Czy jest to naprawde ps3 ? Tak, to jest PS3 :) Pokazywali też Xbox'a 360 Slim, to podobnie wyglądał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arqueek 0 Napisano 11 Styczeń 2009 Tak, to PS3. Bylo kiedys cos takiego, sprzedalo sie za pare tysiecy dolarow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slizer 432 Napisano 11 Styczeń 2009 Tutaj masz link do strony autora tego PS3 Portable http://benheck.com/04-10-2008/playstation-3-portable Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebol 32 Napisano 11 Styczeń 2009 ten gościu przerobił chyba każdą konsolę stacjonarną na przenośną :) był laptop x360, n64 a'la GameBoy itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hunk 6 Napisano 11 Styczeń 2009 Pierwszy raz to widze.... i jestem pełen podziwu dla tego gościa :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Swider112 2 Napisano 11 Styczeń 2009 Nie no, gość jest niezły. Powinien zgłosić ten pomysł do sony (o ile jeszcze tego nie zrobił) żeby wydali jakąś edycje limitowaną czegoś takiego (Bądź nie limitowaną.) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
łozo 0 Napisano 12 Styczeń 2009 nie ma to jak potrafić korzystać ze swojego mózgu. zdaję mi się, że nawet sony by się nie powstydziło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patyk 17 Napisano 15 Styczeń 2009 bardzo fajna sprawa ;) gratulacje dla autora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m_arko123 0 Napisano 15 Styczeń 2009 Rzeczywiście bardzo fajna sprawa :D Trzeba mieć niezłe pomysły na takie coś :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalsky_90 2 Napisano 17 Styczeń 2009 Uwielbiam ludzi z wlasną inicjatywą i pomysłami. Po prostu zwalil mnie z nog ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evelan 0 Napisano 21 Styczeń 2009 jeśli to miało by we mnie wzbudzać podziw to tylko dlatego że zaryzykował i rozkręcił PS3 xD bo potem to raczej nie ma problemu aby wszystko ułożyć w jakiejś skrzynce :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziendal 0 Napisano 22 Styczeń 2009 jeśli to miało by we mnie wzbudzać podziw to tylko dlatego że zaryzykował i rozkręcił PS3 xDbo potem to raczej nie ma problemu aby wszystko ułożyć w jakiejś skrzynce :P Po 1 skąd weźniesz taką skrzynkę ? Poprostu miał pomysł i go zrealizował to się liczy Najlepsze jak xboxa wywalił xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebol 32 Napisano 23 Styczeń 2009 jeśli to miało by we mnie wzbudzać podziw to tylko dlatego że zaryzykował i rozkręcił PS3 xDbo potem to raczej nie ma problemu aby wszystko ułożyć w jakiejś skrzynce :P raczej to nie polega tylko na "ułożeniu w jakiejś skrzynce" - weź rozwiąż problem chłodzenia, które jednak trzeba przerobić by odpowiednio chłodziło, sprawa ekranu - też pewnie trzeba się pobawić w lutowanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
imatix 5 Napisano 23 Styczeń 2009 najlepsza jest 7 sekunda filmu :) A co do pomysłu to fajny, ale on jakoś strasznie wariuje tym padem podczas grania... Brakuje tylko jeszcze jakiegoś akumulatora :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach