szymuR93 55 Napisano 12 Styczeń 2009 (edytowane) Witam! Ciężko zebrać ludzi do Friendsów, ludzi z którymi pogramy w pare gier a nie tylko jedną. Wpisujcie swoje PSN ID, w jakie gry online gracie oraz kiedy jesteście online! Grajmy razem, miejmy więcej FUN'u :) JA GRYWAM W: -FIFA 11 :) -COD5 -COD7 ( w przyszłości) WPISUJCIE SIĘ MOŻE TO SIĘ PRZYDAĆ DLA LUDZI CHCĄCYCH POGRAĆ W PARE GIER RAZEM :) UWAGA ! w temacie podajemy tylko gry, psnid oraz godziny, tak jak chciał autor, konkrety dogadujemy poprzez PW, wszystkie posty nie na temat będą odrazu kasowane Edytowane 25 Wrzesień 2010 przez szymuR93 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubu 1 Napisano 12 Styczeń 2009 Skoro temat przetrwał to ja wpisuje się do gier: Call of Duty 4 Call of Duty 5 ID: Bubasny :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ultimatume 3 Napisano 13 Styczeń 2009 (edytowane) Gry: GTA IV (online) : zazwyczaj dzień w dzień 21-22h Little Big Planet (online) : 21-22h Zaproście a na pewno zagram. PSNid: ultimatume2 Edytowane 13 Styczeń 2009 przez ultimatume Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szelix 3 Napisano 13 Styczeń 2009 (edytowane) Hmmm, ja miałem kartkę spisałem przeglądnąłem i spisałem cały tema Bad Company :) więc wszyscy którzy się wpisali w temacie BBC mają mnie w znajomych :) Bad Copmany GTA IV Far Cry 2 ID: szelix82a Edytowane 13 Styczeń 2009 przez szelix82a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzidzior 0 Napisano 13 Styczeń 2009 (edytowane) No to ja tez sie dodam online mam gry: -Resistance fall of men -Team fortress 2 -Guitar hero word tour -Burnout paradise Mój ID: Dzidzior Jak ktoś chce mnie dodać to proszę :D Edytowane 6 Luty 2009 przez Dzidzior Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Axel333 0 Napisano 13 Styczeń 2009 (edytowane) No to i ja się dopisze :) moje gry online : - COD 4 - COD 5 - LittleBigPlanet ID: Axel_333PL Edytowane 13 Styczeń 2009 przez Axel333 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zold 0 Napisano 13 Styczeń 2009 Gry, w które grywam na multi: 1) Burnout Paradise, 2) GTA IV, 3) Resistance: Fall of Man. Gry, które mają tryb multi, ale prawie go nie używam: 1) Haze, 2) MotorStorm, 3) NfS: ProStreet, 4) NfS: Undercover, 5) The Eye of Judgement. PSN ID: Zoldator Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojek_gacek 0 Napisano 13 Styczeń 2009 (edytowane) No to ja też chcę :P -CoD4 -LBP -Resistance FoM I to tyle no i oczywiście killzone2 jak tylko wyjdzie :D Psn ID: Wojek_Gacek Edytowane 13 Styczeń 2009 przez Wojek_gacek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kontrolall 0 Napisano 13 Styczeń 2009 Więc ja też nie będę inny: - CoD4, - PES 09, - czasami LBP i rzadziej GTA 4. PSNid: kontrolall Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 13 Styczeń 2009 (edytowane) Battlefield Bad Company Midnight Club Los Angeles GTA4 (Narazie tylko w GTA4 Online) i niedługo tylko Killzone 2 ;) ID : Fuviks Edytowane 24 Styczeń 2009 przez Fuviks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slimeq22 0 Napisano 14 Styczeń 2009 Witam to i ja się dołączę: GTA IV LittleBigPlanet Soul Calibur IV ID: Slimeq22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ajakdwalin 14 Napisano 14 Styczeń 2009 LittleBigPlanet Burnout Paradise ID: ajakdwalin chętnie pogram, wyślijcie tylko wiadomość kiedy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilb 0 Napisano 14 Styczeń 2009 Aktualnie Buzz i Motorstorm Pacific Rift Ewentualnie mogę zagrać w Burnouta Paradise i GTA4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
truszek 4 Napisano 14 Styczeń 2009 Battlefield Bad Company Metal Gear Solid 4 GTA 4 Burnout Paradise Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dazidek 1 Napisano 18 Styczeń 2009 Ja gram online w: FIFA 09 (często) Bad Company (Bardzo rzadko) GTA IV (pogram aż przejdę single) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
api 1 Napisano 20 Styczeń 2009 (edytowane) również chetny do grania on-line Posiadam GTA IV Call Of Duty 4 Resistance 2 PS Id : muss_1 Edytowane 20 Styczeń 2009 przez api Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LIGNA 0 Napisano 24 Styczeń 2009 gry : gta IV pes 2009 bad company psn id : LIGNA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CwireQ 0 Napisano 24 Styczeń 2009 CwirekPL gram różnie;) -Unreal Tournament 3 -GT:5P -Motorstorm -LittleBigPlanet -Fifa 09 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Armand 1 Napisano 24 Styczeń 2009 (edytowane) A gra ktos moze w metal gear solid 4 a wlasciwie metal gear online werbuje ludzi z polski a z tego co mi wiadomo nie zbyt tuza ilosc ludzi od nas w to gra chetni piszcie umowimy sie :DDDDD jestem w olny przewaznie w srodku tygodnia w godzinach wczesno popoludniowych PSNid: Armand_ pozrdrawiam i czekam na odpowiedzi :D Edytowane 24 Styczeń 2009 przez Armand Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Furtek_ 0 Napisano 25 Styczeń 2009 Battlefield Bad Company przez najbliższe dwa tygodnie to praktycznie całodobowo a w normalne dni to nad ranem i wieczorami PSNid: Furtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majlosh 2 Napisano 25 Styczeń 2009 Witam Far Cry 2 Battlefield:BC Unreal Tournament 3 Marcenaries 2 Little Big Planet GTA IV MGO Army of Two MajloshPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartek_0505 0 Napisano 25 Styczeń 2009 Battlefield: Bad Company czasami GTA IV i oczywiście Killzone 2 zaraz po premierze :) ID: bartek0505, wysyłajcie zaproszenia. Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wonder 0 Napisano 26 Styczeń 2009 (edytowane) LittleBigPlanet Metal Gear Solid 4 Grand Theft Auto 4 id: pionas05 Edytowane 26 Styczeń 2009 przez wonder Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
soltys346 0 Napisano 29 Styczeń 2009 Grand Theft Auto 4 Unreal tournament 3 ONLI ID: soltys346 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bones 0 Napisano 3 Luty 2009 witam! narazie GTA IV niedlugo lbp ID: bonesO_pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach